En overraskelse fra henne

Endelig fredag! Denne uken hadde vært ekstra lang. Hun hadde invitert meg hjem i helgen, og jeg kunne ikke vente med å komme meg avgårde. Jeg hadde mitt eget kontor, så jeg satt og kastet bort tiden på nettet mens jeg prøvde å ikke stirre på klokken.

*pling*

Hva var det nå da? Jeg fisket opp telefonen, det var en melding fra henne! Et bilde dukket opp på skjermen. Alt jeg så var senga hennes, oppå sengeteppet lå det en liten massasjestav. De små, kåte sommerfuglene i magen begynte å fly igjen, alt jeg kunne tenke på var hva som ventet meg litt senere. Jeg kikket bort på klokken, fortsatt en halv time igjen. De fleste andre hadde gått hjem allerede, men jeg måtte være her til fire.

*pling*

Sommerfuglene tok en ny runde, jeg var ikke sen om å åpne meldingen. Der lå det en video og ventet på meg. Det første bildet viste senga og massasjestaven, men denne gangen var hun med i bildet. Hun sto ved siden av sengen, like vakker som i drømmene mine. Hun var helt naken, den ene armen holdt rundt det ene brystet mens hun holdt den andre foran fitta. Smilet hennes viste tydelig at hun skjønte mitt dilemma – jeg var på jobb, jeg kunne ikke se videoen her. Eller?

Jeg så meg rundt. Det var ingen andre i nærheten. Jeg var ikke alene i bygget, men sjansen for at noen skulle oppdage meg var lav. Pikken min hadde begynt å våkne. Jeg bestemte meg for å ta sjansen, den som intet våger, ikke sant? Jeg satte telefonen foran meg og startet filmen. Sekundene mens den lastet var lange, men endelig begynte det å skje noe.

Hånden hennes glir ned mot fitta, så lar hun et par fingre gli mellom kjønnsleppene. Jeg kan se det glinse mellom fingrene hennes når hun fører dem opp og ned. Så lener hun seg over sengen og viser meg den deilige rumpa si. Jeg gleder meg til å slikke henne bakfra. Pikken min er blitt hard nå, jeg må åpne buksa og dra ned bokseren for å slippe den fri. Hun sprer rumpeballene forsiktig. Jeg kan se det mørke hullet som er analen hennes. Fitta hennes er våt og rød. Begge er så deilige, jeg får lyst til å dra tunga over skjermen. Hun snur hodet og ser på meg med et sultent blikk. Pikken min svaier under bordet, klar for tøffere behandling nå.

Hun gir seg selv et smekk på baken. Den samme hånda trekker den røde rumpeballen til side, hun vil gi meg mer av rumpa si. Jeg begynner å dra litt i pikken min. Det er ikke noe hast, så jeg tar det med ro. Jeg stønner lavt, tanken på at noen kan høre meg er ekstra spennende.

Hun står fortsatt bøyd fremover, rumpa i været. Hun fører en hånd mellom bena og begynner å massere fitta. To fingre sirkler rundt klitten før de glir mellom kjønnsleppene, frem og tilbake. Jeg skulle ønske jeg var de to fingrene. Jeg vil kjenne på fuktigheten som sikkert har begynt å klistre seg til dem.

Hun snur seg rundt og setter seg ned på sengen. Hun tar et godt tak rundt puppene sine og trekker fingrene over brystvortene som om hun melker seg selv. Begge brystvortene er piercet, det glitrer i de vakre piercingene når hun leker med seg selv. Jeg vil suge på de stive brystvortene. Jeg ser ned, en liten dråpe væske har allerede begynt å smøre pikkhodet. På filmen har hun funnet frem massasjestaven, hun setter den på og legger den mot den lille klitten sin. Jeg ser kroppen hennes spenne seg av ren nytelse, øynene hennes ser rett mot meg og jeg føler hennes lyst inni meg.

Hun begynner å riste og vri seg av vibrasjonene fra massasjestaven. Munnen hennes er halvåpen, de glinsende leppene smiler mot meg. Plutselig slår hun av massasjestaven og lener seg tilbake. Hun vet vi har god tid. Jeg smiler tilbake, spent på hva annet hun har i tankene.

Hun setter seg på huk og finner frem en liten, sølvfarget vibrator som jeg ikke hadde sett før nå. Hun tar vibratoren i munnen og begynner å suge på den for å gjøre den våt. Så ser jeg hun slå den på før hun tar den ned mellom bena. Jeg kan se kjønnsleppene hennes brette seg rundt vibratoren, saftene gjør fitta glatt og glinsende. Hun drar vibratoren frem og tilbake, munnen hennes åpner seg i et overrasket stønn i det den treffer klitoris. Jeg kan bare forestille meg hvor hard den lille tappen er. Kameraet er for langt unna til at jeg kan se det, men det er tydelig at hun har det deilig.

Hun skvetter til når vibratoren treffer klitten igjen, så legger hun seg ned på rygg og trekker bena opp mot brystet. Jeg reiser meg opp og trekker buksene og bokseren ned til gulvet, uten å ta øynene vekk fra skjermen. Hun sprer bena og lar vibratoren gli inn i fitta. Samtidig strekker hun ut det ene benet og lar meg se de sexy tærne. Hun vet jeg elsker føttene hennes. Det gjør meg ekstra hard å vite at hun tenker på meg. Tenker på hva som gjør meg opphisset.

Ubevisst har hånden min tatt et skikkelig grep rundt pikken. Jeg begynner å dra forhuden opp og ned over pikkhodet. Jeg elsker den korte smerten når forhuden strekker seg ut, men følelsen går fort over i ren nytelse. Hun lener seg litt frem med hodet og ser på at vibratoren glir inn og ut av henne. Så samler hun bena og strekker dem mot meg mens vibratoren går fortere og fortere, inn og ut. Jeg stønner svakt og må stoppe runkingen. Jeg holder bare rundt pikken uten å bevege på meg.

Et høyt stønn slipper ut av meg uten at jeg kan gjøre noe med det.

Hun putter tre fingre inn i munnen og fukter dem med tunga. Så fører hun fingrene ned mot fitta hvor hun begynner å massere klitten mens vibratoren jobber inn og ut av henne. To av fingrene glir inn sammen med vibratoren. Den siste fortsetter å presse mot klitten. Jeg ser på i spenning, jeg vet hva som kommer. Jeg begynner å runke meg selv igjen, jeg vil være klar når hun kommer.

Det blir hardere og hardere å holde igjen, pikken min er rød og stiv, jeg kan kjenne orgasmen nærme seg. Samtidig hører jeg klaskelydene fra fingrene hennes som presses inn og ut av fitta i et forrykende tempo. Lydene får meg nesten til å komme. Jeg prøver å fokusere på øynene hennes for å ikke eksplodere.

Vibratoren er fortsatt inne i henne, så strekker hun seg seg rundt for å hente massasjestaven. Hun vipper den på med tommelen og legger massasjehodet mot den harde klitten. Så lener hun seg tilbake, vibratoren i fitta, massasjestaven mot klitten, og bare nyter bølgene av nytelse som strømmer gjennom kroppen. Jeg lener meg tilbake så langt jeg kan og venter på eksplosjonen.

Rumpa hennes vrir seg på sengen, plutselig strammer hun magen og roper ut at hun kommer! Vibratoren glir ut av henne, men hun presser fortsatt massasjestaven ned mot klitten. Bølge etter bølge strømmer gjennom henne. Så legger hun massasjestaven ned ved siden av seg og sprer kjønnsleppene for meg, jeg kan se fitta hennes pulsere etter den kraftige orgasmen. Synet får meg til å miste kontrollen, og jeg klarer ikke å holde igjen lenger.

«Åh..» sier jeg, så kjenner jeg pikken stramme seg i hånda og sprute ut sæd i tynne striper over skrivebordet mitt. I panikk legger jeg den andre hånden over pikkhodet for å ikke sprute på noe viktig, den andre hånden fortsetter runkingen mens jeg kommer, hardt. Pikken strammer seg igjen og jeg kjenner en siste sprut treffe hånden min. Etter en liten stund blir pikken såpass slapp at den glir ned av seg selv. Jeg tørker meg så godt jeg kan. På skjermen har hun funnet frem massasjestaven igjen, klar for runde 2.

Jeg smiler for meg selv. Så langt har jeg bare sett halvparten av filmen…

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette