Forført i blinde..

Vi pleier til tider ha besøk av noen venner, og det ender noen ganger med at det blir overnatting for gjester på sofa og i vår dobbeltseng. Vi pleier å ha dette avklart på forhånd med våre venner, men denne gang ble det bare tatt på sparket, og den lille plassen vi hadde til rådighet måtte vi dele på.
Et vennepar ble liggende på sofa, og en av våre venner måtte ta til takke med en liten plass i vår seng. Vi hadde på kvelden inntatt en god del drikkevarer, så stemningen var god, og jeg ble trett og tok veien til senga ganske tidlig, iført en lett topp og en string. Sovnet ganske fort, uten at diskusjonen fra stua plaget meg noe videre.
Jeg våkner litt till etter en tid men later som om jeg sover, føler en hånd utforske mine bryster og stryker forsiktig nedover mage og mellom mine lår. Jeg ligger på rygg, adskilte ben, og bare nyter den deilige hånden som stryker forsiktig over min kropp. Kjæler og klemmer mine faste bryster som gjør at knoppene blir harde og stive. Jeg har aldri før følt min manns hånd leke med meg og beføle meg på en slik forsiktig måte, og jeg kan kjenne at opphisselsen stiger i meg. En hånd søker seg innenfor trusen, og en finger finner inn i meg hvor jeg kjenner at fittesaftene pipler ut av meg og bakover mot det andre hullet. Det er mørkt i rommet, så det er ikke noe mulig å se hva som hender, så jeg bare nyter, og i samme øyeblikket forsvinner dynen, og min lille string trekkes nedover bena til den er av, og mine ben skilles så mye at jeg føler fitta har full åpning.
Jeg blir slikket til en vanvittig orgasme som skyller gjennom meg, men stille forsøker jeg å skjule dette, for min mann skal tro jeg sover. Han legger armene mine over hodet og trekker av meg den toppen jeg har på meg, slikker og kysser mine bryster, og jeg kan kjenne min manns erigerte kuk presse mot siden på meg. Den er hard, den er stor, og den er klar for å gjøre noe den aldri har gjort før med meg. Jeg hører stemmer fra stuen, og deriblandt min manns stemme som spør om noen vil ha mere å drikke. Da går det fullstendig opp for meg at min mann er ikke den som ligger ved siden av meg. Jeg stivner til, men beholder roen og jeg er såpass klar for å få kuk at nå vil jeg ha.
Han legger seg over meg, beveger kuken opp og ned litt i sprekken før han trenger inn i meg. Oh gud for en deilig følelse når en stor kuk presser seg villig dypt inn i meg. Jeg skjelver av nytelse og plutselig får jeg en deilig orgasme som farer gjennom meg og får meg til å tenke på de villeste ting. Han puler meg, kuken inn og ut av meg, og jeg hører hans pust øker og øker i takt med hans faste raske tempo. Jeg kjenner han vokser ekstra mye inne i meg, og han grynter litt lett og gir meg alle dråper av sperm inn i meg, samtidig som jeg selv eksploderer i en fantastisk nytelse kjenner jeg hans varme sperm fylle meg.
Han ligger over meg en god stund før han trekker seg ut av meg, kler meg og ordner til slik at han uskyldig kan legge seg til å sove for natta.
Stille og forsiktig beveger jeg min hånd mellom bena bare for å oppdage at han har fyllt meg opp fullstendig, og det lekker litt slik at trusen er veldig våt.
Jeg sovner inn, har fått min fantasi gjort til virkelighet, vel vitende og trygg på at min mann ikke finner min våte fitte, for han pleier ikke å forføre meg når jeg sover.

 

Sendt inn av Aina.

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.