Et sjeldent hett julebord…

Jeg har et litt hat/elsk forhold til julebord. Julebord betyr noen timer med drita kollegaer som jeg i utgangspunktet bare vil se mellom 08:00 og 16:00 på hverdager, og de blir liksom så veldig glade og man ser desperasjonen etter å oppleve noe denne ene kvelden de har fått fri fra unger og ektefelle. De er patetiske. Men så er det også gratis alkohol, og de fleste utesteder er stappet med gifte menn på jakt etter et eventyr.

Men julebordet sist helg. OMG!

Jeg kvitter meg med kollegaene rett før 01:00, og satte kursen mot nærmeste utested med litt annen stemning enn den klamme stemningen som oppstår når man har pratet om ungene deres og den nye bilen i 7 timer..

Jeg var ikke vanskelig å legge merke til denne kvelden. Den røde kjolen var på, og selv om den var altfor kort, så var den smakfull. Han kom bort til meg med en gang jeg gikk innenfor døren.
«Endelig er du her!» utbryter han og smiler stort. Jeg hadde aldri sett han før, men det tror jeg han også visste. Jeg fniser og sier «hvor sitter vi, Peter?»
«Daniel, og vi sitter her borte». Når jeg går gjennom utestedet så holder han meg på korsryggen som om jeg var hans date. Og tro meg, jeg hadde ingenting imot å være hans date. Han var kjekk, rett og slett deilig. Høy, muskuløs, litt skjegg og så blå øyne at jeg følte at de stirret på sjelen min. Vi snakket sammen litt, og han var morsom. Han hadde i overkant høy selvtillit og jeg lo høyt når han snakket om at han sikkert kunne fått hvem som helst. «Du er den type fyr som får hvem som helst til å gå hjem sammen med deg, men når dere kommer innenfor døren så klarer du ikke å levere», hvisker jeg i øret hans før jeg snur meg og går mot baren. Jeg snur meg og ser på han og han smiler sjenert av kommentaren min og er helt rød i toppen.

 

Men det stemmer nok. Han kan få hvem han vil. Fordi han er så enormt deilig, og sjarmerende og morsom. Jeg skulle gjerne vært den jenta som klarte å stå imot, men innen bartenderen rekker å gi meg to drinker, så har jeg bestemt meg at jeg ikke trenger å stå imot. Han må gjerne tro han lurer meg, men hva så?
Mannen ved siden av meg i baren smiler til meg, og jeg smiler tilbake. «Skal du drikke begge de der alene?» sier han, mykt. «Ja, jeg må nesten det», sier jeg og før jeg rekker å gjøre noe annet dukker Daniel opp. Han tar meg rundt hoftene og kysser meg hardt. Jeg står fremdeles med drinkene i hånden, men de fyker utover i lokalet. Daniel løfter meg opp på baren og vi kysser heftig. Hans hender på mine lår, mine hender i hans. Han kysser meg nedover halsen og løfter meg inntil seg. Ikke uventet blir vi kastet ut. «Vi skulle akkurat gå vi», sier Daniel mens han holder meg oppe. Så bærer han meg bort til jakken og vesken min, jeg plukker med meg det og mens vi ler så bærer han meg ut i en taxi. Taxituren er et mareritt. Jeg vil bare ha han. Med en gang. Vi ligger bak i taxien og hendene fomler etter hud. Faen ta vinter, og kåper, og tykke jakker..

 

Når vi kommer innenfor døren hans, lener jeg meg mot veggen, og han kommer etter. Ting er hett, det er heftig og jeg elsker det! To mennesker som ikke kan få nok av hverandre. Hele tiden holder han meg i de altfor sterke armene hans. Hvordan skal noen kunne stå imot dette?
Han slipper meg i noen sekunder og jeg setter meg på kne forran han. Får av han buksene og tar han i munnen, det eneste jeg kan gjøre for å føle at jeg får nok. Han stønner og støtter seg mot veggen med en arm. Han er stor og jeg gleder meg til å få han inn i meg. Jeg drar kjolen over hodet og blir sittende i truse, strømper og bare bryster. Daniel stønner av synet. Så løfter han meg opp og tar et bryst i munnen. Han bærer meg inn på soverommet og legger seg over meg i sengen. Han kysser meg, før han reiser seg. Det blir stille noen sekunder og han står forran meg å kler av seg. Han er tatovert, har et hårete bryst og kroppen hans er knallhardt. Han ser på meg og smiler skjevt. Han er så jævli sjarmerende! Faen ta han… Dette er en mann som sikkert har en ny hver uke, så innen helgen er over må jeg ha glemt han. Klarer jeg det?

Han legger seg over meg og tar på meg på en måte jeg aldri har blitt tatt på. Fingrene glir inn i meg og i løpet av sekunder velter den første orgasmen opp i meg. Ikke så rart egentlig. Jeg har ikke vært så kåt noen gang! Når han kjenner at orgasmen min nærmer seg synker han ned og slikker meg gjennom orgasmen. Myk tunge, men harde hender på kroppen min. En perfekt kombinasjon.

 

Når den første orgasmen legger seg, trenger kroppen min noen sekunder til å samle seg. Men alt er så intenst, så deilig. Daniel er så deilig. Han klemmer meg inntil seg med de store armene sine og kysser meg mykt i halsgropa. Så løfter han meg opp og bærer meg ut på badet.

 

Han skrur på krana i det store boblebadet mens han fletter håret mitt. Jeg står med ryggen til han, men jeg ser øynene hans i speilet foran meg. Han stirrer på kroppen min og smiler. Jeg klarer ikke styre meg og snur meg mot han. Vi kysser intenst og jeg kjenner hvordan jeg elsker hele situasjonen. Han løfter meg opp i boblebadet, og jeg setter meg på fanget hans. Ansiktet mitt vender mot hans, og jeg føler en enorm trygghet når han ser meg i øynene. Jeg synker ned på han, og rir han forsiktig mens tungene våre leker i munnen. Han legger hodet bakover og stønner. Jeg rir han fortere. Han er enormt stor og jeg kjenner at han fyller meg. Han biter seg i underleppa, og legger hodet mot brystene mine.

 

«Du er så fin», sier han. «På alle måter». Så smiler han, og kysser meg igjen.

 

Om jeg kommer til å glemme han? Neppe.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du