G-punkt orgasme – slik oppnår du det

G-punkt orgasme er manges drøm. G-punktet ligger i området rundt skjedens fremre vegg. Stikk langfingeren inn og let med en «kom hit» bevegelse. G-punktet kan også stimuleres ved samleie, da gjerne bakfra. Det aller beste alternativet er kanskje å bruke et leketøy som er laget for å stimulere g-punktet.

Mange har hørt om sprutorgasme, og noen har kanskje opplevd det. Sprutorgasmer får du ved å stimulere g-punktet på riktig måte.

Dette er veien til den perfekte sprutorgasme

G-punktet ligner litt på mannens penis og består av følsomme nerver og kjertler. Noen jenter får orgasme når punktet stimuleres, men ikke alle. Skal man oppnå en slik orgasme man har hørt så mye om, er det viktig at g-punktet stimuleres jevnt over tid.

Mange mener at følsomheten kan trenes opp. Med en spesialdesignet vibrator øker du sjansen for å oppleve en kraftig g-punkts orgasme. HER finner du et stort utvalg vibratorer som kan gi deg g-punkt orgasme!

Fifty shades darker – Desire explodes g-punkt vibrator

En g-punkts vibrator fra Fifty shades of Grey, som absolutt er verdt å ta en titt på! Den er elegant, kraftig og har doble motorer som stimulerer G-punktet og skjeden!
Kjøp denne Desire explodes g-punkt vibrator HER!

Fifty shades of Grey – Insatiable desire G-punkt vibrator

Klassisk G-punkt vibrator med kurvet tupp i hudvennlig silikon, vibratoren har 10 ulike vibrasjonsmoduser som garantert føles fantastisk mot G-punktet eller klitoris. Dette er et godt og rimelig alternativ! Og du er nærmest garantert g-punkt orgasme.
Kjøp Insatiable Desire G-punkt Vibrator HER!

G-punkt orgasme. Bilde av g-punkt vibratorer.

 

Mange rabbitvibratorer har bøyd tupp, som skal stimulere g-punktet. En rabbitvibrator stimulerer vaginalt og klitoris samtidig, noe som byr på en enda bedre opplevelse! Mange kvinner er helt avhengige av at klitoris blir stimulert for å oppnå orgasme, og da er en rabbit den beste løsningen. Se et enormt utvalg Rabbitvibratorer HER!

G-punkt orgasme. Bilde av rabbitvibratorer.

Noen ønsker også å toppe opplevelsen med orgasmekrem. Les mer om g-punkt krem her.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du