En deilig avslutning

Jeg hadde møtt Henning før, gjennom felles venner. Når han gikk inn i et rom, fylte han det med sitt store smil og magnetiske karisma. Om man slo opp i ordboka under høy, mørk og kjekk, så kunne man se et bilde av Henning. Han var av den klassisk kjekke sorten, en som nesten hører mer hjemme på et kinolerret enn hjemme i stua mi. Men i kveld var det akkurat der han var, i min stue.

Jeg skjenket ham et glass vin, jeg var så nervøs at jeg nærmest skalv på hånden. Hans tilstedeværelse gjorde meg mo i knærne, og smilet hans fikk meg til å ha lyst til å kaste meg over ham der og da. Han var rolig og selvsikker, og det smittet godt over på meg etter hvert.

Praten gikk i ett, vi lo og koste oss – kjemien mellom oss fylte hele rommet. Det vakre smilet hans gjorde meg sulten på noe mer, og han følte tydelig det samme. Det var på tide å fortsette på soverommet.

Vi stod foran speilet ved siden av sengen og betraktet hverandre. Henning kneppet opp blusen min bakfra og dro den sakte av meg. Han kysset meg mykt på halsen mens han strøk meg over magen og hoftene med de sterke hendene hans. Jeg kjente et sug i underlivet og ville kaste meg over han der og da. Men jeg lot han stå og ta på meg, og kjente jeg ble kåtere på ham ved hver eneste berøring.

Henning kastet meg ned på sengen og dro av seg T-skjorten. Han hadde muskuløs overkropp og masse hår på brystet – en ekte mann i all forstand. Han tok et godt grep om haken min og kysset meg. Leppene hans var myke, og tungen hans var varm og erfaren. Han la hånden ertende om halsen min og skjeggstubbene hans kilte meg på haken.

Han masserte klitten min utenpå buksen og jeg slapp ut et stønn. Jeg kunne ikke huske sist jeg var så kåt. Jeg klarte ikke å holde meg lengre, og jeg nærmest rev av ham buksen.

«Ta av deg buksen,» kommanderte han da jeg hadde fått av hans. Jeg gjorde som han befalte, men han ble utålmodig og dro den av meg. «Jeg vil slikke deg,» sa han, og jeg jublet inni meg og ga han et bredt smil som svar.

Trusa mi forsvant like fort som buksa og Henning satte i gang. Han begynte å kysse og slikke meg ertende opp og ned langs hakket, og til slutt ble jeg så utålmodig at jeg presset skrittet mitt opp i ansiktet hans. Han så lurt på meg og spredde leppene mine og slikket klitten min sakte. Jeg ville ha mer, jeg klarte ikke all denne teasingen.

Henning tok et godt grep under lårene mine og slikket klitten min hardere, og byttet på å slikke og suge på den. Jeg stønnet høyt og vred meg av nytelse. Henning presset en finger inn og jeg var enda trangere enn vanlig. Han masserte klitten min med tungen, hardere denne gangen.

«Klarer du to fingre?» smilte han. Jeg bare stønnet som svar. Henning spyttet seg på fingrene, og selv om saftene mine var i full gang, var det fortsatt trangt. Jeg elsket følelsen av fingrene hans i fitta mi. Han tok de sakte inn og ut, og presset opp mot g-punktet. Jeg var så våt og kåt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg.

Henning knulla meg med fingrene mens han slikket meg i seg. «Jeg må ha deg inni meg,» bad jeg ham. Han hadde andre planer. Han tok et godt grep under lårene mine og fikk tilgang til hele meg. Han begynte å slikke meg bak, og jeg slapp ut et lite hyl. Det var så ufattelig deilig. Han stakk tungen inn, og aldri før har jeg kjent noe så digg. Jeg var så kåt at hele meg stod i flammer.

«Jeg må ha pikken din,» jamret jeg. Nå var ikke Henning lengre vond å be. I bokseren hans så jeg pikken hans bule, så lang og tykk at den nesten ålet seg rundt låret hans. Dette måtte være noe av det største jeg hadde sett. «Tror du at du takler hele denne?» sa Henning mens han dro av seg bokseren.

Jeg så på pikken hans med skrekkblandet fryd. Henning tok tak i håndleddene mine og holdt de hardt over hodet mitt. Jeg stønnet av dominansen hans. Med den andre hånden tok han et godt grep om pikken sin og dro den opp og ned langs fitta mi. Han så meg inn i øynene idet han begynte å presse den inn.

Den var så stor og jeg elsket følelsen av at han trengte seg inn i det trange hullet mitt. Jeg låste bena mine bak ryggen hans og presset meg ned mot ham. Henning brølte, og jeg slapp ut et dypt stønn. Han støtet sakte og hardt og jeg var søkkvåt.

«Liker du det?» hvisket han. «Jaaaaa,» stønnet jeg tilbake. «Du er så deilig og trang,» sa han mens han satte opp tempoet. Øynene mine rullet bak i hodet og jeg var helt oppslukt av den harde svære pikken hans. Henning masserte klitten mins med tommelen mens han pulte meg dypt og hardt. «Jeg kommer,» skrek jeg av full hals.

Orgasmebølgene skylte over meg og jeg dyttet meg inn mot pikken hans så hardt jeg kunne. Jeg kjente fitta mi trekke seg sammen i orgasme og jeg stønnet så høyt at jeg nærmest skrek. Hele kroppen min ristet, og med et siste dypt støt kjente jeg Henning sprute inni meg. Han stønnet og kollapset oppå meg.

Vi lå der og skalv i noen minutter, de svette kroppene våre glinset. Jeg kjente at jeg fortsatt var kåt – denne fantastiske knullinga hadde ikke dempet lysten min helt ennå. Jeg tok tak i de brede skuldrene til Henning og snudde han over på ryggen. «Jeg er ikke helt ferdig med deg ennå,» hvisket jeg.

Jeg kysset Henning nedover magen mens jeg tok et fast grep rundt den halvkramme, glinsende pikken hans. Jeg begynte å slikke ham oppover skaftet og lekte med tungen min rundt hodet før jeg tok den i munnen. Jeg stimulerte strengen hans med tungen min samtidig og jeg kunne kjenne pikken hans vokse i munnen min.

Henning stønnet, og begynte å støte inn og ut. Jeg sugde han så godt jeg kunne og hjalp til med hånda. Jeg bestemte meg for å skru opp tempoet og tok hele pikken hans inn ned i halsen, så dypt jeg kunne, mens han støtet på. Jeg fikk nesten ikke puste, men det gjorde meg bare enda kåtere.

«Fy faen så god du er til å suge,» stønnet han.

Jeg bestemte meg for å være litt uskikkelig, siden han hadde knulla meg så godt tidligere. Jeg slikket meg på pekefingeren sakte mens jeg så Henning dypt inn i øynene. «Har du noen gang fått en prostataorgasme før?» spurte jeg lekent.

Henning svarte at han alltid har hatt lyst til å prøve det. Jeg la meg over ham, og underlivet mitt var i ansiktet hans. Jeg ba han trekke opp bena så jeg kom til. «Bare hvis jeg får slikke deg samtidig,» sa han mens han løftet bena som befalt.

Henning ventet ikke på svar, men bare begynte å slikke meg bakfra, til min store fornøyelse. Jeg stønnet, men jeg hadde også en jobb å gjøre. Jeg tok pikken hans i munnen igjen mens jeg sakte masserte rompehullet hans på utsiden. Han stønnet av behandlingen, og jeg begynte å presse fingeren inn. Han stønnet igjen og jeg fortsatte oppover til jeg fant punktet.

Han stønnet og slikket meg samtidig og jeg masserte den lille valnøttformede kjertelen mens jeg sugde han for harde livet. Jeg kunne kjenne at han ristet under meg og satte opp tempoet. Henning og jeg stønnet om kapp og jeg var så følsom at jeg var like ved selv. Henning vred seg av glede og han fylte munnen min med den deilige spermen hans. Aldri før har jeg hørt en mann brøle så høyt under en orgasme.

Jeg svelget, slikket meg fornøyd rundt munnen og la meg i armkroken hans. Jeg kunne høre hjertet hans dunke hardt og fort og Henning nærmest hev etter pusten. Jeg lå der bare og gliste fornøyd. «Kanskje vi skal dra til deg neste gang?» sa jeg, og gledet meg allerede til mer.

Har du lyst til å prøve prostataorgasme? Finn en deilig prostatavibrator her.

 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette