Hva smaker fitte?

Hva fitte faktisk smaker varierer ikke bare fra kvinne til kvinne, men fra dag til dag hos hver kvinne. Det kommer ann på menssyklus, hva man har spist, hygiene og balansen i underlivet.

Om du lurer på hva det smaker når han slikker det, er det bare en måte å finne ut det på. Smak selv. Bruk fingeren, lukt og smak. Da fjerner du all usikkerhet, og det er samtidig fint å kjenne sine egne lukter for å oppdage om det skulle være ubalanse. Om smaken ikke er helt som den pleier kan det være lurt å rense kroppen med grønnsaker og mye vann. Det samme gjelder for menn og smak på spermen. Ubalanse kan også forårsakes av bakteriell vaginose eller andre kjønnssykdommer. Så ved partnerbytte eller ubehag bør man teste seg slik at man vet at alt er i orden der nede.

Et rent og friskt underliv hverken lukter eller smaker vondt, men noen matvarer kan være med å påvirke smaken både for kvinner og menn.

Matvarer som gir bitter smak:

Kaffe, alkohol, sigaretter.

Matvarer som gir skarp smak:

Rødt kjøtt, mat med mye saus, melkeprodukter, sjokolade, asparges, brokkoli, spinat, hvitløk og løk.

Matvarer som gir søt smak:

Frukt som ananas, mango, druer, eple, samt persille, selleri, peppermynte, spearmint, naturlig søtede drikker, kanel, sitron og kardemomme.

Om du fortsatt er usikker finnes det også glidemiddel med smak. Test ut glidemiddel med jordbærsmak, mango & pasjonsfrukt eller vannmelon.

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette