Drømmerunken du sent vil glemme

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo er en av bestselgerne, forteller sexolog.  

I en ny undersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner kommer det frem av kun 46% bruker sexleketøy for å få mer nytelse, og 45% bruker det for å gjøre det som allerede er godt, enda bedre.  

– Utvalget til menn har utviklet seg enormt og samtidig har det blitt helt stuerent at menn eier sexleketøy. Hos oss i Nytelse.no ser vi stor etterspørsel etter sexleketøy som «gjør jobben» for menn, og akkurat det gjør Alex Neo. Rett og slett en drømmerunk, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad. 

KJØP RUNKEMASKIN HER! 

 Alex Neo er et heftig leketøy for penis som gjør den vanlige runken, ekstra deilig. I tillegg har den app-funksjoner som gjør at du kan la partneren styre deg via appen.  

-Hva mer kan man ønske seg? Denne er deilig, både til forspill og til klimaks. Med et godt vannbasert glidemiddel i tillegg, blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexologen.  

Kenneth er en av produktekspertene i Nytelsepanelet og har følgende å si om sexleketøyet: 

Alex Neo er en avansert stroker i håndholdt størrelse. Svakom er kjent for høy kvalitet og avanserte funksjoner, og her får du alt du trenger i én enhet – pulserende bevegelser opp og ned over penis med hele 7 ulike intensitetsnivåer. Appstyring lar deg tilpasse opplevelsen direkte, du kan til og med la Alex Neo bevege seg i takt med det som skjer på skjermen via interaktive tjenester. 

  • Kenneth – Produktekspert – 

KJØP RUNKEMASKIN HER! 

Kraftig nytelse: Alex Neo er utstyrt med en mer intens støtmotor som introduserer kraftig og justerbar støtstyrke, og tar deg så langt du ønsker. Foto: Nytelse.no 

Bruk sexleketøy sammen! 

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, og som vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Og Alex Neo er nettopp et slik sexleketøy. Den kan nemlig styres via app slik at partner kan ta full kontroll over nytelsen. 

– Tenk så deilig å se sin partner nyte mens du har full kontroll over intensiteten og orkesterplass til orgasmen som slår gjennom kroppen hans. Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad. 

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy ofte er gode på å kommunisere, de har bedre sex og er opptatte av å fylle hverandres behov – både i og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier det mye om egne preferanser og hvordan man liker å bli tilfredsstilt. 

– Husk at man ikke bruker sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer sexologen. 

KJØP RUNKEMASKIN HER! 

BRUK DEN SAMMEN: Når man bruker blir man enda bedre kjent med sin partner og sexlivet vil garantert på en oppsving. Foto: Nytelse.no 

KJØP RUNKEMASKIN HER!

KJØP RUNKEMASKIN HER!

*Undersøkelsen er gjennomørt av YouGov for Nytelse.no – Desember 2022 

 

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.