Norges beste sexmaskiner for menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og her har vi samlet bestselgerne menn vil ha akkurat nå! 

I en ny undersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner kommer det frem av kun 46% bruker sexleketøy for å få mer nytelse, og 45% bruker det for å gjøre det som allerede er godt, enda bedre.

– Utvalget til menn har utviklet seg enormt og samtidig har det blitt helt stuerent at menn eier sexleketøy. Hos oss i Nytelse.no ser vi stor etterspørsel etter sexleketøy som «gjør jobben» for menn, og akkurat det gjør disse sexmaskinene, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

SUGEMASKINEN SAM NEO:

Sam Neo er et heftig leketøy for penis som både har vakumeffekt og vibrasjon. I tillegg kan man koble seg opp mot interaktive videoer eller la partneren styre deg via appen.

-Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at de finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddel i tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexologen.

Kenneth er en av produktekspertene i Nytelsepanelet og har følgende å si om sexleketøyet:

Sam Neo er en avansert sugemaskin i håndholdt størrelse. Svakom er kjent for høy kvalitet og avanserte funksjoner, og her får du alt du trenger i én liten enhet – kraftig suging, vibrasjoner mot penishodet og en trang hylse for maksimal effekt. Appstyring lar deg tilpasse opplevelsen direkte, du kan til og med la Sam Neo bevege seg i takt med det som skjerm på skjermen via interaktive tjenester.

KJØP SUGEMASKINEN SAM NEO HER!

The Handy:

The Handy simulerer oralsex/runking med en myk og trang penishylse som glir opp og ned langs utsiden av maskinen. Du kan fritt justere støthastighet og -lengde med knappene på utsiden av hylsen: ønsker du rolig pumping akkurat rundt penishodet, eller frister det med lange, raske strøk over hele penis? Avansert teknologi sørger for at The Handy takler selv de tyngste jobbene, uansett penisstørrelse gjør The Handy jobben for deg!

Hvorfor vi elsker The Handy

Sexmaskinen er utviklet av norske ingeniører med erfaring fra forsvarsbransjen. Den beste teknologien kombinert med smarte designløsninger gjør The Handy til den absolutt beste sexmaskinen for menn vi har sett – noensinne! Følelsen av at noen andre bruker hånda eller munnen på deg er helt utrolig, og The Handy lar deg til og med bytte penishylse for enda mer variasjon. Bruk Tengas deilige Spinner, eller prøv The Handy med Fleshlight STU – med The Handy er det bare fantasien som setter grenser!

KJØP THE HANDY HER!

Arcwave Ion:

Arcwave Ion er et revolusjonerende sexleketøy som stimulerer penis med Pleasure Air™ trykkbølger! Arcwave er designet for å gi deg en mer intens opplevelse med unik teknologi som pulserer mot frenulum – undersiden av penishodet.

Maria K. Ebbestad er sexolog i Nytelse.no og har følgende å si om Arcwave:
«Det nærmeste du kommer en kvinnelig orgasme! Du vil oppleve et klimaks som er mer intens, men også varer lenger. Bruk litt tid på å bli vandt til følelsen den gir, fordi den er virkelig noe annet».

Arcwave Ion bruker Pleasure Air™ teknologi fra et av verdens mest solgte sexleketøy, Womanizer. Det gir deg stimulering som ikke er mulig med hånden, med pulserende intensitet og en eksplosiv avslutning. Supermyk CleanTech silikon omfavner penis for en mer intens opplevelse. Arcwave Ion er vanntett, oppladbar og svært enkel å vedlikeholde.

KJØP ARCWAVE HER!

Ikke glem rikelig med vannbasert glidemiddel!

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.