Freaky Friday – Sugefest

Det nærmer seg Biff og blowjob-dagen og vi feirer med sugefest, både for deg som er singel og i forhold!

Først og fremst, er du i forhold, tenker du kanskje at saken er biff, men så enkelt er det ikke. I en ny undersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner kommer det frem av kun 4 av 10 gir oralsex. Så har du er partner som gir deg en blowjob, er det bare å gratulerer, men jeg har likevel et godt tips til dere, nemlig Mouthwatering Spray. En deilig og fuktig «sluppy blowjob» er ikke langt unna om den som gir den bruker sprayen i munnen rett før en blowjob. Mouthwatering Spray inneholder eplesyre, en naturlig syre som forsterker spyttproduksjonen. Spray en liten mengde på tungen og bli forbløffet over effekten!

KJØP MOUTHWATERING SPRAY HER!

Til deg som ikke har en som gir deg en blowjob er det fortsatt god mulighet for å oppleve en blowjob sammen med din partner. For leketøy er ikke bare laget for å kose deg alene, salget av oralsexprodukter øker kraftig, og de er perfekt og bruke sammen med din kjære.

– Tenk så deilig å se sin partner nyte mens du har full kontroll over intensiteten og orkesterplass til orgasmen som slår gjennom kroppen hans. Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy ofte er gode på å kommunisere, de har bedre sex og er opptatte av å fylle hverandres behov – både i og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier det mye om egne preferanser og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man ikke bruker sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer sexologen.

Sexologens sugefavoritter:

SAM NEO

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, og som vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Og Sam Neo er nettopp et slik sexleketøy. Den kan nemlig styres via app slik at partner kan ta full kontroll over nytelsen.

KJØP SUGEMASKIN SAM NEO HER!

 

Airturn 2

Airturn 2 etterligner følelsen av deilig oral stimulering. Det myke, rillede silikoninteriøret gir deg en unik opplevelse og en uforglemmelig orgasme! Airturn 2 har 5 forskjellige sugefunksjoner og 6 vibrasjonsmønstre. I tillegg har den også en varmefunksjon som når en maksimal temperatur på 45 grader.

KJØP AIRTURN 2 HER!

Autoblow A.I.+ Machine

Denne blowjobmaskinen er et next level leketøy med kunstig intelligens og 25 ulike opplevelser. Den er et esultatet av mange års forskning – et team av forskere analyserte over 1000 timer med blowjob-teknikk og programmerte Autoblow til å utføre perfekt stimuli for nettopp deg.

KJØP AUTOBLOW AI HER

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.