Disse sexleketøyene var mest populære i 2016!

2016 var et år med vanvittig mye nyheter innenfor sexleketøy, men allikevel er det de gamle kjenningene som ligger på toppen av bestselgerlisten. En kategori som virkelig ble mer populær, er «analsex». Alle produkter som gjør at man kan nyte analsex, både for han og henne, gikk som varmt hvetebrød. Analplugger, glidemiddel og leketøy som stimulerer prostata var den store nykommeren.

Dette var de mest populære produktene i 2016:

nv-stu

Fleshlight STU
Fleshlight STU er det absolutt mest kjente produktet til han, og i 2016 var det også det mest populære! Fleshlight består av en myk og realistisk kjerne (Sleeve) i en lommelykt-formet boks. Hver Sleeve er laget i SuperSkin™, et patentert materiale som føles ut som ekte hud, med en sentral kanal med ulike mønstre og former som stimulerer penis. STU kan brukes kun til egen nytelse, men også til å trene opp utholdenhet!

Les mer og kjøp produktet HER!
nv-womanizer

Womanizer
Nye utgaver av Womanizer kom i 2016, og produktet ble en av de absolutt mest populære. Womanizer ble en bestselger allerede etter to dager! Den unike teknikken gjør at hun blir stimulert på en måte som ikke har vært mulig tidligere. Womanizer bruker lett vakuumeffekt og suger klitoris inn i leketøyet, og på den måten blir alle nerveendene stimulert direkte!

Les mer og kjøp produktet HER!

 

 

 

nv-wevibe

we-vibe parvibrator
Det er ikke uten grunn at We-vibe 4 plus er verdens mest solgte parvibrator! Leketøyet stimulerer hennes klitoris og g-punkt, samtidig som den vibrerer langs hans penis under samleie. Aldri før har et produkt til par vært like populært!

Les mer og kjøp produktet HER!

 

 

 

nv-rabbit

mr.rabbit
Norges mest solgte vibrator! Med over 20 000 solgte enheter er Mr. Rabbit virkelig damenes favoritt. Deilige roterende kuler, en frekk klitorisvibrator og flere vibrasjonsprogrammer for ekstra deilige orgasmer.

Mr. Rabbit ble verdenskjent når damene i Sex and the City fikk øynene opp for denne frekke vibratoren. Deilige roterende kuler og en kraftig klitorisvibrator er nøkkelen til mange kraftige orgasmer, enten du kjøper din første vibrator eller ser etter en avansert modell som alltid gir resultater er Mr. Rabbit et meget godt valg.

Les mer og kjøp produktet HER!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du