Årets råsexy nyttårsfeiring!

Helt siden vi gikk på videregående har Thomas og Oskar arrangert de beste nyttårsfestene. De inviterte kun festglade mennesker som utelukkende var der for å ha det gøy. Alle hemninger ble lagt igjen på dørmatten og festene ble ikke nevnt med et ord senere. Etter hvert som årene har gått har flere nye festdeltagere kommet til, og festen har tatt mer og mer av for hvert år.

Det var ikke før Thomas fikk seg dame i fjor at ting begynte å bli spennende for min del! Dette er hva som skjedde med meg på nyttårsaften, håper du liker historien min…

Jeg kom til festen to timer før 2016 skulle bli til 2017. Jeg hadde jobbet sent og dratt rett fra jobben til festen. Da jeg kom frem til Thomas og Oskar (som fremdeles bor i kollektiv) sto den nye dama til Thomas i døren og hilste på alle som kom. Hun var noe av det søteste jeg har sett. Uskyldigheten selv, virket det som.

Hun var liten, men ikke mindre enn meg. Det lange, blonde håret hennes var samlet i en løs flette, og hun hadde på seg en sort kjole med åpen rygg. «Hei, er det du som er Anette?» spurte hun med et smil om munnen. Jeg nikket og smilte tilbake mens jeg satte vesken min på badet. Jeg hadde planlagt å dusje der før festen. Skulle jeg dratt hjem etter jobb hadde jeg ikke rukket å komme før midnatt.

«Så bra! Jeg trodde jeg kom til å bli den eneste jenta her!» Hun fortalte at hun het Tine, og at hun jobbet i barnehage. Det var ikke veldig overraskende. Hun var så søt at hun ikke kunne jobbet noe annet sted, bortsett fra på Freia kanskje.. «Skal jeg finne et håndkle til deg?» «Jeg tenkte jeg bare skulle ta en øl først, lang dag». En øl ble til mange, og når klokken nærmet seg midnatt hadde jeg fremdeles ikke kommet meg i dusjen.

Jeg og Tine satt i sofaen og lo og skålte. De andre guttene i rommet lot seg sjarmere av de to jentene som fjaset og gjorde seg til for dem. Jeg og Tine kom godt overens og jeg merket at hun flørtet litt med meg, kanskje for å tenne Thomas litt? «Du, nå er klokken snart tolv og du har ikke dusjet enda»! Tine dyttet til meg og lo så tårene trillet. Jeg var god og skeiv etter mange glass, plutselig ble det enormt viktig for meg å være klar før vi gikk over i et helt nytt år.

«Herregud, nå har jeg det skikkelig travelt! Dette kommer jeg ikke til å rekke!» Jeg er helt overbevist om at en halvtime ikke er nok til å vaske av seg fjoråret og kle på seg en kjole som kommer til å ta pusten fra de fleste. «Jeg hjelper deg, kom!» sier Tine, mens hun hopper over sofakanten og løper inn på badet. Jeg løper etter.

«Fort deg, fort deg!» ler Tine mens hun skrur på dusjen for meg. Jeg står og konsentrerer meg om knappene på skjorten da Tine plutselig setter seg på kne foran meg og åpner beltet mitt! Hun fortsetter å fikle med buksene mine, før jeg vet ordet av det står jeg der med buksen rundt anklene. Jeg er glad for at jeg er glattbarbert. Når jeg først skal vise frem kroppen min på denne måten, er det fint at den viser seg fra sin beste side.

Jeg tråkker ut av buksene og holder på å snuble over Tine. Jeg ler helt ukontrollert. Tine hysjer på meg og drar strikken ut av håret mitt, før hun dytter meg inn i dusjen. Jeg har fremdeles på meg skjorten og vi fniser mens vannet sildrer nedover kroppen min. Tine drar meg litt til seg og åpner de siste knappene i skjorten min. Hun snakker om hvordan vi ikke kommer til å rekke dette før rakettene begynner å smelle. Det er jo egentlig ikke så farlig om jeg ikke skulle rekke det, men med litt promille virket det plutselig livsviktig!

Jeg drar av meg skjorten og står igjen i bare trusen. Det varme vannet strømmer nedover hodet mitt. «Snu deg, jeg vasker håret ditt!» Tine tar sjampo i håndflaten og lar fingrene gli gjennom håret mitt. Jeg nyter følelsen av de myke hendene hennes som masserer hodebunnen min. Så snur hun meg slik at jeg står med ansiktet mot henne. Jeg holder øynene lukket slik at jeg ikke skal få såpe i dem. Hendene til Tine glir raskt over brystene mine og ned over magen min. Latteren har stilnet. Jeg kjenner pusten hennes mot ansiktet mitt. Jeg er så usikker på hva som vil skje at jeg fortsetter å ha øynene lukket.

Hendene hennes beveger seg raskt nedover kroppen min, hun masserer inn lårene og leggene med såpe. Det knyter seg i fitta mi når hendene hennes sakte glir oppover lårene mine og så vidt streifer musa mi utenpå trusestoffet. «Så må du skylle», sier hun lavt. Jeg skyller av meg såpen. Når jeg åpner øynene står Tine helt inntil meg.

«Så fin du er», sier hun. Jeg vet ikke om jeg blir revet med, eller om det plutselig er begjæret som styrer meg, men plutselig kjenner jeg at armen min strekker seg frem og holder rundt det ene brystet hennes. Hun smiler mot meg og legger sin hånd over min. Så gjør hun det samme, hun legger sin hånd på mitt våte bryst. Jeg skjønner ikke hva som kommer over meg, men plutselig drar jeg henne inntil meg og trekker kjolen hennes over hodet. «Den kommer bare til å bli våt,» sier jeg. «Det er den allerede,» svarer hun mykt.

Plutselig er kroppen hennes det eneste jeg bryr meg om. Jeg vil være inni henne og smake på henne. Jeg vil kysse henne hardt og intenst, jeg vil at hun skal ta på meg og bruke fingrene sine inni meg! Hun faller på kne foran meg og drar trusen min nedover lårene. Så retter hun dusjhodet mot fitta mi og vasker meg. Det føles helt fantastisk! Spennende, opphissende og nytt. Jeg har aldri kjent en annen jente på denne måten.

Jeg kan ikke gjøre annet enn å stå og nyte. Plutselig lener hun seg fremover og suger klitten min inn i munnen sin. Jeg stønner svakt og kjenner umiddelbart at orgasmen har begynt å bygge seg opp. Jeg vil ikke at det skal slutte helt enda. Jeg synker ned sammen med henne, vi kysser hardt og intenst mens vanner renner over oss. Hun tar av seg undertøyet og gnir musa si mot låret mitt. Jeg tror ikke det er første gangen hun har vært med en jente, fordi hun vet akkurat hva som føles deilig.

Vi ligger og kliner i badekaret da døren plutselig går opp. Faen, vi hadde glemt å låse! Thomas står plutselig midt i rommet og ser på oss. Jeg er sikker på at han kommer til å klikke og kaste meg ut. Han gjør ikke det. Han står bare helt stille og ser litt sjenert ut. Tine kysser meg prøvende på brystvorten. Jeg lar hånden skli ned mot musa hennes. Jeg ser at Thomas blir hard i dressbuksa, det tenner meg enda mer.

Jeg og Tine fortsetter der vi slapp. Jeg kysser henne hardt mens jeg lar fingrene mine skli inn i henne. Hun er så trang og så våt. Jeg knuller henne hardt med fingrene mens jeg lar tommelen skli over klitten hennes. Jeg ser opp, nå er det plutselig TO gutter som ser på oss! Tine ser det hun også, hun smiler og tar tak i buksekanten til Thomas for å dra ham mot seg. Hun åpner buksen hans så den bankende harde kuken hans slipper fri. Hånden hennes sklir et par ganger over den, før hun gjør det samme med Oskar.

Oskar er hakket mer frempå enn Thomas.  De to guttene står og runker mens de ser på hvordan vi nyter hverandre i badekaret. Jeg sklir ned mellom bena til Tine og lar tungen gli mellom kjønnsleppene hennes. Det smaker søtt og salt på samme tid. Mens jeg slikker Tine har Tomas kommet nærmere så Tine kan suge pikken hans. Det er en helt vanvittig situasjon! Jeg kan ikke annet enn å si at jeg elsker det…

Plutselig MÅ jeg ha noe Tine ikke kan gi meg. Jeg hopper opp av badekaret og snur meg mot Oskar. «Knull meg!» befaler jeg ham. Jeg vet ikke hvor ordene kommer fra engang. Jeg bare må ha kuk før jeg eksploderer.

Oskar gjør som jeg sier. Han løfter meg opp så jeg henger med bena rundt livet hans. Så trenger han inn i meg. Hard. Stor. Oskar er så sterk at han lett holder meg oppe. Tine og Thomas gjør det samme. De to sterke guttene virker overrasket av situasjonen de også, men skjønner at dette er noe som bare skjer én gang i livet. Tine gjør tegn til Thomas at han skal sette henne ned. Så kommer hun bort og kysser meg hardt. «Skal vi bytte litt?»

Altså, nå kan alt skje. Tine vil låne bort den skikkelig kjekke kjæresten sin til meg, noe som er HELT greit for meg. Det er to ekstremt kjekke gutter vi har med oss på badet, men jeg og Thomas har hatt en flørt gående i mange år. Thomas trenger dypt inn i meg, og det er akkurat like deilig som jeg trodde det kom til å være. Tine bøyer seg ned og slikker meg rundt rumpehullet. Alt er så godt!

Oskar stiller seg opp bak Tine og tar henne bakfra. Plutselig hører jeg at det begynner å smelle i fyrverkeri på utsiden. Klokken er tolv. Jeg kjenner at orgasmen nærmer seg, og jeg vet ikke hvor lenge jeg klarer å holde ut. «Jeg kommer!» roper jeg. Thomas knuller meg hardere. Så blir alt helt stille, og jeg kjenner at orgasmen stormer rundt i kroppen min. Det er magisk, vakkert, helt nydelig…

Når jeg har kommet meg igjen setter jeg meg på kne foran Tine og slikker henne mens Oskar tar henne bakfra. Plutselig tar hun hodet mitt og klemmer det mot seg. Hun kommer. Jeg kjenner det med tungen og hører det på lydene hun lager. Jeg og Tine setter oss på kne foran de to gutta for å suge og slikke de harde kukene. De to kommer nesten samtidig utover brystene våre. Jeg har alltid drømt om dette. Varm sperm fra to sterke, kjekke gutter. Tine som koser seg like mye som meg…

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette