Skitten sex i stallen!

Min samboer og jeg hadde nettopp flyttet til en nytt sted, så vi kjente ikke så mange av dem som nå satt på innflytningsfesten vår. Noen skulle vi bli bedre kjent med enn andre, viste det seg …

Det var kommet en god del mennesker fra strøket vi nå hadde flyttet til, og blant alle disse menneskene satt det i sofaen en herlig liten blondine. Jeg satt på andre siden av stuen og tittet på henne der hun flørtet vilt og hemningsløst med guttene som satt ved siden av henne. «Hva heter hun der i den rosa genseren» spurte jeg han som satt ved siden av meg? Jeg fikk vite at hun het Sophie, var 19 år og helt spinnvill på festene.

Passer meg jævlig bra tenkte jeg for meg selv der jeg satt og studerte henne. Hun hadde halvlangt blondt hår. Hun hadde slike små lokker, eller korketrekkere heter det kanskje, som spratt opp og ned når hun snakket. Under genseren struttet det to store pupper. Ellers hadde hun på seg en dongeribukse uten belte. Dermed skled buksen hennes litt ned slik at den svarte tanga trusen hennes kom til syne når hun bøyde seg framover.

Hun var ikke så høy, men med dette frekke, utfordrende og kåte blikket fikk hun meg virkelig interessert. Nå var vi alle ganske fulle, så hun reagerte ikke en gang da jeg satte meg ned ved siden av henne. Jeg kjente at jeg ble virkelig kåt på denne lille tøsen, og lurte på hva jeg skulle gjøre for å fange oppmerksomheten hennes. Nå var også samboeren min til stede på festen, så jeg var jo også nødt for å passe meg så ikke hun merket at jeg prøvde meg på en annen jente.

Sophie snudde seg mot meg, og så spørrende på meg med de frekkeste øyne jeg noen gang har sett. «Hei Julian», sa hun sukkersøt til meg. «Hei», lo jeg tilbake. Hun spurte med et smil hva jeg mente med latteren, og jeg svarte med å fortelle henne at jeg virkelig likte jenter som var seksuelt frie. Du er akkurat som meg avsluttet jeg med. «Ååh? Noe du kunne tenke deg å gjøre da eller?» Jeg så på henne, tenkte meg fort om, og hvisket i øret hennes at jeg svært gjerne ville ha tatt henne med opp i stallen en sen kveld og kost meg med henne.

Det er bare en sms unna det, sa Sophie, og gliste frekt til meg. Jeg klappet henne på låret, smilte til henne, og bare nikket til henne. Kvelden er fremdeles ung, sa jeg i det jeg reiste meg for å gå på toalettet.

Kvelden gikk, og i løpet av kvelden fulgte jeg med Sophie som flørtet hemningsløst med alle mennene på festen vår. At mannfolkene var begeistret for henne var ikke vanskelig å se. Ikke det, jeg skjønte dem meget godt jeg der jeg gikk og tenkte på vår lille samtale tidligere på kvelden. Faen heller, jeg driter i det, sa jeg halvhøyt for meg selv. Jeg fant fram mobilen min, og sendte en sms til Sophie, og ba henne om å stille i stallen om 30 minutter.

Jeg tittet bort på Sophie da det pep på mobilen hennes. Hun så opp og bort på meg, og blinket med det ene øyet. Jeg bare smilte tilbake, og begynte å glede meg. Nøyaktig en halv time senere sto jeg inne i stallen, og ventet på at hun skulle dukke opp. Stalldøren gled opp, og inn kom en småfull Sophie. Hun virket faktisk litt sjenert der hun sakte kom bortover mot meg. «Hei sexy» sa jeg da hun hadde kommet bort til meg. Jeg grep hodet hennes, bøyde meg nedover mot munnen hennes, og ga henne et varmt og saftig kyss. Sophie stønnet opphisset der hun grep hardere rundt meg, og klamret seg til meg.

«Spre beina dine så jeg får kjenne litt på deg» sa jeg. Den lille tøsen min gjorde som hun fikk beskjed om, og spredde beina sine. Jeg lot høyre hånden min gli ned mellom lårene hennes, og strøk fitten hennes utenpå buksen. Sophie åpnet munnen sin, og hennes varme og våte tunge forsvant inn i munnen min. Hun akket og stønnet seg da jeg grep henne i skrittet, og klemte bestemt rundt fitten hennes.

«Du er en liten tøs du. En kvinne som liker å få kuk i deg ikke sant? Som liker å få den i deg». Jeg fortsatte å prate grisete til henne, og hun ble bare mer og mer pågående med meg.

«Kom her tøsen min, så skal vi kose oss litt». Jeg dro henne med meg innover i stallen, og i en ledig innhegning dyttet jeg jenta inn. «Ta av deg klærne din tøs», sa jeg til henne. Hun kneppet opp knappene i buksen, dro buksen og trusen av før hun til slutt tok av seg på overkroppen.

På veggen bak henne hang diverse rideutstyr, blant annet noen reimer i skinn. Disse tok jeg ned i fra veggen, og bandt henne opp midt på gulvet. Jeg festet en reim i begge armene hennes, og rundt begge føttene hennes. Med ryggen til meg ble hun festet slik at hun sto der som et kryss, med armene og beina i fra hverandre.

«Sånn ja, nå var du deilig der du står». Jeg stilte meg bak henne, og den ene hånden min gled over den myke ryggen hennes. Hånden gled nedover, og over to myke og deilig rumpeballer. Jeg lot hånden gli enda lengre ned, og den gled inn mellom lårene hennes. Opp og ned på innsiden av lårene hennes mens jeg hørte pusten hennes bli enda tyngre. Sophie var glattbarbert, og hånden min gled opp mellom lårene hennes. Jeg hadde nå tatt av meg mine egne klær, og sto nå helt inntil henne. Den andre hånden min grep rundt det ene brystet hennes, mens jeg lot en finger gli over sprekken hennes. «Åhh ja så deilig» hikstet hun da jeg presset på litt hardere med fingeren. Tuppen av fingeren min gled inn mellom de våte fitteleppene hennes, og hun stønnet da fingerspissen presset seg mot hullet hennes.

«Kan tenke meg at du liker dette ja din hore» sa jeg, og sluttet med ett å stryke på henne. «Vær så snill å ikke stopp nå» sa hun da jeg fjernet meg fra henne. «Hysj nå er det jeg som skal styre her, og ikke du» sa jeg. «Her er det jeg som bestemmer hva som skje. Nå skal du få smake pisken ditt ludder, det er faen med herlig å ha en slavejentunge å leke seg med».  Jeg tok tak i en reim til som hang på veggen, og svingte litt med reimen i luften før jeg plutselig ga henne et rapp på rumpen. «Aaarg» skrek hun ut.

«Faen du er jo helt sprø, men faen som jeg liker det» hvisket hun til meg. «Slå meg mer, jeg er en liten uskikkelig jentunge som trenger å få litt straff. Straff meg er du snill»  ba hun stille om. Sophie bøyde seg så langt fremover som det var mulig, og skjøt ut rumpen sin da det andre rappet kom. Det smalt i rommet da rapp nummer tre kom rett etter nummer to, og en liten lyserød stripe begynte å vise seg på den ene rumpeballen hennes.

Jeg kastet fra meg reimen, stilte meg igjen rett bak henne og presset hardt en finger opp i fitten hennes. «Åååå jaaaa, fingerpul meg Julian». Fingeren gled ut av hennes trange fitte, og jeg presset den fort og hardt opp i henne enda en gang. «Nå skal du få snart få den store harde kuken min opp i deg» sa jeg hest til henne. Jeg så ned på mine 22 cm, og kukhodet mitt var svulmet opp. Jeg ba henne om å bøye seg framover mens jeg spredde rumpeballene hennes. Jeg plasserte det store kukhodet mitt mot åpningen hennes, og presset meg mot hullet hennes. Kukhodet gled inn mellom kjønnsleppen hennes, og presset seg inn i den trange fitten hennes. Den store kuken min presset seg inn i henne, og hun stønnet høyt ut i rommet da jeg hadde presset meg helt opp i henne. Jeg trakk meg ikke ut med en gang, men sto bom fast lengst inne i henne, mens jeg lot den store kuken min fylle fitten hennes opp.

Sakte dro jeg kuken ut av henne, og presset meg for andre gang inn i fitten hennes. Denne gangen hadde jeg med venstre hånden min grepet fatt i hennes venstre bryst, og jeg klemte hardt rundt brystvorten hennes da jeg presset meg hardt inn i henne igjen. «Nå skal du få smake ekte stor manne-kuk» hvisket jeg til henne, og satte opp tempoet. «Nå skal du få bli knullet av kuken min! Jeg kan kjenne på fitten din at du liker å få kuk i deg ditt ludder». Slik holdt jeg på mens jeg knullet henne hardt bakfra.

Sophie skrek ut i rommet da orgasmen hennes kom, og like etterpå kom også jeg. Jeg pumpet ut all sæden min, og fylte fitten hennes med saftene mine. Jeg støtet i henne for siste gang, presset meg så langt opp i henne som jeg klarte, og kjente hvordan mine siste dråper sprutet inn i den varme fitten hennes.

Jeg dro meg sakte ut av henne, og hun hoppet litt da jeg dro ut siste resten av kuken min av henne. Jeg løsnet reimene som hadde holdt henne fast, og rakte henne klærne hennes. «Faen det var deilig. Dette må vi gjøre flere ganger. Jeg har aldri blitt knullet så godt som dette» sa hun. Jeg bare smilte til henne, og sa meg enig i at dette ikke skulle bli siste gangen vi skulle pule. Jeg smilte for meg selv, der jeg sto og tenkte at: «du skulle bare ha visst du hvor godt du kommer til å få det med meg, faen ingen puler som meg jo». Jeg hektet ned en ridepisk fra veggen. «Denne kan være god å ha til senere», sa jeg.

Vi kledde på oss, og lukket forsiktig stalldøren igjen etter oss før vi gikk ned mot leiligheten. Allerede før vi hadde kommet fram kunne vi høre at musikken dundret i veggene, og da vi kom inn i stuen var festen på topp. Jeg sonderte terrenget, og blikket stoppet ved samboeren min. Hun så på meg og gliste lurt mot meg. Hun kom bortover mot meg, og gled videre forbi meg etter å ha i en sidekommentar sagt at: «Jeg vet hva du gjorde. Jeg så dere i stallen». Så beit hun meg lett i øreflippen. Jeg smilte frekt tilbake, og hun likedan før jeg forsvant inn i stuen for å finne meg en kald øl.

Senere skulle det vise seg at det hadde vært avtalt spill med Sophie og samboeren min hele tiden, så de hadde lurt meg. Derfor ble dette heller ikkeden siste gangen Sophie fikk smake på varene. Vi hadde flere ganger i ettertid sex alle tre. Men det får bli en annen historie …

 

Sendt inn av Julian.

Vil du ha en novelle publisert på nyevibber.no? Send den til tonje@nytelse.no! Alle publiserte noveller blir belønnet!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du