Disse bør du passe deg for på julebordet!

Du fikk ny kollega i mai. Hun er søt, morsom, smart og hun har noen kommentarer som setter deg helt ut av spill. Hun lukter alltid så uforskammet godt og når hun ler så er det som om hele verden stopper et lite øyeblikk.  Hun er egentlig ikke så spesiell, hun er bare så forbannet kul og akkurat det dere trengte på jobben. Dessuten så får hun deg til å føle deg morsom, interessant og ca 20 år yngre. Men når du møter kona di i døren hjemme etter jobb og fredagstacoen serveres, da er du faktisk verdens lykkeligste mann og alt om solstrålen på jobben er glemt.

Men så kommer julebordet, og hva skjer? Nei, si det! Det bare skjedde! Den relativt nye kollegaen var like blid og morsom som alltid, men nå hadde hun plutselig fått kløft og satt på fanget ditt. Alle de andre kollegaene dro hjem tidlig, av forskjellige voksen-ting du ikke orker å tenke på en gang. Syke barn og sure koner, hvem tenker på sånt nå?! Det er bare julebord en gang i året. Dere deler en flaske rødvin og ting er så koselig. Men så skjer det som ikke skal skje.. Hennes hender i ditt hår, dine hender på hennes bryst, hennes lår rundt deg og alle dine lyster og fantasier i hennes hule hånd.

Det er igrunn ikke så lett å si hvorfor så mange er utro på julebord. Men det er klart at alkoholen spiller hovedrollen i det som kan bli et mareritt. Du ser kollegaene i et nytt lys, og det som alltid bare har vært en lett flørtete tone på jobb, blir en klump av angst i ukene etterpå. Men hvem bør man styre unna? Vel, du vet det kanskje egentlig selv. Men for ordens skyld har nettsiden «Seeking arrangement»  sett på søkehistorikken og meldingene til 486.000 av sine medlemmer, for å finne ut hva slags elskerinner en mann vil ha.

Nettsiden har fremstilt resultatet i en bildemontasje, og slik ble den:

seekingBilde: Seekingarrangement.com

Så hvite kvinner mellom 26 og 31 år, med grønne øyne og blondt hår er altså den største trusselen for ekteskapet (selv om gifte er mindre utro enn folk i vanlige parforhold!) . Hun må også være glad i yoga, åpen til sinns, ikke-røyker og like å ta seg et glass eller to i hyggelig lag. Er hun høyt utdannet og singel, er dette et pluss. Men dette er på verdensbasis.

Hvilke damer vil Ola Nordmann forføres av på julebord? 
Nettsiden Victoria Milan spurte sine mannlige, norske medlemmer hva de ville ha. Svaret var overhode ikke overraskende. Nordmannen vil ha en høyt utdannet, blond og morsom elskerinne! Økonomien spilte ingen rolle, men hun skulle helst ikke være høy og muskuløs, da dette fikk dem til å føle seg mindre mandig.

Du elsker kona di, det er du helt sikker på. Men hvordan dette kunne skje, aner du ikke. Var det fordi du trengte å bekrefte at du fremdeles har draget? Var det fordi det er umulig å ikke bli tiltrukket av andre av og til? Ble du lurt? Var det fordi du trengte å bryte ut av A4 livet, bare en kveld? Kanskje det er en kombinasjon.

Kilde:
Seekingarrangement.com
Victoria Milan
side3.no

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,