Derfor bør du kjøpe en erotisk julegave til HENNE!

Jeg så meg i speilet. Det mørke håret veltet seg nedover skuldrene mine, og møtte det røde silkebåndet som strammet seg rundt brystene mine. Å pakke inn meg selv som julegave på denne måten har jeg hatt lyst til lenge. Det er noe sexy og spennende med rødt silkebånd som eneste antrekk. Jeg visste nøyaktig hvordan han ville reagere, og jeg elsker å se gleden og kåtskapen velte seg i øynene hans.

Å kjøpe en spesiell julegave som overrasker og gleder, er kanskje det største stressmomentet med julen. Men hvis man tenker litt lenger enn sokker og drill, så åpner det seg en helt ny og spennende verden. Men det gjelder å våge, og å kjenne sin partner. Det gjelder også å ha en ekstra liten gave i bakhånd, som kan åpnes i selskap med foreldre og tantebarn. Jeg har skrevet ned min ønskeliste, og den vil kanskje hjelpe deg i jakten på den perfekte julegaven til din elskerinne!

 

Gi henne en opplevelse
Det kan jo absolutt være en fordel å gi henne noe som dere kan bruke sammen. En liten vibrator kan du bruke på henne, hun kan bruke den alene, eller dere kan sammen utforske nye steder å bruke den. Det kan være enormt deilig å få bind for øynene, mens partner erter deg med en liten vibrator. Se på det som en slags massasje. Bruk litt olje og før vibratoren rundt på kroppen. La den gli lett over niplene, eller ert henne ved å la den gli sakte rundt det aller helligste. Områdene på siden av vagina har godt av vibrasjoner, og får blodet til å strømme til underlivet. Etterpå fører du fingrene ganske hardt opp og ned på hver sin side, utenfor leppene. Det føles helt magisk. Sjekk ut DENNE supre vibratoren!

Gi henne noe du også har glede av
Å gi en jente undertøy, er å gi henne en del av din fantasi! Du forteller på en måte hvordan du ønsker å se henne. Jeg anbefaler å kjøpe noe du tror hun faktisk kommer til å bruke. Noen kvinner liker undertøy som dekker for eksempel magen, mens andre våger litt mer. Uansett hva du velger, så fortell henne at du gleder deg å se henne i det. Det er ikke alle kvinner som liker å vise seg frem i sexy undertøy, de liker ikke følelsen av å bli «avduket». Men da kan du foreslå at hun bærer det under julekjolen på 1. juledag.
Sexy undertøy kan ikke slå feil.

 

Skjermbilde 2015-01-28 kl. 19.18.59

 

Gi henne en lekekamerat! 
Kanskje du er mye ute å reiser i jobben din? Eller planlegger en liten guttetur i vinter?
Gi din kjære noen å leke med mens du er borte. DETTE er en parvibrator som du kan styre med en app. Det vil si at du kan dra til Hafjell med gutta, og samtidig styre kjæresten din sine orgasmer.

Gi henne trening, selvtillit, og kroppsbeherskelse!
Mange jenter drømmer om å kunne bevege seg sexy og forføre deg. Men å kjøpe seg en strippestang er et stort steg og ofte noe man bare snakker om, og lar det bli med fantasien. Men hvorfor ikke gjøre noe med det nå? Denne strippestangen monteres lett mellom gulv og tak. Hvis jeg hadde fått en slik stang, hadde jeg villet at min mann skulle vist meg hvilke øvelser han gjerne vil at jeg skulle lært meg. Kanskje dere kan sette av en kveld, ta frem en PC og drømme dere bort sammen? Eller du kan slenge med et gavekort på en time med en proff lærer. Mange treningssentre har startet med timer i poledance! Eller kanskje du skulle lært deg noen triks på stanga..

Gi henne en drømmedate i gave!
Jeg har en idé. Er du klar for en kveld jenta di ALDRI vil glemme? Be henne ut på en romantisk aften.
Du finner frem favorittkjolen hennes (Eller kjøper en ny, bare spør piken i butikken om hjelp), setter bind for øynene på din kjære og kler på henne. Innerst setter du på henne DENNE lille sommerfuglen. Hun vil antagelig ikke merke at hun har den på, hvis du holder den i hånden og varmer den opp til kroppens temperatur. Hun vil nok kjenne den etter hvert, men da er det allerede for sent, dere er allerede ute på date! Underveis i daten vil hun nok spørre hva hun har på seg, men ikke si noe. Når du føler at hun fortjener det, tar du i bruk fjernkontrollen som du har i din hule hånd!

Så, kjære mann, nå er det bare å finne den gaven du tror dama di kommer til å digge. Det kan hende du innbiller deg at hun er HELT imot sexleketøy. Men da må du tenke kreativt. Gi henne en massasjeolje! Det er ikke et sexleketøy, men akk, så erotisk!  Og om du velger å kjøpe et sexleketøy, og hun ikke umiddelbart tenner på ideen, så legger du den bare i nattbordskuffen hennes. Før eller siden kommer hun til å teste den, og da vil hun være solgt. La henne bruke den alene først, så vil hun garantert introdusere deg for moroa etterhvert.

Håper du får en god jul!
Mange klemmer fra Lise!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du