Derfor bør du kjøpe en erotisk gave til HAN!

Å kjøpe gaver til en mann er ingen lett oppgave. Men hvis dere gjør en avtale om å åpne gavene på tomannshånd, så åpner det opp for flere muligheter. Menn er enkle, de gleder seg over de tingene du gjør for å tenne han. Så det å kjøpe en opphissende gave til sin kjære, er kanskje lettere enn man først frykter. Bruk deg selv, bruk fantasien og bruk god tid!

Gi deg selv i gave, og oppfyll hans innerste drømmer!
Når man skal tenne hverandre, gjelder det å bruke de tingene man har for hånden. Heldigvis har noen utviklet teip som kun fester seg i seg selv, og ikke i huden. På den måten gjør det ikke så vondt å få den av! Lag ditt eget undertøy av bandageteip, og overraske din kjære. Det er en ny måte å tenne hverandre på, ettersom det er noe annerledes enn det man er vandt til. Han vil sette pris på denne gaven fordi du går den ekstra mila for å tenne han!

Test Grenser!
Det er vågalt, men hvis du kjenner din kjære mann så vet du om han vil like DENNE GAVEN eller ikke. Det kan være en fantasi han ikke har turt å realisere, og da er dette en super mulighet. Denne er ikke så stor, så den passer også for nybegynnere. Men hvis det er en fantasi du har, men ikke har turt å snakke om det enda så kan du begynne allerede nå med små tilnærminger til hans bakdel. Begynn med rumpeballene, massér dem, kyss dem og forskiktig nærm deg hans aller helligste. Hvis en mann er åpen for å la deg leke med baken hans, er dette en perfekt gave! Den treffer alle de riktige punktene, den er behagelig, og den er ikke for stor. En mann vil like denne gaven, fordi du viser at du er villig til å utforske alle seksuelle aspekter og at du vil at han skal nyte!
Gi han kontroll i gave!
Når du underkaster deg en mann, så gjør det noe med han! En mann er fra naturens side dominant, og med DETTE SETTET kan han leve ut sine villeste fantasier. Når du lar deg binde fast, så sender du signaler om at du er med på det meste, og at det kun er hans fantasi som setter grenser! Eller kanskje han lar seg binde fast? Han vil ikke angre!

 

fifty shades of grey

La han vite at du vil at han skal utforske…
En fleshlight er veldig mye annet enn hudfarget silikon i lommelykt-form. Den har nå begynt å vibrere, designet har bedret seg enormt og den vil gi din kjære en helt ny opplevelse! Selv om det beste selvsagt er en ekte kvinne, så vil denne fleshlighten tenne han på en måte han ikke har opplevd før. Dere kan utforske denne sammen, eller han kan få litt tid alene med denne mens du går på januarsalg!

Gi han gavekort på en kveld han sent vil glemme!
Gi han en kveld hvor du står for jobben, og han bare skal nyte! Be han gå å ta seg en dusj, mens du gjør klart soverommet til en helaften etter hans ønske. Begynn med å gi han en ryggmassasje, for du beveger deg ned og gir rumpa hans masse oppmerksomhet! Massér området mellom pungen og anus, og dra tomlene dine fra lysken, mellom lårene og avslutt under rumpeballene. Alt du trenger for en slik helaften finner du HER!

Håper disse tipsene hjelper deg på veien mot å finne en gave til din mann. Den beste gaven du kan gi, er et innblikk i dine erotiske fantasier! Så uansett hva du måtte velge ut, kan det ikke bli feil. Syntes du det er litt flaut å fortelle han hva du drømmer om? Skriv det ned! En erotisk gave, og en liten lapp med en erotisk fantasi… Det kan ikke bli bedre.

– Anders.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du