Lise’s sommerminne..

Dette skjedde tidlig i juni. Jeg og sommerflørten var å sjekket at hytten hans i Larvik hadde tålt vinteren. Da vi kom frem til hytten hadde det blitt kveld, så vi tok med oss en flaske vin og satt oss med vannkanten. Når man begynner å se bunnen i en flaske rødvin, så duker det ofte opp urasjonelle ideer. Denne kvelden var intet unntak. Jeg foreslo at vi skulle ta årets første nattbad.
Jeg elsker nattbad. Det rolige vannet, stillheten, nakne kropper i måneskinnet…

Jeg gikk ned på stranden og begynte sakte å kle av meg. Et og et plagg falt ned på sanden, og til slutt var det bare bh igjen. Da kom Magnus bak meg, kysset meg i nakken og løsnet bh’en min sakte. Niplene mine stivnet til når den kalde luften traff brystene mine. Han snudde meg mot seg og tok en nippel i munnen. Jeg elsker når brystene mine får oppmerksomhet. Jo hardere, jo bedre. Han la de store hendene rundt rumpa mi, og klemte den. Jeg pustet tungt. Når en manns sterke hender er på kroppen min klarer jeg ikke styre meg.

Jeg rev meg ut av grepet hans, snudde ryggen til og vasset ut i det iskalde vannet. Jeg skvatt til, trodde virkelig ikke det var så kaldt. Jeg løsnet hårstrikken, og det lange mørke håret mitt veltet ned over ryggen. Jeg snudde meg, og blikket mitt møtte hans. Jeg så hans nakne kropp, og jeg kjente at jeg ble fuktig mellom lårene. Han flirte, kom ut til meg og la en pekefinger på fitta mi.
Begge smilte. Jeg var så våt at nesten ikke sjøen en gang hadde noe å stille opp med.

«Jeg har en ide», sa han.
Så løftet han meg opp og bar meg inn på land og inn i badehuset. Badehuset er et lite hus ved vannkanten med dusj. Vi gikk inn i dusjen, og ved hjelp av dusjen og hverandres kropper fikk vi tilbake varmen. Jeg tok en flaske med såpe som sto der og helte litt nedover brystet hans. Så smurte jeg han inn. Først brystet, før jeg begravde hendene i håret hans og kysset han dypt og lenge. Jeg satt meg så på kne foran han, og vasket den harde kuken som sto som en stolt soldat forran meg. Jeg vasket og masserte kuken, ballene og alt rundt, lenge. Så snudde han seg, og jeg visste hva han ville. Jeg helte såpe så det rant ned i rumpesprekken hans. Så vasket jeg han der også. Jeg lot det varme vannet skylle over han og såpen etterlot seg en nydelig lukt av mann som jeg ikke klarer å holde meg unna. Jeg tok tak i rumpeballene hans og dro de fra hverandre. Mens han runket seg selv løst og lett, så slikket jeg han i rumpa. Jeg slikket hardt, og bet han innimellom på rumpeballen så han skvatt til.

Plutselig klarer ingen av oss å styre seg mer. Han river meg opp fra gulvet og løfter meg opp på hoftene sine. Så senker han meg ned på den harde staken sin. Jeg er så våt, og så klar. Så dunker han inn i meg, hardt og dypt. Ryggen min møter den kalde veggen
og jeg er låst mellom hans kropp og en kjølig vegg. Jeg holder hardt rundt han mens han støter igjen og igjen. Han puster tyngre og tyngre og til slutt kan jeg kjenne at han fyller meg opp.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og