«Adam» og «Eva» tester Lady Bi!

Et nytt par har testet Lady Bi, og de var mildt sagt i ekstase:

Meldingen fra Nytelse kom raskt! Lady Bi var på vei i pakke fra posten. Jeg kjente med engang at pulsen steg, denne vibratoren skulle bli veldig spennende å teste ut.

I forkant googlet jeg litt Fun Factory som lager disse leketøyene. Fabrikken ligger i Tyskland, og dette lover godt for alle vet hva tyskere er gode på. At tyskerne kan sin kunst med motorer og design kan vel ingen si noe imot. Får meg til å tenke på BMW og Mercedes.

Pakken kommer som vanlig i en anonym pakke. Fruen så spent på pakken da hun var livredd jeg hadde fått fatt i noe som jeg pleier å komme hjem med, nemlig dildoer av ganske så stor størrelse. Men denne gangen ble hun litt overrasket, en vibrator av typen Lady Bi. Lady Bi ser nesten ut som den er laget på BMW fabrikken, flott design og det kan nesten se ut som denne er designet for å passe akkurat der den skal. Litt fikling med på og av knappen for å starte den opp,men når den startet opp ble jeg enda mer sikkert på at BMW måtte ha noe med denne å gjøre. Motoren er super kraftig, litt lyd men i alle dager! Kraftige saker skal  lage lyd, lyden er ikke sjenerende i det hele. Størrelsen på vibratoren er passelig synes min frue, den ser ut til å ha en fin lengde og en god tykkelse i bunn av skaftet. Når det kommer til materialet, er det og av ypperste kvalitet og laget av en myk silikon.

Vi har tidligere for mange år siden vært i besittelse av en Rabbit med roterende kuler. Denne husker jeg at vi pleide konkurrere med, da hun brukte Rabbit og jeg min hånd og de fleste vet nok at jeg var sjanseløs. Med å kjenne å se på Lady Bi vet en at denne vil være en suksess. Tiden er inne for test.

lady-bi-nyevibber

 

Fruen løper ned i dusjen, huset er helt fritt for farer da begge har fri fra jobb. Jeg legger meg inn i sengen og venter på min deilig kone skal komme ny dusjet inn i sengen til meg. Mens jeg ligger å tester ut de 7 ulike funksjonene sommer fruen inn. Mens jeg ligger der å tester for meg selv kjenner jeg to myke lepper som omslutter junior, og det tar ikke lenge før jeg er like hard som Lady Bi som ligger i mine hender. Men nå skal fruen få sitt, så jeg begynner min tunge behandling på hennes deilige våte kjønn. Hun vrir seg og ynker, mens tungen erter henne rundt klitoris. Jeg tar Lady Bi vibratoren og fører den forsiktig inn, og setter den på.Her snakker vi om eksplosjon, fruen griper den fra meg og jeg skjønner at dette må hun selv kontrollere. Det tar ikke lenge før dette ender i en kjempeorgasme, jeg er faktisk litt sjokkert og tenkte hva er dette for en sak? Jeg titter litt ned på min Passat 1,9 TDI mens Lady Bi ( BMW X5 ) ligger ved siden av meg. Fruen ligger helt stille og bare nyter etterdønningene av Lady Bi.

 

En rask oppsummering i sengen er følgende: Løp og kjøp! Jeg synes nesten synd på de damene rundt om i Norge som ennå ikke eier en slik. Fruen er helt tydelig, dette er noe av det råeste hun har prøvd av leketøy Motoren er så kraftig, samt klitoris påvirker er og veldig kraftig.Fruen sier at den treffer alt inni der, og jeg føler meg faktisk litt misunnelig for at jeg i dag ikke er en dame. At denne kommer til å bli en bestselger høster det ingen tvil om. Alt ser ut til å stemme med denne vibratoren,fruen ser ingen minuser med den. Vi prøver en ny runde etterpå som går litt roligere for seg for å teste ut litt om de 7 ulike vibrasjonene. Det fine her at at du faktisk kan velge å lage din egen sekvens å lagre den. Ellers skal det sies at størrelsen er ikke for stor, men laget veldig anatomisk for å treffe det meste. Om en kaster en terning på denne er det ikke i tvil på hva den får,en klar sekser. Det rett og slett bugner av funksjoner i Lady Bi, hoppende klitoris funksjoner kraftige vibrasjoner i staven og mange ulike vibarsjonshastigheter. At den og kommer med en lade kabel og og et stort pluss.

Lady Bi vil passe alle, og om denne gir orgasme ? Svaret er ja, denne gir deg garantert orgasme. Lady Bi er nå lagt på lading for en ny runde. Vi må bare nok engang si: Løp å kjøp. I denne har fruen fått seg en ny favoritt, en som skal gi min deilige frue mange deilige intense orgasmer. For det er akkurat hva Lady Bi gjør, den gir deg super kraftige orgasmer på kort tid. For min del endte vår test med en herlig blowjob  i hennes varme munn!

 

Lady Bi får du kjøpt HER!

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,