12 sexy nyttårsforsetter!

Nå er vi vel egentlig ganske lei av å lese side opp og side ned om hvordan man skal bli et bedre menneske i det nye året? Hvordan man skal slutte å røyke, hvordan man skal spise sunnere og 715 tips til hvordan man får en flatere mage. Men det er stort sett bare tips som er kjedelig. Det er vondt og vanskelig for mange å begynne å trene (selv om du har godt av det). Men nå har du snublet over denne artikkelen, hvor du finner 12 sexy nyttårsforsetter! 12 måter man kan gjøre sexlivet mer spennende. Dere kan velge ut et av forsettene, eller kjøre på med alle sammen! Jeg lover ikke at du forbrenner så mange kalorier, men det er heller ikke det viktigste. Det viktigste er at det er deilig!

Bestill minst et sexleketøy i måneden!
Det er 12 måneder i året, og det betyr at innen dette året er omme er du/dere 12 sexleketøy rikere! Det vil også si at dere har fått 12 nye seksuelle opplevelser. Og blant de 12, finner dere garantert en ny favoritt! Og bare så det er sagt: mange par går gjennom livet sammen uten å utforske noe nytt. Men de finner heller aldri ut om de liker litt stimulering analt, eller om de syntes det er spennende med håndjern. De oppdager heller aldri hva slags magiske ting en vibrator kan gjøre, eller hvor mye bedre sex blir med glidemiddel! Trenger dere tips til hvilke sexleketøy dere kan bestille? Vel, her har jeg satt opp en liten kalender. Vær så god, bare hyggelig.
Januar     Februar      Mars     April     Mai     Juni     Juli     August    September     Oktober     November     Desember
Trykk på måneden for å finne hva slags sexy leketøy vi anbefaler!

Gi oralsex!
De aller fleste elsker å få oralsex, men ikke så mange elsker å gi. Men i løpet av året skal dere gi hverandre oralsex minst tre ganger. Oralsexen skal være minst 15 minutter, men helst helt til orgasme. Og hvis det er din tur til å få oralsex, så vær litt kul! Vask deg godt nedentil og rydd opp i frisyren. Da er sjansen stor for at det blir mer oralsex.

Sov nakne!
Det er sagt av mange, mange ganger. Men det er bra for både forholdet og for underlivet. Når termometeret viser 20-, frister det kanskje ikke å ta av seg flanellpysjen. Men kjøp et varmeteppe som dere legger under dyna før dere legger dere! Da er sengen god og varm, og dere kan krype nakne inntil hverandres kropper. Jo mindre klær, jo større er sjansen for å bli fristet!

Vær nære!
Favorittplassen i en sofa er oftest i et hjørne, og derfor havner par ofte i hvert sitt hjørne av sofaen når kvelden kommer. Men hva med å kanskje ikke la én meter ubrukt sofa komme imellom dere? Ligg ved siden av hverandre, eller hvert fall mot hverandre. Få litt kroppskontakt! Ikke sitt i hvert deres hjørne, men joggebuksa fra OL i 94 og en bolle potetgull. Sitt i undertøyet under samme pledd, og del den bollen. Enkelt, men veldig koselig!

Reis bort sammen!
Man trenger ikke reise langt for at det skal være mer enn langt nok! Overnatter man på hotell, eller en hytte, så får man mer tid til hverandre. Ikke fordi døgnet har flere timer, men fordi man ikke har tilgang på de samme tidstyvene som man har hjemme! Han kan ikke spille playstation, og hun kan ikke stryke tøy. Dere «må» derfor tilbringe den tiden sammen!  Det holder å reise en tur til den nærmeste storbyen, eller låne en hytte. Så er det bare å nyte tiden, og hverandre!

Del en erotisk fantasi pr.sms!
Det er mye man kan sende med mobilen, som er mer sexy enn en bilde av en halverigert penis! Send en sexy SMS til din kjære når han/hun ikke er hjemme. Skriv om en fantasi du har, eller lag en erotisk novelle. Et glimt inn i partnerens erotiske fantasi er noe av det beste som finnes! Det holder også lenge med «Gleder meg så ekstremt til du kommer hjem, blir våt bare av tanken på hva jeg skal gjøre med deg!»

Ta et bad i sommer, nakne!
Foreløpig er det vanvittig lenge til sommeren, men det må da være lov å drømme seg bort? Finn en skjult strand, og sørg for at ingen ser dere. Kast sommerkjolen og ta et forfriskende bad sammen!

Legg dere tidlig, sammen!
Det er ikke rart at sex uteblir hvis man aldri er i sengen samtidig, og hvis man er det så sover én eller begge! Bli enige om å legge dere en time før dere vanligvis ville gjort, og legg dere sammen. Da er sjansen større for at noe seksuelt oppstår. Det er jo lov å stå opp igjen senere!

Gi hverandre komplimenter!
Jeg syntes du er så sexy når du….?
Fortell hverandre hva dere liker at den andre gjør! Det er utrolig deilig å høre at man er sexy når man tar på seg lesebrillene, eller når man trener.

Prøv noe dere egentlig ikke tror er noe for dere!
Her er listen lang over ting dere kan prøve! Har dere prøvd analsex? Eller har hun fått tilgang til hans bakende? Mange ganger i løpet av et liv så blir man nødt til å prøve noe man ikke har veldig lyst til. Men så viser det seg at man digger det allikevel! Slik som øl, kamskjell eller analsex.. Ingen digger noen av de tingene med en gang!
Det finnes også en del sexleketøy som man kanskje ikke umiddelbart tenner på, men som viser seg å være helt fantastiske.
Har du tatt en titt på DENNE, DENNE eller DENNE? Finn noe dere egentlig ikke tenner på umiddelbart, og prøv!

Pynt soverommet!
Finnes det noe mer opphissende enn at partneren din har tenkt på deg, og lagt seg i selen for at du skal ha det bra? Ved å gjøre en ekstra innsats på soverommet før partneren din kommer hjem, viser du at du har tenkt på partneren din og ønsker å glede han/henne.
Skift sengetøy, rydd, støvsug og tenn et par lys. Skru opp varmen noen grader, slik at partneren din blir fristet til å ta av seg klærne!

Overraske hverandre i dusjen!
…men da mener jeg ikke at du skal skremme livet av din kjære.  Jeg mener at du skal snike deg inn i dusjen sammen med henne! Hvorfor ikke benytte sjansen når hun allerede er naken og våt?

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du