Eier du én eller flere av disse?

«Fikk du mye fint til jul?» Jada, men det er ikke alltid man har så lyst til å fortelle om det! Howstuffworks har forsket i hvilke sexleketøy som er de mest kjente og populære, og dette ble resultatet! Eier du noen av disse tingene?

5. Håndjern.
Enkel vei til mye spenning! Håndjern er en bestselger året rundt, kanskje nettopp fordi det er såpass enkelt. Bind hverandre fast, og nyt følelsen av å miste kontrollen! Rundt 20% av de spurte har blitt bundet en eller annen gang i løpet av sine «aktive år». Du finner et stort utvalg HER!

4. Sjømannsbrud.
Den oppblåsbare typen er mest for gøy, og er ofte en selvskreven gjest i utdrikningslag! Men at oppblåsbare Barbara også har fått en plass på i folkesjela, er det lite tvil om. Men den populære Fleshlight, som er et sexleketøy mange har glede av, har også blitt ekstremt populær!
3. Penisring.
Alle kvinner ønsker seg en ring under treet, men det er kanskje ikke dette de ser for seg? En penisring forandrer sexlivet ditt på flere måter. Ikke bare får du en hardere ereksjon, men du holder også ut lenger. Penisringer med vibrasjoner er også svært populære! Det finnes et enormt utvalg HER.
2. Vibrator.
Skal man kjøpe sexleketøy, kan man like gjerne kjøpe noe bra! Og de som kjøper en vibrator, bommer sjelden. Den kan brukes av både kvinner og menn (joda, bruk fantasien) og den kommer i mange forskjellige varianter!
1. Dildo.
Så klassisk, og så populær! En dildo er og blir en dildo, og selv om mange kanskje kjøper denne til sin super-single venninne som en spøk, så kommer den til å bli brukt! Eier du ikke en fra før av? Kjøp din nye favoritt HER!

Nytelse.no har samlet sine bestselgere i 2015 HER. 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du