Vill analsex i morgentimene

Jeg våknet av at du dro den hvite trusen sakte nedover lårene mine, og det kilte så godt. Både på grunn av det bløte trusestoffet som strøk seg mot huden, men også fordi jeg med èn gang visste hva som skulle skje. Solstrålene varmet på den nakne rumpa der jeg lå på magen og snart var splitter naken. Naken for deg, for jeg visste hvor mye du likte å se meg naken. Det hadde du fortalt meg så mange ganger før, og jeg elsket å høre det hver eneste gang. Hendene dine strøk meg oppover bena og la seg på rumpa. Masserte den med lette sirkulerende bevegelser mens du stønnet lavt av hva du så. Innimellom dro du rumpeballene fra hverandre og holdt de der slik at fitteleppene så vidt skilte seg og viste frem en fitte som allerede begynte å bli fuktig.

Jeg visste også at du likte synet av den lille mørke rosetten som nå også åpenbarte seg mellom skinkene mine. Du snuste inn duften av meg mens du begynte å bli litt mer hardhendt i masseringen. Neglene dine raspet meg lett over rumpa og nedover lårene. Det var som om du åpnet en sekk med bittesmå eksotiske fugler som spredte seg rundt i magen min. En kriblende, ukontrollerende og nydelig følelse. Jeg merket at du ble kåtere for hvert tikkende sekund akkurat som meg. Hendene dine spredte bena mine litt og la den store puta under magen min.

Nå lå jeg med rumpa høyere og den nå ganske så våte fitta hadde åpnet seg der den koste seg i de lekne strålene fra morgensolen. En lett bris fra vinduet danset som små virvelvinder over kroppen min, og spesielt kjentes det ekstra godt på den fuktige fitta. Du bøyde deg frem og bet meg litt på rumpa mens fingeren din la seg mellom fitteleppene mine. Så gled den i den fuktige sprekken til den kom frem til den voksende og følsomme knoppen. Mmm… det var så deilig å kjenne fingeren rotere rundt den med følsomme bevegelser, og det gled så lett der den var smurt inn av mine egne fittesafter. Knoppen vokste seg hard og deilig i takt med saftene som smurte den svulmende fitta så den skulle være klar for hva enn som var i vente. Mens du fortsatte å massere knoppen min førte du sakte to fingre inn i meg for så å begynne å fingre den varme og nå dampende fitta. Duften av den bredte seg rundt i soverommet og det fikk meg til å strutte mer med rumpa mot deg. Var klar for mer av behandlingen du gav meg, var klar for mer av deg.

Jeg lå og nøt følelsen av fingrene dine som sakte gled inn og ut av meg. Fingret meg akkurat sånn du visste at jeg likte det. Plutselig kjente jeg hånden din gi meg noen klaps på rumpa og jeg svarte deg med noen korte og høyere stønn. Jeg elsket når du gjorde det, likte det litt hardhendt. Elsket den sviende følelsen etterpå, og elsket at du hadde kontrollen og gjorde hva du ville med meg.

Rumpa var nok ganske rosa nå, i hvert fall var den deilig og varm etter alle klapsene du nå hadde gitt meg. Og fitta var dyvåt og det surklet når fingrene dine nå jaget fort inn og ut av den. Du bøyde deg på ny frem og slikket meg nå i rumpesprekken. Oppover og nedover og litt ekstra rundt rumpehullet med en våt tunge. En finger la seg så mot det våte hullet der bak og beveget seg med små bevegelser frem og tilbake, og rundt. Du visste så godt hvor mye jeg likte det når jeg var så kåt som jeg er nå. Og du visste nå at jeg bare lengtet etter at du skulle putte fingeren innenfor. Derfor likte du også godt å erte meg litt. Vente.. og leke litt, jeg kunne føle gliset ditt der jeg lå med lukkede øyne.

Jeg skjøt rumpa mot deg for å fortelle deg at jeg ville du skulle gjøre det. Og etter litt lot du fingeren gli innenfor og innover i meg der bak til den var helt inne. Nå klarte jeg ikke ligge stille lenger, og mens jeg stønnet lå jeg og vred meg med fingrene dine inni meg. Nå hørte jeg også at du begynte å bli veldig kåt. Hørte det på den tunge pusten din, og jeg merket det også på den mer hardhendte og ivrige behandlingen. Fingrene som jaget inn og ut, hardt og deilig. Jeg kjente også det pitret i brystvortene der de gned seg mot lakenet der jeg ble rugget frem og tilbake når du fingret meg. Boret seg harde, store og kåte ned i madrassen. Lenge fingrer du meg slik, og den våte dammen av fittesaftene mine på lakenet blir bare større og større.

Brått forsvinner fingrene dine og hullene mine står gapende igjen. Du legger en hånd på korsryggen min mens jeg kjenner du reiser deg opp og legger kukken mellom fitteleppene. Lar den gli opp og ned mellom leppene. Fukter den i saftene mine før du fører den oppover. Setter den mot rumpehullet mitt og presser den forsiktig innenfor. Og mens du legger den andre hånden på korsryggen lar du kukken gli innover i rumpa. Ah… jeg elsker det. Bare gi meg hele kukken din, jeg er klar for det nå.

Kjør den helt inn i meg, bare spreng ut rumpehullet mitt. Jeg stønner høyt når jeg kjenner ballene dine mot fitta og skjønner at hele den deilige kukken din er inne i rumpa. Kom igjen, knull meg hardt nå! Du presser hendene mot ryggen min så jeg blir holdt fast og dyttet ned i madrassen. Rumpa skytes da mer opp og du setter i gang å knulle meg hardt, akkurat som jeg vil du skal gjøre det. La meg høre pungen din klaske mot meg i hvert støt. Det er så utrolig deilig når du knuller meg hardt bakfra og jeg får kjenne hvor hard og kåt du blir av meg. Selv om det er du som bestemmer så føler jeg at det likevel er meg som har kontrollen. Det er meg som gjør deg så kåt som du er akkurat nå.

Rumpehullet mitt er tøyet godt ut av den harde kukken din nå, og det gir meg en deilig brennende følelse. Jeg nyter det og jeg nyter deg mens jeg ligger her og spriker med bena. Kun for deg og den deilige kukken din som jeg elsker. Den passer så perfekt inne i meg, uansett hvilket hull den er inne i. Det svir fortsatt på rumpeballene mine også etter den litt røffe behandlingen din.  Kukken din tar meg fort og hardt nå, og vi stønner i kor. De små fuglene er i ekstase nå og har nå spredt seg utover i hele kroppen min, funnet frem til hver eneste lille krik og krok.

Nesten uten å stoppe opp og knulle meg glir kukken din ut av rumpa og inn i den varme fitta. Du kjører den helt inn i meg og fortsetter å knulle meg hardt. Jeg gisper etter luft og kjenner jeg kaldsvetter, de små fuglene svermer nå foran øynene mine og jeg kjenner orgasmen begynner å bygge seg opp. Det skjønner jeg også det gjør for deg nå når jeg hører stønnene dine og kjenner deg holde meg hardere. Plutselig kaster du meg rundt på rygg, fortsetter å knulle meg mens du masserer knoppen min med raske bevegelser. Åhh… nå hører jeg fuglene kvitre iherdig som om det er en storm er på vei. Små lyn kommer hele tiden fra knoppen min og skytes ut i hele meg. Du stønner høyere nå og jeg har sett det før, vet at du nå er utrolig kåt og kommer til å komme snart.

Du drar kukken din ut og runker den mens du fortsatt masserer knoppen. Så ser jeg du gjør siste innspurt mens du runker den mørkerøde og sprengte kukken din mot orgasmen. Og idet sæden din spruter over meg, magen, brystene og noen dråper i ansiktet mitt kjenner jeg at stormen kommer. Som et tordenskrall eksploderer det i den heftigste orgasmen jeg noen gang har følt. Jeg blir liggende og bukte å vri meg mens den herjer gjennom meg som en tornado. Ganske lenge blir jeg liggende å riste før tornadoen forsvinner og vinden stilner hen. Du runker de siste dråpene som drypper ned på den nypulte, svulmende og røde fitta mens jeg prøver å få igjen pusten. Sakte legger du deg over meg og kysser meg lett på munnen. «Mens du ligger her og henter deg inn igjen, skal jeg gå og lage litt frokost til oss. God morgen, kjære».

Novelle sendt inn av Anonym. Ønsker du din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no!

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette