Sann historie: Bundet fast i båthuset!

For ett års tid siden var jeg vel en ganske «ordinær» dame med tanke på sex og kunnskap om sex… Jeg levde lykkelig i min lille verden og tenkte vel ikke over at kanskje det burde utforskes så mye mer. Det som funket det funket liksom…

Men så, etter en periode med uskyldig flørt og meldingsutveksling mellom en kollega og meg så skulle verden plutselig endre seg for meg. Han hadde fortalt meg at han var flink med tau og at han hadde ett behov for at en kvinne skulle underkaste seg han i ny og ne. Selvfølgelig med den største gjensidige respekt og på premisser som begge parter var enig i.

Dette pirret nysgjerrigheten min og vi hadde lange «samtaler» i meldingsform der jeg spurte og han delte. At noen kunne bli så tent av å få binde noen, rise, pine…det var for meg ekstremt spennende.

Problemet for oss var da at min kollega var gift og skulle vi møtes så måtte dette skje i den største hemmelighet. Vi var vel begge like ukomfortabel med å snike rundt, men kom frem til at vi måtte møtes. Det ble straks flere og flere møter og han lærte meg at bdsm virkelig var noe vi hadde til felles. Jeg elsket å bli bundet, pisket, nektet å få orgasme mens han pulte fitta mi med en dildo.. Og han elsket å få være min Master.

En gang som sitter virkelig fast i hodet mitt var en gang vi skulle møtes i båthuset hans. Jeg var på veg for å gjøre ærender og han var i båthuset og puslet. Det første som slo meg når jeg parkerte var den nydelige utsikten utover fjorden.. Hadde det ikke vært for jeg var så kåt jeg holdt på å sprenges så hadde jeg skulle tatt med tid å sett litt mer, men når han stakk hodet ut døren og sa:»kom hit du» så gjorde jeg, som den lydige slaven jeg er, som han befalte.

Jeg hadde ikke mer enn kommet inn døren før vi kysset hverandre grådig. En av de deiligste tingene jeg vet er å få ett stramt grep rundt halsen, så det tok ikke lange stunden før hånden hans kom søkende oppover. Jeg stønnet dypt nedi halsen av kåtskap.

Mens vi stod der og kysset så jeg ett tau som hang ned fra taket litt lenger inne i båthuset. Jeg fikk øyeblikkelig spørsmål om hva jeg kikket på. Litt flau og litt beskjeden så svarte jeg: «Ingenting..». Dette ble gjennomskuet tvert og han spurte igjen med myndigere stemme: «Hva  ser du på?? Er det tauet?» Jeg nikket bare bekreftende med nedslått blikk. «Har du lyst å bli bundet» fikk jeg da spørsmål om, og igjen klarte jeg bare å nikke. Det dunket allerede mellom bena mine og fitta mi var klissvåt. Han hadde mange ganger vist at han kunne å bruke tau, så etter han hadde tatt av meg genser og bh så var jeg festet rundt håndleddene med hendene over hodet på «no time».

Jeg er godt utstyrt med store pupper fra naturens side så jeg så at han kikket på dem med lyst i blikket. Jeg lengtet etter at han skulle ta på dem og suge brystvortene som han bruker å gjøre. Men, som slave så vet jeg at jeg skal ta imot og ikke være for frempå ovenfor min Master, så jeg bare kikket på han…bedende og med ett ønske om å bli tuktet. Han svarte med å ta ett fast grep rundt ene brystet og kysset meg grådig. Stilte seg helt inntil meg slik at jeg kunne kjenne den deilige harde kuken presse mot hoften min. Jeg presset meg mot han og ville egentlig bare bli pult fort og hardt. Kjenne den deilige store kuken presse seg inni fitta mi.

Heldigvis er han mer tålmodig enn meg, så han knepte rolig opp buksen min og drog den og trusa av i en kjapp bevegelse. Så, der stod jeg…helt naken og blottstilt med en fitte som verket etter orgasme, fullstendig min Master’s makt.

Fittesaften rant sakte nedover innsiden av lårene mens jeg visste hva som kom til å komme… Han strøk meg forsiktig på rompa før han smelte til. Hardt…flere ganger.. Jeg klarte ikke holde tilbake så jeg kastet hodet bak og stønnet høyt. Jeg kunne se at det tente ham enda mer.. Han bare fortsatte å rise meg mens jeg måtte ta meg sammen for ikke å la naboene høre. Så fant fingrene hans vegen ned mot fitta mi.. Herregud så vannvittig deilig..

Hadde det ikke vært for at jeg var bundet fast så hadde jeg ikke klart å holde meg oppreist. Min Master vet akkurat hvor og hvordan han skal gjøre det deilig for meg. Det tok ikke lange stunden før jeg kjente orgasmen bygge seg opp i meg. Jeg spurte om jeg kunne få lov og komme, men fikk klar beskjed om at det fikk jeg ikke lov til nei.

Sakte gikk han ned på kne og slukte fitta mi med munnen sin. Tunga gikk opp og ned på klitorisen mens han stakk to fingre inn i fitta mi og pulte meg hardt. Jeg kunne høre plaskelydene fra den klissvåte fitta mi mens han fingret meg. Jeg knyttet hendene sammen og holdt meg i tauet mens hvert fiber i kroppen spente seg og det tok ikke lang tid før orgasmen raste gjennom kroppen min. Jeg brydde meg ikke lenger om noen kunne høre oss så jeg nærmest ropte ut når jeg kom. Jeg ble hengende utmattet i tauet da min Master reiste seg sakte opp med ett fornøyd smil om munnen og jeg skjønte da at jeg hadde kommet uten lov. Det bruker å straffe seg, og denne gangen var ikke uten unntak.

Jeg fikk meg ett par kraftige rapp over rumpa før han begynte å frigjøre meg fra tauene. Uten noe mer om og men så dyttet han meg fremover mot en båt som stod der. Jeg hørte at han åpnet beltet og ikke lenge etterpå kjente jeg den deilige kuken presse seg inn i den oppsvulmede fitta mi. Han pumpet hardt på mens jeg hørte på lydene hans at han var veldig kåt og at det ikke var lenge før han kom til å komme.

Fremdeles i slave-modus spurte jeg om jeg kunne få suge han tom. Jeg elsker å gjøre det. Kjenne smaken av min egen fittesaft sammen med smaken av kuken hans.. Jeg fikk lov til dette så jeg satt meg lydig på kne og slikket kuken forsiktig oppetter skaftet helt til det glinsende kukhodet. Da jeg tok kuken langt inn i munnen stønnet han dypt nedi halsen og tok lett tak i håret mitt. Han sier jeg suger han som ingen har sugd han før, så setter min stolthet i å gjøre nettopp det. Jeg så nevene hans knytte seg mens jeg hørte han stønne lavt, og jeg visste at han kom til å komme om ikke lenge.

Jeg kjente kuken hardne til og bli ekstra stiv så jeg tok han så langt bak i halsen som jeg kunne. Jeg kjente den varme deilige sæden komme pumpende ned i halsen min…jeg hørte han stønne høyt mens han tømte seg. Jeg passet på å slikke i meg siste rest av den deilige sæden som ble igjen på kukhodet før jeg reiste meg opp og kysset han dypt. «Takk Master» sa jeg… Han kikket på meg med skøyeraktig blikk, klappet meg på rumpa og sa «deilig slave du». «Ja, hva kan man si», svarte jeg.. «I aim to please»

En sann historie sendt inn av en kvinne som ønsker å være anonym.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du