Vaskehjelpen

Han lå her på tredje døgnet og så på svalene suse forbi som brennende piler lyst opp av den lave kveldsolen. De automatiske persiennene på utsiden åpnet seg sakte idet det nå gikk mot en ny sommerkveld. Han kunne se folk gå og løpe forbi på gangveien utenfor.

Ett ungt par sto lent oppetter et stort eiketre og klinte, nyforelsket og yre i den varme sommerlufta. Hånden til gutten så han var på vandring under overdelen hennes og klemte sikkert rundt flotte, faste bryster. Han kjente det rykket til i pikken og den begynte sakte å vokse, og det var ingenting han kunne gjøre med det… det var 3 dager siden han hadde klart å falle ned fra en stige på jobben. 3 meter ned og han prøvde tydeligvis å ta seg for, med BEGGE armene. Nå lå han her med gips på begge armene og en bankende kåt pikk han i beste fall kunne se lage et telt i bokseren.

Espen kikket på klokka. 21:51, da var det snart vaktskifte og Juliana kom snart på jobb. En meget hyggelig og pen dame kanskje i slutten av tyveårene. En anelse mørkere i huden, gylden ville han si, og veldig flørtete. Det var sikkert noe hun var mot alle, men han likte tanken på at det kun var med han hun var sånn. Det lure smilet og det flørtende blikket når hun kom vrikkende inn, struttet både foran og bak. Det var tydelig at hun hadde noen latinske gener som presset seg mot sykepleie-uniformen. Vet ikke om det var p.g.a. tropevarmen, men hun hadde alltid størst mulig kløft å vise frem. Hun bøyde seg ofte langt frem så han fikk godt innsyn til både cheriserosa og svarte BH-er.

«Hallo…?» han bråvåknet av at Juliana ristet han lett i skuldren. «God kveld, jeg skal hjelpe deg så du får dusjet og vasket deg litt.» Hun så på han med smale og mørkebrune øyne og hadde et lurere smil enn hun pleide å ha. «Jeg har satt opptatt på døren så ingen kommer å forstyrrer oss.» Hun tok dynen av han og støttet han bak ryggen når han reiste seg opp. Det var andre ting som også igjen var iferd med å reise seg og han kjente han ble varm i hele kroppen idet han gikk inn på badet.

Juliana skrudde på dusjen og kjente at temperaturen var riktig. Så gikk hun bort til han og dro av han bokseren. Pikken sto og pulserte mot henne så hard og stor den aldri hadde vært før. «Oi… ser ut til at det må vaskes grundig her,» sa hun og hentet en klut som hun vætet og hadde såpe på, «sett deg på krakken her du.» Han satte seg ned og hun satte seg på kne foran han, la kluten på pungen og vasket med lette bevegelser. Lot kluten gli oppover skaftet og rundt det rødsprengte hodet. Dro forhuden tilbake og vasket forsiktig før hun kastet kluten vekk. Så reiste hun seg opp og dro av seg overdelen og buksa, og viste frem det limegrønne og gjennomsiktige undertøyet hun hadde valgt for dagen.

Herregud så deilig hun var… hun møtte blikket hans og holdt det mens hun satte seg ned, grep om pikken hans og gapte over den. Gryntet litt idet hun lot den gli inn i den våte munnen. Sugde den i seg og lot den gli nesten helt inn. Lot tungen leke med skaftet litt før hun slapp den ut igjen og begynte å suge den i rolige tak. Hun tok hendene på hoftene hans og dro han til seg så han satt helt på kanten av krakken. Så dyttet hun på brystkassa hans så han lå litt bakover og støttet seg mot veggen. Én hånd strøk over pungen og en finger la seg på analåpningen hans før den skled forsiktig innenfor. Han stønnet og slappet helt av mens fingeren forsvant dypere helt til hele fingeren var inne.

Nå sugde hun hardere og fortere og begynte å fingre analen hans. Etter en stund forsvant også to fingre inn. Han begynte å stønne høyere så hun sluttet før han skulle begynne nærme seg. Juliana reiste seg opp, tok av seg BHen og lot trusa gli nedover de gyldne bena. Nå sto hun kliss naken og han kunne se hvor våte de svulmende leppene hennes var. Hun snudde seg rundt og kom mot han med den utrolig deilige og runde rumpa. Så synd han ikke kunne strekke armene ut og ta på den, klemme og beføle.. men noe mer rakk han ikke å tenke før pikken sto klar mellom de kåte fitteleppene.

«Mmm… jeg har hatt så lyst til å kjenne pikken din inne i meg siden du kom hit,» sa hun og tredde seg fort ned så hele den grove pikken forsvant. Så begynte hun å ri den fort så lydene av våt fitte og høye stønn fyllte det lille badet. Stønn som etter hvert gikk over i små skrik og ynk som han var sikker på at de hørte langt nedover gangen i sykehuset. Noe han ikke brydde seg om da han hadde fullt fokus på å nyte synet av pikken sin som gled fort inn og ut av den deiligste fitta og rumpa han noesinne hadde sett. Juliana maserte seg selv samtidig og skrek ut i orgasme så det sprutet over lårene hans. Han klarte ikke lenger å holde igjen, og de høye stønnene hans gjorde at hun snudde seg rundt og sugde i seg den våte pikken. Sugde den helt til han sprutet henne langt ned i halsen mens hun svelget unna. Sugde ut hver eneste dråpe helt til den begynte å bli slappere. «Mmm… du trenger vel hjelp til å vaske deg i noen uker til du vil jeg tro..?» sa hun og blunket.

Skrevet av «Silkeormen».

Ønsker du å få din novelle publisert? Send den til tonje@nytelse.no nå!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du