Riktig leketøy til brystene

Leketøy til brystene gjør sexlivet komplett. Uansett hvordan de ser ut, og uavhengig om de er store eller små, så er brystene ekstremt følsomme og bør behandles deretter. Stryk, kyss og massering er pirrende og deilig, men hvis man virkelig skal få maks ut av den erogene sonen så bør man ta en kikk på det havet av riktig leketøy som er laget for å stimulere brystene!

Se for deg at stemningen mellom deg og din partner begynner å bli heit. Kyssingen har blitt til intens klining og hendene har begynt å vandre. Ganske fort vil nok hendene stryke oppover mot brystene og finne frem til de følsomme knoppene. Hos en fast partner er du nok allerede godt kjent grensene og hva partneren liker, men hvis dette er en ny partner bør du tråkke ganske varsomt. Du kan bli overrasket over forskjellen i følsomhet fra partner til partner. Én partner kan elske småbiting i brystvortene og kan få orgasme fra ren brystlek, en annen kan rett og slett miste lysten ved mye stimulering. Det er også mange som har sterke følelsesmessige hinder når det kommer til egne bryster, så gå sakte frem slik at du er obs på eventuelle «stopp»-signal! For kvinnene kan det være lurt å være tydelig på hva du ønsker. Før hånden til partneren mot brystene hvis du ønsker mer tafsing, eller gi tydelig signal dersom du ikke liker det.

Riktig leketøy til brystene – en oversikt

Uansett om du liker fjærlett stryking over brystene eller hardere klyp, så finnes det leketøy som vil tilfredsstille dine behov. Sexleketøy til brystene er ekstremt populært og mange liker å variere litt hvilke type de bruker, for spenningens skyld!

Erotisk fjær

Riktig leketøy til brystene. Bilde av fjær. En erotisk fjær er helt perfekt for å vekke alle nerveendene til liv! Den lette berøringen gjør at du hele tiden trygler etter mer, samtidig som den kilende følelsen alene vil gjøre deg oppmerksom på hver eneste cm av kroppen hvor fjæren stryker over. Kjenn på den pirrende stemningen, lukk øynene og nyt.

Vibrerende sugekopper

Riktig leketøy til brystene. Bilde av sugekopper. Vibrering kan stimulere så mangt, også brystvortene! Små sugekopper plasseres over nippelen og stimulerer med hver sin lille bullet. Sugekoppene gjør ikke bare at stimuleringen er hands-free, de gjør også at mer blod trekkes ut i brystvorten og gjør de mer sensitive! Å stimulere niplene med vibrering gir en unik følelse, tør du takke nei?

Brystklype eller brystklemme

Riktig leketøy til brystene. Bilde av klype. Hvis du er klar for litt røffere behandling er brystklyper eller brystklemmer absolutt noe for deg! På de aller fleste modellene kan du velge selv hvor hardt de skal klemme, og dette kan du også justere underveis. Flere av klemmene kommer med kjeder, og noen har også et ekstra kjede som kan festes i klitoris. Du kan få ekstra stimulering ved å dra forsiktig i kjedene, eller velge klemmer som har små vekter.

Brystpumpe

Riktig leketøy til brystene. Bilde av brystpumpe. Ved å trekke mer blod til niplene vil du gjøre de større og mer følsomme, og til dette bruker du en liten brystpumpe! En erotisk brystpumpe settes enkelt og greit over brystvorten, så klemmer du på selve pumpen så mye som du selv ønsker. Harde brystvorter er ikke bare mer følsomme, det ser også vanvittig sexy ut!

Elektriske impulser

Riktig leketøy til brystene. Bilde av leketøy med elektriskte impulser.
Sexleketøy som fører elektrisitet, mer spenning kan man vel ikke få? Å stimulere niplene med elektriske impulser er pirrende, spennende og gir en ny følelse! Du setter klemmene på brystvortene, og så vil svake elektriske impulser bli sendt gjennom brystvorten! Intensiteten kan du velge selv, eller kanskje du gir kontrollen til din partner?

Vibrator til brystene

Riktig leketøy til brystene. Bilde av vibrator.
Leketøy som kan brukes flere steder på kroppen er enormt populært. En vibrator er absolutt noe du bør sjekke ut hvis du ønsker deg et nytt «multiverktøy»! Bruk en vibrator på brystene og brystvortene for å pirre og stimulere. Senere kan du la den vandre ned til klitoris for å gi en herlig orgasme. På mannen kan den også føres over penis, strengen og perineum.

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,