Vær i hagen, naken!

Gjør dere klare til den årlige «World Naked Gardening Day»! Dagen da det skal lukes, klippes, gjødsles og plantes helt uten en tråd! Dagen er en reaksjon fra en gruppe nudister på forholdet vi har til nakenhet. De mener at det å være naken er verdens mest naturlige ting og siden det å jobbe i hagen kan gjøres av alle, uansett alder og kjønn, så ble «World Naked Gardening Day» stiftet. Det er Mark Storey , redaktøren for bladet «Nude & Natural», som var den første til å feire denne dagen, og han er derfor også ansett som grunnleggeren. 

Så hvordan skal denne dagen feires?

Alle slike fine høytider bør feires, i en eller annen grad. Bor du tett på hovedveien, er kanskje litt luking med nakne føtter alt man kan få til. Men hva med å først gjøre litt hagearbeid, for så å gå inn å være nakne ? Etter en lang dag i hagen fortjener alle litt avkobling, så her får du noen forslag for henne:

Synk ned i badekaret med Ramsey Rabbit, den vanntette klitorisvibratoren. Å kjenne vannet stryke deg over kroppen, gir deg en ro som du absolutt fortjener etter en dag i hagen. Stryk vibratoren over brystene, klitoris og langs kjønnsleppene og la Ramsey ta deg til himmels.

Unn deg det aller beste med Womanizer Pro. Dette leketøyet suger lett på klitoris og sender all vibrasjonen rett inn i alle nerveendene. Du har aldri kjent maken, det kan vi garantere!

Iris er en vakker vibrator med design inspirert av kronbladene på en blomst. Vibratoren har to kraftige motorer som er nesten lydløse i bruk, og foldene langs staven stimulerer de rette punktene. Perfekt til alternativt hagearbeid!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du