Hvor mange menn kan hun håndtere?

Vi er for sent ute. Med bare et kvarter igjen til stengetid, er det liten tvil om det. Hadde det ikke vært for at innehaveren er en kompis av meg, hadde vi nok måttet snu og dra hjem igjen for lenge siden. “Hvor blir dere av?” spør han da jeg ringer for å gi beskjed om at vi blir forsinket, et spørsmål vi ikke akkurat ønsker å svare ærlig på. “Vi sitter fast i kø,” lyver jeg, og gliser til deg som sitter ved siden av meg i bilen. Du fniser og stryker hånden over det ene låret mitt, og jeg holder, som følge av det lille kjærtegnet ditt, på å kjøre på rødt lys.

“Dere blir nok alene her utover kvelden,” sier Lars, og overrekker nøkkelen til oss. Han overtok treningsstudioet for knappe to år siden, og har gjort det såpass bra at han vurderer å utvide beskjeftigelsen. “Fint hvis dere kan stikke innom og gi meg nøkkelen når dere er ferdig,” legger han. “Det skal vi nok fikse, no problem,” svarer jeg.

Etter en time er vi fornøyde. Svette og utslitte beveger vi oss mot garderoben. “Vi skal vel ikke bevilge oss noen minutter i badstuen også, vel?” foreslår jeg. Og slik blir det til at vi rusler med håndklærne i hånden gjennom den tomme dusjen, i retning badstuen. I det vi åpner døren velter varmen og fuktigheten ut. Vinduet i døren dugger umiddelbart.

Huden din smaker salt. Jeg har gitt etter for lystene, for tredje gang medregnet i dag tidlig og i dusjen like etterpå. Jeg sitter på kne framfor deg. Hendene mine har dyttet håndkleet du har rundt kroppen opp til rundt livet ditt. Du er ikke vanskelig å be, og sprer bena villig for meg. Smaken og duften av deg får pikken min til å stivne. Jeg runker den langsomt mens tungespissen min langsomt beveger seg mot klitten din. Slik sitter vi en god stund og blir ekstra klamme og svette mens kåtskapen sprer seg i kroppene våre.

Du har lent deg bakover og støtter deg nå mot veggen. Det ene benet ditt hviler på skulderen min, det andre på benken du sitter på. Du er dyvåt, og jeg nyter hver eneste dråpe av deg. I øyekroken har du registrert at høyrehånden min farer i stadig raskere tempo opp og ned på pikken min. “Mmmm, hva er det du driver med der nede?” hvisker du nærmest. Lyden kommer fra langt nedi brystet ditt; orgasmen som rystet deg i sted har tilsynelatende satt sine spor i kroppen din. “Jeg er knallhard!” svarer jeg unnvikende og ser opp mot deg. “Så kom her da,” lokker du. Du lar den ene hånden din krype ned mellom dine egne ben, kjenner hvor våt du er, fører en finger inn samtidig som du utstøter et lite “mmm”. Jeg får deg til å ake deg de nødvendig centimeterne bort til kanten av benken, nok til at jeg kan sette kukhodet mot åpningen din og synke inn i deg.

Følelsen er overveldende for oss begge, og vi gisper begge to. Selv i det varme og fuktige habitatet som badstuen byr på, er fitta di glohet. Du er tydelig så kåt som en kan bli. Og så hard som jeg har rukket å bli, er jeg ikke langt unna ditt nivå, jeg heller. Jeg tar deg så hardt som stillingen tillater, nyter synet av pikken min som glir inn og ut av deg. Du lar et par fingre rulle over klitten din, og jeg kjenner musklene i underlivet ditt klemme rundt meg. Jeg hører deg hviske at du vil at jeg skal komme, og ikke lenge etter kjenner jeg ballene trekke seg sammen. Spruten treffer deg på magen. Du liker tydeligvis synet; pusten din går tungt, nesten like tungt som min.

“Nå må jeg bare ha meg en dusj ellers svimer jeg av,” sier jeg. “Blir du med?” Du trekker på det, er ikke helt sikker. “Tror jeg blir her,” sier du til slutt. Du smiler til meg, henter opp litt av sæden, som landet på magen din, og smaker på den. “Mm, du smaker godt,” fniser du. “Ikke så godt som deg,” sier jeg før døren lukker seg bak meg.

De avkjølende strålene gjør meg godt. Jeg kjenner pikken senke seg; ballene går også tilbake til normalen etter den intense orgasmen min. Med øynene lukket lar jeg strålene vaske meg ren for svette. Innimellom kikker jeg bort på døren for å se om den åpner seg. Vinduet er for mørkt til å kunne skimte hva du driver med.

Jeg har stått i dusjen i et par minutter da jeg hører lyder; et fryktelig leven faktisk. Jeg kikker forundret rundt meg, akkurat i tide til å se døren til dusjrommet gå opp. En hel skokk kommer inne, kun mannfolk – vi befinner jo oss tross alt i herregarderoben. De hoier og ler, tydelig oppildnet av et eller annet – antageligvis en seier i en eller annen lagsport. De henger fra seg håndkledene sine og tar plass under dusjene langs veggen. Noen av de mest observante har sett meg og nikker for å hilse. “Hva i helv*** er det som foregår,” tenker jeg. “Sa ikke Lars at vi ville bli alene her utover kvelden?” Vi låste jo til og med ytterdøren!

Tør du nå å titte ut av vinduet, vil du se noe som ikke så altfor mange jenter opplever synet av i løpet av en levealder: en gjeng med svette og nakne menn! Mangfoldet er stort – det er tross alt nærmere 10 stykker av dem; noen høye, noen litt lavere; noen mørk i håret, andre blonde; noen lys i huden, mens andre åpenbart er fra sydligere strøk; noen godt utstyrt med hår på brystet, andre av den mer glatte sorten. Fellesnevneren er at de er alle forholdsvis veltrente – det er tydeligvis en gjeng som trener regelmessig – og unge, antageligvis ikke eldre enn et-par-og-tredve. Noen står og såper seg inn; andre bare står og lar strålene massere dem. Selv blir jeg stående og fundere. Hva skjer nå?

Noen av dem gjør seg fort ferdig i dusjen; tre-fire dusjer blir raskt ledige. Ytterligere to forsvinner ut i garderoben etter noen minutter. Igjen står det fire kropper. Pluss meg da. Èn av dem står to dusjer bortenfor meg, de andre tre på motsatt vegg. Jeg merker meg at han i midten på motsatt vegg heter Jan Erik og at han lengst til høyre bare blir kalt T, antageligvis en forkortelse for et eller annet eksotisk navn siden han i motsetning til oss andre er mørk i huden. Vi blir stående og utveksle noen høflige fraser, mens jeg hele tiden tenker på én ting: Deg! Og hva du eventuelt tenker der du sitter bak det mørke vinduet.

“Tror du badstuen er varm nå?” spør plutselig den ene, og jeg innser at et såkalt worst case scenario kanskje er i ferd med å utspille seg. Hva hvis han stikker hodet inn og sjekker? “Sikkert ikke,” bemerker han som heter Jan Erik. “Lars pleier vel å skru den av når han stenger, gjør han ikke?” Den navnløse later imidlertid ikke til å ville ta det for gitt. Han skritter bort mot døren mens han bruker hendene til å riste vann ut av håret sitt. Først titter han spørrende inn. “Tja…,” hører jeg han si. Han lukker opp døren og lar den slå raskt igjen bak seg. Jeg svelger tungt; tankene låser seg nærmest. Jeg vet at jeg må inn til deg; såpass er klart. Men hva som skjer etterpå er imidlertid uklart. I teorien er jo det bare å reise seg opp og gå, men noe sier meg at teori i en sådan situasjon sjelden bidrar med så mange praktiske løsninger.

Jeg går raskt i retning badstuen og lukker meg inn, møter med en gang blikket ditt. På benken rett ovenfor deg sitter den anonyme mannsskikkelsen. Han kikker opp på meg og gliser, utbryter så: “Du vil ikke tro hva jeg kom over her..!” Han nikker i retning av deg, som sitter med bena samlet og håndkleet stramt runde kroppen. “Jo, jeg vet så altfor godt,” tenker jeg. Jeg skal til å rekke ut hånden for å få deg til å reise deg da døren på nytt blir åpnet, og jeg hører: “Den funket allikevel, altså?” Jeg blir tvunget til å ta noen skritt inn i badstuen. De tre andre strekker hals på let etter den nakne, fremmede på motsatt benk av deg. De finner han omsider med øynene, og ved synet av dem utbryter han det samme som da han fikk øye på meg: “Dere vil ikke tro hva jeg…!” Han kommer ikke lenger før de to fremste i køen som har dannet seg bak meg får øye på deg. Jan Erik – den fremste av dem – nærmest roper: “Hva fa**!”; den andre – den mørkhudete – blir bare stående og måpe ved synet av deg. Mens den tredje holder tydeligvis på å gå vill av nysgjerrighet, og presser på for å komme inn i rommet. Ingen later til å plages av tanken på at de står naken framfor en av det motsatte kjønn.

“Ok,” sier jeg og prøver å ta tak i situasjonen. “Vi var på vei ut da dere kom. Vi beklager… Vi trodde vi var alene her…” Du ser forlegen ut, og jeg antar at jeg ikke ser helt upåvirket ut, jeg heller. Jeg rekker ut hånden på nytt, og denne gangen reiser du deg. Vi snur oss mot døren men kommer ikke langt. Dørkarmen er full av nysgjerrige manneben. Øynene deres streifer over deg, fylt av like mange spørsmål som av lyst og begjær. “Slipper dere oss ut..,” formaner jeg. De nøler. Jan Erik og han de bare kaller T trer motvillig til side og tvinger oss til å presse oss forbi dem der de står i dørkarmen. Jeg har så vidt fått en fot utenfor da en av dem – antageligvis Jan Erik – napper tak i håndkleet ditt slik at det faller til gulvet. Du blir stående naken, trengt mellom de fremmede og den trange dørkarmen. Såpass trangt er det at brystene dine ikke er langt unna overkroppen til T. “Hei, slutt…gi fa**,” utbryter jeg. Du er merkverdig stille, kanskje ikke så rart situasjonen tatt i betraktning. Du prøver å bøye deg ned, men den trange posituren vi befinner oss i tillater ikke mye albuerom. “Helv***!” tenker jeg.

Og så blir jeg oppmerksom på det uunngåelige; synet av kroppen din har vekket til live testosteronet i dem. Jeg kan se den mørke kuken til T hardne. Så tett som dere står, må den snart – hvis den ikke har gjort det allerede – berøre deg på et eller sted . Du blir stående fast, stirrer rett inn i brystkassen hans i det han tar motet til seg og lar den ene hånden sin fange det ene brystet ditt. Ikke lenge etter ser jeg en av Jan Eriks hender finne frem til det andre brystet ditt. De kjenner på deg, veier brystene dine i hendene sine, erter brystvortene dine til live. Du har fremdeles hånden din i min, og jeg kjenner deg klemme rundt den. Jeg prøver å bevege meg ut i dusjrommet, men den fjerde mannsskikkelsen sperrer veien og tillater meg bare å ta ytterligere et par steg. Jeg prøver å dra deg etter meg, men møter motstand; denne gangen fra deg. Det er tydelig: noe med situasjonen som tiltaler deg; tiltrekker deg; kanskje også tenner deg – og du vil derfor ikke gå helt ennå. Kanskje er det alt begjæret i den klamme luften som beruser deg? Du holder imidlertid tak i hånden min fremdeles, og sakte vender du ansiktet i retning mitt. Du smiler ikke, men øynene dine er rolige, bekvemme – nesten tilfredse, synes jeg. Har de kanskje vært sånn hele tiden? Er det bare jeg som ikke har lagt merke til det før nå?

Brystvortene dine har knoppet seg nå og strekker seg sultent mot de lystfulle hendene som omfavner deg. Pikken til T har nådd full lengde og peker stramt opp mot magen din. Ser jeg rundt meg, er jeg sikker på at jeg ser andre, like harde lem, som alle peker i din retning. Når sant skal sies, er jeg ikke helt upåvirket selv heller. jeg blir oppmerksom på en liten bevegelse nede mellom underlivene til deg og T; forsiktig og rytmisk klemmer du om ballene hans, mens han har flyttet hånden sitt fra brystet til ned mellom bena dine. Det er for mørkt til at jeg kan skimte nøyaktig hva som skjer, men de små sviktende bevegelsene i knærne dine forteller meg egentlig alt jeg trenger å vite. Din egen hånd har løsnet grepet om min og funnet vei til pikken min, som du nå runker så godt du kan. Jeg kan ikke annet enn å gispe og gi meg hen til situasjonen og beruselsen den medfører.

Det begynner å bli trangt om plassen. Hvor T sin hånd nylig hvilte – på det ene brystet ditt – befinner det seg nå en annen hånd tilhørende fjerdemann som står på skrå bak meg. Jan Erik later også til å ha beveget på seg; det virker som om han nå sitter på kne ved siden av deg og lar hendene utforske det av rumpen din de har tilgang til, og huden på bena dine. Han som oppdaget deg står inne i badstuen og sikler etter deg, men kommer ikke helt til; når ikke frem til den ene brystvorten din som plutselig er blitt ensom der den står.

“Kom inn her da!” sier “oppdageren”. Han får de andre til å frakte deg med seg inn i heten. Han runker grådig og er tydelig tilfreds med å se mer av deg, strekker seg etter deg og lar de kåte fingrene sine fare over huden din der de kommer til. De er alle (kanskje jeg burde si “vi alle”?) samstemte om hvor de vil ha deg, får deg til å ta plass på en av benkene inne i badstuen, omtrent i samme stilling som tidligere da vi to ga etter for lystene overfor hverandre. Jan Erik er ivrigst, lar tungespissen sin finne frem til klitten din som nok nå er like våt og følsom som den var tidligere. Jeg ser du rykker til i det han streifer over den. Benet ditt som tidligere hvilte på skulderen min, hviler nå i den ene hånden til T; sin andre hånd bruker han til å beføle innsiden av det ene låret ditt, tydelig sulten på å overta for Jan Erik. De to andre to har krøpet opp på benken til deg. Den ene tar en av brystvortene dine i munnen. At det har effekt på deg, er tydelig; du belønner han nemlig med noen små tilfredse blikk innimellom. Fjerdemann – han jeg har døpt “oppdageren” – har på sin side satt seg på kne ved siden av deg. Ivrig dytter han frem underlivet og byr deg på den harde pikken sin, og etter litt betenkeligheter tar du den i munnen. Jeg, på min side, vet ikke helt hvor jeg skal ta plass – hva jeg skal gjøre – og tar meg selv i å stå og runke til synet av deg bli begjært og kjærtegnet av disse fremmede og kåte mennene. Dette er riktignok en fantasi jeg har hatt lenge, men også en aldri hadde trod at jeg ville realisere. Men her er jeg altså. Og det er liten tvil: jeg tenner like mye på dette lille scenarioet i virkeligheten som i fantasiverdenen.

Jeg antar T vil gi deg samme behandling som Jan Erik når han endelig slipper til, men blir overrasket når jeg ser at han har andre hensikter. Kåtskapen er til å ta og føle på i ansiktet hans når presser den store staken av en kuk inn i deg. Den kraftige og blodsprengte kuken hans får deg til å stønne; små lyder kommer ut av munnen din mens du suger “oppdageren”. Jan Erik klatrer opp på benken ved siden av deg og tar den andre brystvorten din i munnen, lar tungen sirkulere rundt og på toppen av den før han tar den mellom leppene og suger.

Behandlingen du gir “oppdageren” er i ferd med å bli for mye for han. Jeg ser at uttrykket i ansiktet hans er i ferd med å forandre seg, og ikke lenge etter utstøter han et anstrengt stønn. Du tar pikken hans ut av munnen, tidsnok til å se han sende ladningen sin i en tykk stråle utover treverket i benken. Han blir stående på knær ved siden av deg mens lemmet hans synker tilbake i hvilemodus. Etter et lite minutt flytter han på seg og jeg tar hans plass. Du har signalisert med øynene at du vil ha meg opp til deg, og nå begynner du å suge meg slik du sugde den fremmede i sted.

Jeg kjenner deg blåse varm luft utover pikken min hver gang T støter inn i deg. Hver gang han presser seg inn i deg stopper tungene din å sirkulere en liten stund, før den opptar aktiviteten når han så lar kuken gli ut av deg. Kroppen din blir nå begjært på nesten alle tenkelige måter: Fjerdemannen har nå overtatt begge brystene dine etter at Jan Erik har beveget seg ned mellom bena dine igjen. Mens T knuller deg lar han et par drevne fingre rullére over klitten din, en behandling jeg er sikker på at du vil gi etter for om ikke lenge. Og så meg da; jeg er sikker på at du ligger og nyter stønnene mine også, vel vitende om at det er du som med tungens makt får meg til utstøte disse lydene av vellyst.

Som forutsett, går det ikke lenge før jeg hører at du kommer. Kroppen din bukter seg framfor oss, og du tar pikken min ut av munnen for å kunne lage de lydene en bare må lage når en kraftig orgasme raser gjennom kroppen. Sammentrekningene dine gjør det tydeligvis uutholdelig for T også; plutselig trekker han seg ut og spruter utover magen din. Jan Erik som sitter ved siden av deg og stirrer sultent på deg, trår til der T slapp; møysommelig synker han inn i deg, og begynner å knulle deg hardere og hardere før det går for han også. Han lar det gå for seg der hvor T gjorde det samme. Magen din er nå dekket av varm, klebende sæd – beviset på all kåtskapen du har vekket i disse fremmede mennene. I all oppstandelsen – alle stønnene og muskelsammentrekningene – har fjerdemann forsvunnet. Kanskje ble det hele for mye for han. Uansett, borte er han.

Nå som du bare har meg å konsentrere deg om, kjenner jeg at tungen din tar opp intensiteten. Du begynner å suge meg hardt, vel vitende om at det vil bringe meg til klimaks i løpet av kort tid. Så når jeg kommer, er ikke det noen stor overraskelse. Du lar pikken min bli i munnen din mens orgasmen bølger seg gjennom kroppen min, og svelger unna trykket som hele situasjonen har skapt i underlivet mitt.

Når jeg kommer til meg selv, innser jeg at de andre har forsvunnet – forduftet, slik innholdet i en drøy og sikkert urealistisk drøm på morgenkvisten har det med å dunste vekk i det en våkner til virkeligheten. Den kåte duften i fuktigheten, for ikke å glemme dråpene med opphisselse som ligger spredt utover huden din, later imidlertid til å være virkelig (men er det bevis nok?) “Kan du høre pulsen min?” hvisker jeg – men får ikke svar.

Jeg blir liggende og slumre, nyter stillheten som senker seg i kroppen min. En time-halvannen passerer før jeg får kommet meg på bena og kledd på meg. I lommen på buksen min ligger mobilen, nesten tom for batteri – og med veldig mange tapte anrop.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du