Unngå røde nupper ved barbering!

Sommeren er på vei og med sommer, sol og bikini kommer også ønsket om en hårfri bikinilinje. Man kaster seg i dusjen og barberer alle synlige områder så fort gradestokken tillater en liten tur på stranden. Så ligger man plutselig der, bland småbarnsfamilier og iskremselgere, og innser at bikinilinja ser ut som en slagmark. Røde nupper i hopetall har dukket opp. Hvordan kom de dit, og aller viktigst, hvordan forhindrer man at det skjer?

7525s
Bikinilinja er et område med meget sensitiv hud. Her gjelder deg å være forsiktig og ta forhåndsregler før man barberer seg! Ta en god dusj eller et bad med godt og varm vann, da blir hårene mykere. Bruk en gjennomsiktig gele som gjør det lettere å se hva du gjør, det finner du HER og en skarp høvel, eller enda enklere: En barbermaskin tilpasset underlivet. Det finner du HER.

4814s

 

Det har også kommet en gele på markedet nå som du smører på etter barbering. Den heter Bikini Line og den får du kjøpt HER. Bikini Line dreper helt enkelt de bakterier som forårsaker utslett, den hjelper til å reparere skadde hårsekker og den roer huden slik ar du unngår kløe. Du kan barbere, vokse eller epilere, påfør så Bikini Line med hånden, med mykt papir eller bomull. Nå kan du bare nyte at huden din er slett, rolig og uten kløe. Hundrevis av kvinner og menn skryter Bikini Line opp i skyene, og det er ikke uten grunn!

shutterstock_271078178

 

 

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette