Sex under graviditet

Sex under graviditet er utfordrende for mange. Graviditet er noe av det mest romantiske som skjer med to mennesker, men tar også bort en god del romantikk for mange par. Å få en baby sammen er romantisk. Partneren din elsker deg til døde akkurat nå, men han ser deg kanskje i et annet lys: Du er ikke lenger bare hans nydelige, sexy kjæreste, men også en blivende mor.

Du ser heller ikke på deg selv på samme måte. Du føler nå at du må være mer ansvarlig, og er ikke lenger den jenta som setter pris på dampende, spontan sex i det rommet som snart skal bli et barnerom.

Sexdrift til himmels

» Hormonene mine har fått sexdriften til å fare til himmels, men hver gang jeg blir kåt får jeg skyldfølelse. Jeg skal bli mor, og det eneste jeg vil er å kn**le. De to tingene passer ikke sammen».

Det er klart man kan ligge sammen selv om man er gravid. Hvis man bare føler seg gravid, og ikke bare tykkere og annerledes, så kan dette bli den beste perioden i løpet av forholdet deres. De første månedene er man kanskje bare kvalm, og det siste man vil er å være intim. Men etter det får mange kvinner en enorm energi, og det må man utnytte til sex under graviditet!

Magen er i veien

Sex under graviditet. Bilde av kvinne.

Ja. Du har fått en mage som er større enn noen gang, men det gjelder å finne stillinger som gjør ting lettere. Å bruke en type møbel f.eks, er lurt. Nytelse.no har en rekke møbler som gjør det lettere å finne en behagelig stilling. En pute med litt hold gir dere nye muligheter, og støtter opp den gravide. En slik pute finner du En slik sexpute finner du her. Det er også mange andre møbler som gjør samleie under graviditet lettere, se hele utvalget Se hele utvalget av sexmøbler her. Doggistyle er en stilling som mange gravide finner behagelig. Prøv dere frem. 

Ikke bli overrasket om du forandrer smak seksuelt!

Før du ble gravid elsket du kanskje munnsex, og satt deg mer enn gjerne på kne for din partner. Men nå når du er gravid, og en tanke kvalm, virker det helt uaktuelt! Det er viktig at dette da er helt greit. Kroppen forandrer seg, og hva man ønsker seg seksuelt er ikke det samme som før. Men man er ikke gravid for alltid, så for disse 9 månedene må det være ok at ting er annerledes.
Noen kvinner opplever at de er våtere enn før, men det er også mange som trenger litt ekstra fukt i underlivet. Bruk et godt glidemiddel,og nyt tiden! En rekke glidemidler finner du her.

Mange kvinner opplever at de får orgasme mye fortere, og mye mer intenst under graviditet. Fryd deg og ikke fortvil hvis kroppen gjør underlige ting – som å sprute melk ut av brystene under klimaks!

Kan jeg skade babyen ved sex under graviditet?

Dette er ofte mannen mest redd for, at babyen skal komme ut med kul i hodet. Men la oss være ærlig, «kompisen» er ikke SÅ stor. Slapp helt av, babyen tåler det. Men er du i tvil, spør lege eller jordmor om stillinger som er trygge, og når man kan ha sex under graviditeten.

Men det som er aller viktigst under en graviditet, er at mannen tar hensyn til det kvinnen tenker og føler. Sier hun nei, må det respekteres. Hun går med et annet menneske inni seg, og det er ikke alltid en dans på roser. Det kan også være perioder hun vil ha mannen hele tiden, og perioder hun nesten ikke orker å tenke på så mye som en klem. Graviditet er ikke en unnskyldning til å være urimelig og ute av kontroll, men hun må på en hyggelig måte formidle hvordan hun har det.

Sex under graviditet. Bilde av gravid kvinne.

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og