Tidenes største romjulssalg – Opptil 80% avslag på over 300 sexleketøy!

Fikk du ikke det du ønsket deg til jul? Nytelse dumper prisene på sexleketøy i romjulen.  Nå får du knallpriser på sexleketøy hos Nytelse.no.

Tidenes største romjulssalg er i gang hos Nytelse.no. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

– Denne uken dumper vi prisen på over 300 varer. Målet vårt var å kunne tilby bransjens beste utvalg på åretes romjulssalg, og det har vi klart, forklarer Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Sexolog: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)

 

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle.En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Produktekspert: Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter fra salget. (Bilde: Nytelse.no)

 

To favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

1. The Oris – Sugemaskin

200 norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris!

The Oris er et heftig leketøy for penis med vakumeffekt, dype vibrasjoner og en sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt.

– Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at de finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddeli tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

KJØP SUGEMASKIN HER!

2. Max Impact penispumpe

En penispumpe kan hjelpe deg med å oppnå større og hardere ereksjoner ved å øke blodstrømmen til penis slik at du får maks ut av det du har. Det er også det produktet flest norske menn ønsker seg ifølge en sexundersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner.

– Det er ingen tvil om at du har bedre sex bedre når du bruker penispumpe. Du får maks ut av det du har. En god penispumpe gir en hardere og mer langvarig ereksjon. Økt blodtilførsel gjør også penis mer følsom, noe som gir deg kraftigere orgasmer og mer intens sex, forklarer sexologen.

KJØP PENISPUMPE HER!

To favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris allerede i dag.

1. Slikkevibrator

Eat You Tungevibrator slikker, suger og vibrerer og utfører oralsex som en proff. Ved hjelp av vakuum trekker den blod til vulva, noe som gjør henne mer sensitiv for berøring, og den silkemyke tungen slikker henne slik hun selv ønsker det.

– Slikkevibratorer har blitt utrolig populært, og det er ikke uten grunn. Denne lille saken er en slikkemester som gir deg deilig oralsex. Silikontungen vibrerer og beveger seg frem og tilbake mot klitoris så fort du selv ønsker. Jeg anbefaler å bruke rikelig med vannbasert glidemiddel for en ekstra deilig opplevelse.

Maria K. Ebbestad i Nytelse.no

KJØP SLIKKEVIBRATOR HER!

 

2. Rabbitvibratoren The One

En rabbit har vært kvinners favoritt i mer enn 20 år og The One er et perfekt eksempel på hvordan en slik vibrator skal prestere. Den stimulerer både g-punkt og klitoris med separate motorer, noe som gir deg den mest målrettede og presise stimulien. Rabbitvibratoren er vanntett oppladbar og har lang batteritid.

«Den fyller meg opp, masserer g-punktet hardt (!) og stimulerer klitoris med mange ulike former for vibrasjoner. Drømmen min var sprutorgasme, og etter tips fra Nytelse satset jeg på The One rabbitvibrator. Dette var en megasuksess og jeg anbefaler den til alle damer som vil ha en skikkelig kraftig stav mellom beina, som gir deg tidenes orgasme.»

– Pernille, produkttester.

KJØP RABBITVIBRATOREN HER!

 

Bruker du sexlektøy med kjæresten?

– Alle lekne par bør ha et sexleketøy, smiler Ebbestad.

Det finnes ulike former for sexleketøy som vegner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad. 

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Gi deg selv orgasme: Unn deg en gave til deg selv, for ingen gave er bedre enn en orgasme. (Bilde: Nytelse.no)

 Favoritter til par

 1. Flere orgasmer med massasjestav

– Alle bør eie en deilig massasjestav og dette er min favoritt! Enten du vil massere klitoris eller stive muskler er denne fantastisk. Massasjestaven har et fleksibelt hode som gjør at du enkelt finner det rette punktet med akkurat riktig vinkel. Gi eller få en deilig massasje, eller send partner til himmels med orgasme etter pirrende dønninger som kjennes gjennom hele kroppen.

Den lange strømkabelen gir deg ekstra spillerom i sengen til orgasmelek, og det store massasjehodet føles fantastisk mot kroppen.

Tonje, produktekspert i Nytelse.no

KJØP MASSASJESTAV HER!

 

2. Teazer parvibrator

Er du ute etter et sexleketøy som gir dere flere ulike måter å nyte på, sammen og hver for dere?

Teazers er et allsidig leketøy med kraftige vibratorer i begge ender, noe som betyr at du får 8 ulike leketøy i én!

Teazers parvibrator har «armer» i den ene enden, som egner seg spesielt godt til å gi han en runk eller stimulere klitoris. Den andre siden av leketøyet er spesielt egnet for penetrasjon, både anal og vaginal. Skaftet er utstyrt med riller og har et buet design, slik at den også kan skjemme bort G-punktet eller prostata

KJØP PARVIBRATOR HER!

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

 

 

 

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og