Freaky Friday – Se på hverandre onanere

Det er endelig fredag og tid for det vi alle elsker, nemlig Freaky Friday! I dag skal dere onanere mens dere ser på hverandre!

Onani styrker blant annet hjertet og immunforsvaret, og virker positivt på humøret. Faktisk er det bevist at onani også hjelper mot angst og depresjon. For kvinner er det også svært fordelaktig at det styrker bekkenmuskulaturen, noe som hjelper både før, under og etter fødsel samt mot inkontinens. Det å tilfredsstille seg selv har vært tabubelagt i mange år, spesielt blant kvinner. Vi kvinner må derfor bli enda flinkere til å snakke om vår egen nytelse.

– Det å onanere gir oss muligheten til å utforske egne erogene soner, og selv finne ut av hva som får oss til å nå klimaks. På den måten kan du vise og fortelle din partner hva som må til for nettopp deg, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Derfor er det i dag tid for å onanere foran hverandre. Ikke bare er det fint å se hvordan partneren onanerer, men det er også utrolig deilig å se den andre nyte seg selv.  Skru av TVen og legg vekk mobilen, det er duket for en sexy fredag folkens!

Tips:

  • Ligg anføttes slik at dere får fullt innsyn på hva den andre gjør.
  • Legg gjerne en pute under rumpa slik at dere ser enda bedre.
  • Bruk leketøy
  • Lag lyd og nyt.

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du