Test av en klitorisvibrator

Gang på gang opplevde jeg å måtte klø meg i hodet når mine venninner fortalte om hvilke ekstreme orgasmer de fikk av ulike klitorisvibrator. Jeg så aldri stjerner og mistet aldri kontrollen. Tvert imot følte jeg at sexleketøyene jeg fikk anbefalt var voldsomme, bråkete og behandlet meg helt feil.

Men så kom jeg over et sexleketøy på nett som lovet å passe alle, selv de som var veldig følsomme. Var det løsningen?

Sexleketøy for følsomme kvinner er ikke så lett å finne. I norske nettbutikker går ordet «kraftig» på rundgang og jeg som ønsket meg noe som kunne gi meg multiorgasmer, visste at kraft ikke var veien å gå for meg.

Vil bli behandlet sensitivt

Jeg ønsket en klitorisvibrator som behandlet meg sensitivt, men intenst, samtidig. Clit Stimulation Loop lover å gjøre det! En vibrerende metallring legges rundt klitoris og stimulerer med hissige vibrasjoner som er intense uten å være «harde». Dessuten kommer den aldri i kontakt med selve klitten, men treffer uansett alle nervene som leder til den lille gledesknappen. Sånt blir det multiorgasmer av!

Bilde av klitorisvibrator

Clit Stimulation Loop ser uten tvil ikke ut som noen annen vibrator jeg har sett tidligere, så nysgjerrigheten min ble trigget fra første sekund. Kraften i den kjenner man ikke så godt ved å kjenne på den med fingrene, jeg antar det er fordi intensiteten er så høy, samtidig som den er laget for de som trenger «noe annet».

Truffet av en bølge

Første gangen jeg legger klitorisvibrator rundt knappen min er det en bølge av glede som treffer meg. Jeg kjenner at denne vibratoren vibrerer intenst, men ikke «bankende». Den er skånsom, men hissig. Akkurat det jeg var på jakt etter!! En følelse jeg aldri har kjent før dukket opp: at jeg kunne styre min egen orgasme! Jeg kunne velge om jeg skulle ta en «kjappis» før jobb, eller om jeg skulle ha en helaften med mange orgasmer.

Den kommer med flere intensitetsvalg, men det første trinnet er mer enn nok for meg. Det kreves faktisk litt trening for å bruke den riktig.. For hvis man holder veldig hardt i håndtaket med hele hånden, så vil vibrasjonene forplante seg i hånden. Men legger man ringen rundt klitoris og holder forsiktig i bunnen av håndtaket, så vil stimuleringen havne på riktig sted! Øvelse gjør mester, du kjenner garantert en stor forskjell så fort du holder på riktig måte.

klitorisvibrator Test av Clit Stimulation Loop. Bilde av dame i seng

Jeg er skikkelig fornøyd med kjøpet, denne passet meg perfekt. Jeg forventer litt mer av en klitorisvibrator enn at den bare skal riste meg helt i stykker og der leverer Clit Stimulation Loop til gull. Den er aldri nær selve klitten og det betyr at man kan fortsette etter orgasme hvis man vil. Og hva skjer da? Multiorgasme, endelig!

– Line

 

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og