Melding av en fremmed!

Hun satte seg ned med telefonen.. varsellyset blinket. «Hmm, hvem som har sendt melding nå da?» Tankene gikk til de ulike personene som hadde skrevet, og til den profilen hun hadde sett på noen ganger, men ikke tort å sende melding til selv. Tastelåsen av. Passordet skrevet. Der, der lå det en melding fra han, som hun var nysgjerrig på.

Pulsen steg litt, hvilken type var han egentlig? Ikke så mye å bli klok på fra bildene og presentasjonen, men allikevel nok til å pirre nysgjerrigheten.. Endelig skulle hun finne ut litt om han. Hun trykker på meldingen så den åpnet seg. En hyggelig hilsen kom fram på skjermen. Hun pustet ubevisst lettet ut etter å ha lest den. Han virket grei og ordentlig, ikke som mange andre hun hadde fått meldinger av før.

Et par dager senere gledet hun seg til å åpne meldingen hun så var fra han. Nå visste hun litt mer om han.. og hun likte det hun hadde fått vite så langt. Kjekk og lett å prate med, samt at han hadde god humor. Ingen ting som trakk ned så langt. Så var det øynene da. Han hadde noen virkelig fine, sjarmerende og snille øyne. Fra å ha en plan om ikke å møte noen i virkeligheten, måtte hun innrømme for seg selv at hun hadde virkelig lyst til å møte han. Det var et eller annet med han, men hun klarte ikke helt å definere det. Men lysten og nysgjerrigheten var der. Bare å se han i virkeligheten, prate med han og finne ut litt mer om han.

Hun tenkte tilbake til kvelden før. Da han hadde spurt om de skulle ringes og prate sammen på telefon og ikke bare skrive på chat. På den plutselige nervøsiteten som kom og følelsen av å være en «nervøs fjortis» igjen. På hvordan stemmen skalv da hun svarte, men hvor fort nervøsiteten gikk over. Han var jo lett å prate med. Hun smilte ved tanken. Et par uker gikk.. Det ble hyppige meldinger, både med tekst og bilder. De tikket inn både sent og tidlig. Flere og flere telefonsamtaler ble det også.. Det var plutselig ikke lenger er spørsmål om vi skulle møtes.

Spørsmålet var blitt til når vi skulle møtes. Ideene og forslagene var mange.. både når det gjaldt hvor vi kunne møtes og hva vi skulle gjøre når vi møttes. Problemet var bare avstanden. Sted og tid ble avtalt. Flybillett og hotell bestilt. Så var det bare å vente. Glede seg, kjenne og spinne på forventningene til det etter hvert etterlengtede møtet. Vi visste jo begge hva som var i vente, men ikke helt hvordan det ville bli. Det var en stund til, men ikke så lenge.. Jeg kjørte innover mot flyplassen. Pulsen steg etter hvert som jeg nærmet meg.. Svingte av mot flyplassen og korttidsparkeringen. Fant en plass like ved utgangen fra flyplassen. Ventet mens jeg studerte alle de som kom ut.

Tenkte på det du hadde sagt om at du skulle gi meg et heftig kyss når vi endelig møttes. Hjertebank, jeg kjente hver eneste nerve i kroppen dirre. Både gledet meg og gruet meg. Tenk om det ikke var noen form for kjemi mellom oss når vi møttes. Enn om det bare ble kleint og pinlig. Tankene ble avbrutt i det du ringte. Du var på vei og lurte på hvor jeg stod parkert. Jeg forklarte nervøst. Døra fra flyplassen gikk opp. Der kom det en mann med kun en liten koffert, så han ikke helt i starten, men oppdaget raskt at det ikke kunne være deg. Han var for gammel. Plutselig så jeg deg. Du kikket deg rundt. Jeg gikk ut av bilen. Du så meg og kom bortover.

Du var kjekk der du kom smilende mot meg. Jeg ble litt overrasket over hvor høy du var.. Jeg visste jo egentlig hvor høy du var, men ble allikevel litt satt ut over hvor lita jeg følte meg da du gav meg en god klem og et kyss.. Vi satte oss inn i bilen og pratet litt om turen så langt, før vi begynte på kjøreturen inn mot byen. Som den nerveklumpen jeg var akkurat da, var jeg glad for at det var en liten stund før vi kom til hotellet. Praten gikk greit mens vi kjørte. Det ble litt forsiktig stryking på hverandre og holding av hender underveis.. Jeg kjente jeg slappet mer av ettersom vi nærmet oss byen, samtidig som forventningene økte.

Vi var klare til å sjekke inn på hotellet. Siden vi hadde bestilt tidlig innsjekk trodde vi at det bare var å sjekke inn og så rett opp på rommet. Men den gang ei. Rommet var ikke klart og vi måtte vente en times tid nede i lobbyområdet. Vi fant oss et bord inne i frokostsalen og en kopp kaffe. Stadige berøringer, blikk og litt søkende hender gjorde forventningene større og større. Samtidig som det var litt greit å ha litt tid til prat og bli litt kjent, før det vi begge visste ville skje så snart vi kom opp på rommet. Vi fant rette rommet. Du åpnet døra. Det ble så vidt tid til å se seg rundt i rommet, før vi møttes i et heftig kyss. Brått dyttet du meg ned på senga. Før jeg rakk å tenke hadde du tatt av meg bukse og truse. Alt i en og samme bevegelse.

Ble litt overrasket over den, men det ble raskt glemt. For like etter ble bena mine spredt. Du satte deg ned på gulvet foran senga og jeg visste med en gang hva jeg hadde i vente. Jeg kjente pusten din der et lite øyeblikk, før jeg fikk den første følelsen av tungen din. Da du berørte meg med den kjente jeg det kriblet litt i hele kroppen. Endelig skulle forventingene og fantasiene innfris. Først var du litt forsiktig, lot tungen og leppene utforske lett. Du smakte forsiktig og terget meg litt, før iveren tok deg. Det var bare å lukke øynene og nyte behandlingen. Tungen din over alt der nede, litt mer bestemt. Så følelsen av noen fingrer lekende lett rundt før de fant målet og gled sakte inn. Et lite sukk gled ut gjennom leppene mine. Samtidig som pusten gikk en liten anelse raskere. Tungen din på klitten samtidig som du fingret meg bestemt. Nytelse.. Du trengte ikke holde på så veldig lenge før du kjente musklene der nede pulsere og trekke seg sammen rundt fingrene dine. Samtidig som resten av kroppen nesten gikk opp i bue.

Jeg løftet hodet og så på deg, med et lettere sløret blikk. Møtte blikket ditt, mens du fremdeles lekte litt forsiktig med meg. Jeg måtte be deg stoppe siden det var så veldig følsomt der nede nå. Du kom opp i senga. Fremdeles med blikket festet, møttes vi på nytt i et dypt kyss. Kjente hvordan du smakte av meg, men det gjorde ingen ting, det var bare litt ekstra pirrende. Jeg trengte et par minuttet til å komme meg. De benyttet jeg til å få av deg klærne. Du la deg over på ryggen. Jeg lot den ene hånda gli ned og kjenne på deg. Hadde sett den på bilder og film, men ble allikevel litt overrasket over størrelsen. Den var kraftig. Jeg så fram til å kjenne den inne i meg. Så var det min tur, eller din tur, alt etter hvordan en ser på det. Jeg så på deg i det jeg gikk ned mot den. Lot tungen leke litt langs den. Litt opp og ned langs den før jeg lot den gli sakte inn i munnen min.

Så at du likte det. Det kom noen godlyder fra deg, som bekreftet det. Lot deg gli sakte inn og ut av munnen min, samtidig som jeg lekte med hodet. Tungen min lekte langs kanten på hodet hver gang du gled nesten helt ut. Lot den andre hånden gli nedover for så å massere kulene dine med den. Hørte deg stønne litt. Du tok lett tak i hodet mitt og styrte meg og tempoet litt. Litt mer lyd. Litt raskere tempo. Før du ga beskjed om at du kom til å komme. Jeg fortatte. Holdt deg inne i munnen min. Kjente du rykket til og pulserte i munnen min. Kjente den varme strålen komme, og fortsatte å suge deg til det ble tomt. Jeg lot det gli ned, og så opp på deg. Du møtte blikket mitt, trakk meg opp til deg og vi møttes i et kyss igjen. Etter begge hadde fått ut en runde, ble vi liggende å prate litt. Strykende på hverandre samtidig som vi nøt den gode følelsen en hadde i kroppen. Begge så fram til det neste døgnet og alt som vi visste kom til å skje..

 

Skrevet av Moya.

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og