Test av Femmegasm – Womanizer har fått en konkurrent!

Et nytt leketøy, en ny følelse og en ny måte å oppnå orgasme på! Jeg har virkelig falt for Femmegasm og grunnen til det er i korte trekk: Oralsex på speed! 

Forskjellen på Womanizer og Femmegasm?

Jeg syntes ved første øyekast at den kunne minne litt om Womanizer, men man skjønner fort at Femmegasm er noe helt annet! Der Womanizer lener seg på trykkbølge-teknologien, har Femmegasm gått «all in» for å utnytte en ny teknologi til det fulle: Femmegasm «tæpper» deg til orgasme. Konkurransen er stor blant klitorisstimulatorer og Womanizer har tatt de største prisene, men er det noen som har muligheten til å danke ut Womanizer så er det Femmegasm!

Femmegasms store fordel!

Womanizer har fått mye kritikk for å «ødelegge» kvinnen og gjøre henne avhengig av én type stimuli, og dette har åpenbart Femmegasm fått med seg. For ved et lite tastetrykk blir «halen» til en klassisk klitorisvibrator og nok en gang lar jeg meg imponere. Dette er et allsidig leketøy som på den ene siden kan stimulere med den tæppende funksjonen, men snu leketøyet og du får dyptgående vibrasjoner som stimulerer hele underlivet ditt. Femmegsm er en genistrek!

Derfor er Femmegasm så bra!

Følelsen er intens, altoppslukende  og den treffer der den skal! Alle nerveendene i klitoris får virkelig føle på nytelse og det medfører en stimulering som virkelig slo pusten ut av meg. Den kan minne om følelsen du får ved oralsex, bare med et intensitetsnivå som ingen menneske hadde fått til.

Dette er et godt produkt rent teknisk! Vanntett, enkel å lade, lang batteritid, lett å bruke, flere måter å bruke den på og fantastiske vibrasjoner gjør Femmegasm til en ny favoritt. Skal jeg trekke for noe er det lyden, den er noe høyere enn jeg er vandt med, men langt fra plagsomt.

Femmegasm er en gavepakke til hun som vil ha et leketøy som kan gi mange opplevelser!

 

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,