Sommerens erotiske høydepunkt!

Gleder folk seg til sommeren, eller? Hele sommeren er jo en eneste stor erotisk høytid! Jeg gleder meg! Brune menn, glade jenter og en lett duft av øl og kåthet som ligger over byen. Jeg elsker det!

Denne sommeren skal jeg på romantisk ferie, og skal såklart ha med en god samling med sexleketøy! Men jeg har fått tak i en erotisk forundringspakke, og den gleder jeg meg helt vanvittig mye til å åpne når ferien begynner! Altså, en erotisk forundringspakke! Hvor kult er ikke det?! Jeg har testet forundringspakker før, og blitt gledelig overrasket. Men i år så vet jeg at en god bunke kundekommentarer, og timesvis med diskusjon ligger bak sommerpakken. JEG GLEDER MEG!

 

Hvorfor jeg digger forundringspakkene!
Sex handler for meg om å utforske. Men av og til blir man holdt tilbake fordi man innbiller seg at man ikke liker det ene eller det andre. Men når man bestiller en pakke og ikke vet hva den inneholder, så får man muligheten til å teste så vanvittig mye forskjellig! Og tanken på at noen andre ukjente mennesker har bestemt hva jeg skal oppleve, det tenner meg mer enn du noen gang vil forstå!

En annen fordel med disse pakkene er at begge parter blir like overrasket! Vanligvis så er det en som bestiller sexleketøy, og den andre blir overrasket. Det er gøy det også, men når begge blir overrasket så deler man gleden.  Og man slipper også å bekymre seg over tilbakemeldinger på det man har bestilt!

En erotisk forundringspakke er perfekt for de som ønsker noe ekstra! Spenningen når man åpner esken og finner ut hvilke seksuelle opplevelser man vil ha, gleden over å finne noe nytt man virkelig liker og ikke minst: det kan være vanskelig å være kreativ å finne på ting som piffer opp sexlivet, men nå har Nytelse.no fikset det for deg! Dette er uten tvil sommerens erotiske høydepunkt!

Sommerpakken får du kjøpt HER!

 

 

pakken

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du