Er fotball viktigere enn sex?

 Britiske fotballelskere sier nei takk til sex når det er fotball på TV. Betyr da EM slutten på sexlivet?

 

Britiske menn mener det aller mest verste kvinner kan gjøre når det er fotball på TV, er å invitere til sex. 6 av 10 briter foretrekker fotballen fremfor kjærestens seksuelle tilnærmelser. Og man kan jo ikke annet enn å tenke at det er litt merkelig, ettersom de aller fleste menn også klager på at partneren tar for lite initiativ til sex.

 

Britiske menn er ikke i tvil. De velger fotballen, viser en nye undersøkelse, utført for klesprodusenten Footie Chick. Undersøkelsen ble gjort blant briter, fordi de i mange sammenhenger står frem som de aller største fotballentusiastene.

 

Kan du tenke deg å se fotball sammen med en som ikke eier samme interesse som deg? Spørsmålene hagler og du får ikke forklart offside-regelen godt nok, selv om du virkelig prøver! Nesten halvparten av alle mennene som deltok i undersøkelsen fortalte at de foretrekker å se fotballkamper uten partneren til stede, fordi de da slipper stadige avbrytelser.

 

Er du supporter, så er du antagelig ganske klar på at det er 90 hellige minutter. Øl og menn fulle av testosteron er ikke god nok grunn til å møte opp på fotball-puben! Og selv om du «bare» er supporter, så er det livsviktig at du har på lykke-sokkene og at du kun gikk på venstre side av veien hele den dagen. Hvis ikke så kan faktisk laget ditt tape! Og det hender jo at man møter folk som ikke ser viktigheten av dette…

 

Men hvor viktig er egentlig fotball? Vel, 60% av de spurte sier at fotball er viktigere enn sex.

 

 

 

Kilde: nrk.no

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du