Smaken av henne

Det lange, røde håret hennes dekker de bare skuldrene hennes. Vi sitter begge i sofaen og leser til den samme prøven, men jeg greier ikke konsentrere meg.

Skjørtet hennes er om mulig like kort som mitt, og fordi hun ligger på magen, kan jeg se den nederste delen av rumpa hennes – som jeg forestiller meg at er utrolig myk og deilig. Jeg vet ikke om det er tilfeldig at hun plutselig spredde bena litt, men uansett hva det betyr – det gjør meg kåt. Jeg kan se litt av undertøyet hennes nå, hun har på seg hipsters. Ingen med sånne former kan gå i g-string. Hun er myk og rund, på alle de riktige stedene, kanskje litt FOR rund noen steder, men det er så feminint og vakkert at det ikke spiller noen rolle.

Det er ubeskrivelig varmt her. Jeg vet at solstrålene som danser inn gjennom vinduet får det blonde håret mitt til å skinne, jeg merker faktisk at hun ser på meg oftere enn vanlig idag. Hun gir meg små, ertende smil hele tiden, og jeg aner ikke hvordan jeg skal tolke det. Jeg har SÅ lyst til å (tilfeldig, selvfølgelig) la hånden min sneie lett inntil låret hennes. Flere ganger, nærmere og nærmere rumpa hennes. Kan jeg?

Nei. Ikke enda. Ikke før jeg er helt sikker på at jeg ikke driter meg ut. Jeg flytter litt på meg, så jeg skal få bedre «utsikt» opp under skjørtet hennes. Bøkene har jeg glemt for lenge siden, og for å være ærlig vet jeg ikke het hva jeg holder på med, men hun er så deilig, og jeg er så kåt. «Hva gjør du?» FAEN! Hun vet det. Hun høres ikke sint ut heller, og jeg tror jeg kan ane et smil i munnvikene hennes. «Prøver å se oppunder skjørtet ditt…» «Hva med nå, da?» Hun heiser skjørtet lenger opp, lar meg få se mer av hennes nydelige rumpe. Jeg er ikke sen om å handle, og uansett hvor høye forhåpninger jeg hadde tidligere, slår dette alt. Jeg knar rompeballene hennes hardt, og nyter å høre at hun liker det.

Jeg gir henne et lett klaps med en flat hånd. Lyden av hånden som treffer rumpa hennes er utrolig deilig, men enda bedre er lyden fra henne. Hun kaster seg hardt over meg, og presser seg hardt mot meg. Hun har ikke BH på! Jeg stønner høyt når jeg kjenner puppene hennes mot ansiktet mitt, og nesten river av henne toppen… Jeg knar, presser dem sammen, gjør henne ør av smerte og lyst. Puppene er så store, nydelige, og nipplene hennes er stive og deilige… Jeg erter henne lett med tungespissen, elsker å høre at hun er utålmodig. Hun presser seg hardere mot meg, hinter om hva hun vil.

Jeg lar henne tro at hun har kontrollen, og slikker brystvortene hennes hardt og raskt, mens jeg samtidig fører den ene hånda nedover magen hennes… Jeg lar neglene mine skrape lett hele veien, noe som får henne til å stønne enda mer, og høyere. Da jeg får en pustepause, gisper jeg ut at jeg ikke har undertøy på. «Jeg vet det,» sier hun, og i samme øyeblikk kjenner jeg hånda hennes der nede. Jeg er ikke sen om å gjengjelde tjenesten, og kjenner med en gang at hun er våt…

Plutselig dytter hun meg over ende og finner frem et par håndjern. Hvor hadde hun gjemt dem? Jeg blir lenket fast til bordet bak sofaen, og får et blindfold for øynene. Jeg ser ikke hva som skjer, og det gjør meg enda kåtere… Jeg hører lyder fra soverommet mitt. Jeg hører at hun kommer nærmere, putter noe i munnen, og få sekunder senere hører jeg lyden av vibratoren min… Hun erter meg med den, fører den opp og ned mellom beina mine, men hun gir meg ikke det jeg vil ha… Jeg kan kjenne spyttet hennes på vibratoren, og trygler henne om å føre den inn i meg. Til slutt gjør hun som jeg sier, men ikke i det hullet jeg trodde. Jeg skriker høyt av både lyst og overraskelse, før jeg gisper; plutselig kjenner jeg den varme, våte tunga hennes mot klitoris. Hun slikker meg hardt og intenst, og det er så deilig at jeg vil skrike høyt igjen. Jeg kjenner varmen spre seg mellom beina mine, og den kjente bankingen i underlivet… Pusten min går raskere, kroppen hever seg og synker…

Jeg nærmer meg orgasme, og hun vet det… Hun stopper, og kommer opp til ansiktet mitt. «Jeg har en overraskelse til deg,» hvisker hun, mens hun slikker oppover halsen min…

Det blir igjen stille en stund, men jeg hører små lyder fra leiligheten. Til slutt er hun der igjen, og setter seg over ansiktet mitt. Kommanderer meg om å slikke henne, ellers blir jeg straffet. Jeg gjør som hun sier, og nyter det! Smaken av henne er så deilig, men til min skuffelse gir hun ikke fra seg en lyd, ikke et lite stønn en gang. Plutselig kjenner jeg en våt tunge inni meg, samtidig som jeg kjenner personen oppå meg øke rytmen… Hva er det som skjer? «Åh, du er bedre enn jeg hadde drømt om!» Det er romkameraten min, Silje! Jeg har alltid hatt lyst på henne, men jeg har tenkt at hun var for pen for meg, med det lange, nydelige håret, og utrolig store pupper. Nå rir hun tungen min som en ekspert, og nyter det! Jeg blir kåtere enn noensinne, og stønner og slikker om hverandre.

Hele kroppen min sitrer, strammer seg, og blir varmere… Jeg både kjenner og hører Silje komme oppå meg, og da kommer jeg også, hardt! Vi stønner og hyler samtidig, og hun tar et godt tak rundt puppene mine, knar dem mens vi kommer. Jeg blir satt fri fra håndjernene og bindet for øynene blir fjernet, jeg kan ikke gjøre noe annet enn å stønne av synet som møter meg… Mine to venninner kysser lidenskapelig mens de leker med hverandre, før de begge legger øynene på meg… jeg smiler og kryper bort til dem, jeg forstår hva vi skal, venninnen min med det røde håret trenger kos… Silje setter seg oppå henne, slik hun satt oppå meg, og begynner å slikke henne… Jeg finner fram vibratoren, men greier ikke gjøre noe mer før jeg har stirret på dem… Det renner fra venninnen min, og det er en herlig blanding av kåthet og spytt… Jeg putter vibratoren inn i meg selv, og koser meg med synet av de to…

Jeg setter meg bedre til rette, tar ut vibratoren og fører den sakte inn inn i venninnen min… Jeg hører henne stønne, så jeg fortsetter, litt raskere… raskere… Jeg stønner høyt av det deilige synet, skulle ønske det var meg som lå der… Jeg møter blikket til romkameraten min. Det lyser sex av øynene hennes, og vi nikker til hverandre, som om vi blir enige om å gjøre vårt beste. Jeg fører vibratoren inn og ut, raskere og hardere enn før. Med den ledige hånda mi koser jeg med meg selv… fører to fingre inn og ut, smaker på dem… Jeg får Silje min til å slikke fingrene mine før vi fortsetter med oppgaven vår. Jeg fortsetter å kose med meg selv mens jeg jobber raskt med venninnen min. Jeg ser hendene hennes knyte seg, ut i fra stønnene hennes skjønner jeg at det er like før hun kommer, og det samme gjelder romkameraten min… De formelig smelter sammen!

Ansiktet til venninnen min er klissvått av væskene til Silje, jeg gleder meg til å slikke det rent senere… de lukker begge øynene og skriker når de kommer. Jeg er kåtere enn noensinne! De kysser hverandre mens jeg koser meg med vibratoren som er innsmurt med saftene til venninnen min… De presser de deilige kroppene sine mot hverandre og koser seg med den deilige følelsen man får rett etter en orgasme. Synet tar meg over kanten, det kommer høye klaskelyder fra underlivet mitt, jeg legger hodet bakover, stønner og gisper når jeg kommer… Silje slikker puppene mine, venninnen min kysser og slikker halsen og nakken min… For en følelse!

Slitne og fornøyde faller vi bakover, og sovner i hverandres armer…

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og