Forbudt område

Det var en deilig vårdag ute. Blomstene hadde sprunget fram og lysere tider. Jeg kunne kjenne på kroppen at det var blitt varmer i været og at den herlige vårkåtheten blomstret. Det var denne vår dagen, etter en herlig dag i solen, jeg bestemte meg for å være med min 13 år eldre kjæreste på jobb. Han skulle jobbe nattskift, og jeg visste han elsket å ha mitt selskap i de lange nattestimene.

Klokken nærmet seg 23, jeg kjente en kriblende følelse i kjønnet mitt når tiden nærmet seg for at han skulle plukke meg opp. Vi var jo nyforelsket og sexen var på topp. Jeg elsket å tenke på det stive kjønnet hans som gled inn i meg. Jeg kjente det kriblet godt da. Like rundt hjørnet kom han kjørende, jeg tok med genseren min og løp ned i veien. Vi smilte fint til hverandre før jeg satte meg inni bilen og vi kjørte til jobben hans.

Vi ble sittende og prate en stund om både løst og fast, men vi endte som vanlig opp med å snakke om sex, deilig sex. Jeg syns jeg hører han i hodet enda, ”det beste jeg vet er å slikke, la tungen gli nedover kjønnet, suge litt på leppene før jeg bryter løs med mange ulike bevegelser på klitoris,” Jeg kjente det svulmet godt opp der ned når han snakket slik til meg. Jeg var ikke verre på det selv og svarte med å si, ”ja og det beste jeg vet er å få en stiv, hard kuk rett i munnen. Leke med tungen rundt penishodet, stikke hele penisen ned i halsen for deretter å øke til raskere tempo, mens jeg strammer leppene rundt penisen og bruker tungen inni munnen for å treffe de rette punktene. Få munnen fylt munnen med herlige kjønnsvæsker” …det var det beste jeg viste.

Jeg var ei ung jente, og han var en god del år eldre, men jeg var godt lært opp og han hadde god erfaring fra før. Sammen var vi perfekte til å tilfredsstille hverandre.

Vi ble sittende en liten stund og pirre hverandre med sexprat, før jeg til slutt bestemte meg for å gjøre ord om til handling. ”Reis deg opp, stikk den i munnen min,” sa jeg. Han så litt overrasket på meg og sa ”du vet det er farlig å gjøre det her, jeg kan miste jobben om det blir oppdaget.” Jeg smilte, tok tak i han, dro ned buksen så en halvstiv penis kom til syne. Jeg puttet den straks i munnen og begynte å slikke og suge varsomt. Lekte med tungen rundt hodet, nøt følelsen av å kjenne kjønnet hans vokse dramatisk i munnen min.

”Vent,” sa han. Han tok tak i meg og førte meg ut på toalettet som lå rett utenfor kontoret. Han kysset meg varsomt på munnen før han dro opp genseren min og førte fingrene over mine stive brystvorter. Han lekte med de varsomt, før han fortsatte ned til underlivet, hvor han dro av meg både bukse og undertøy. Han plasserte meg ned på toalettet med beina godt fra hverandre så mitt oppsvulmete kjønn lyste i været. Han kysset meg nedover kroppen, for å så putte hele kjønnet mitt i munnen. Jeg kjente hvor oppsvulmet kjønnsleppene mine var, og hvor vått det var der nede. Han lekte seg litt rundt på kjønnet før han strakk tunga rett på klitten og gjorde noen herlige bevegelser, fram og tilbake, opp og ned. Jeg kjente jeg var sprengkåt, lengtet etter å kjenne en stiv og hard penis trenge inn i meg.

Jeg skulle akkurat til å be om at han ga meg det jeg ville ha, da han grep fatt i hoften min og snudde meg opp slikt at jeg sto oppreist i 90 grader vinkel. Han dro fram penisen som så ut som den var full av lyster. Klar for å bli kjørt rett inn. Han styrte den rett på, og jeg slapp fra meg et godt stønn da jeg kjente den gled inn i meg, helt inn til bunnen. Han begynte å forsiktig føre den inn og ut. Jeg trodde nesten hele musa mi skulle sprenge av kåthet og lyst. Jeg strakk armen ned og begynte å stimulere klitten med fingrene, mens han økte tempoet inn og ut av mitt rennende våte kjønn. Jeg hørte begge to var andpustne og nøt hvert sekund mens jeg kunne. Han grep hoftene mine og tok meg enda hardere, jeg økte tempoet på fingrene mens jeg følte orgasmen min komme i full fart.

Jeg kjente at penisen hans vokste litt ekstra inni meg, og jeg viste han ikke var langt unna å komme. Jeg var ikke langt unna selv. Før jeg viste ordet av det, kjente jeg at musa mi strammet seg godt, før en eksplosjon strømmet gjennom kroppen min. Musklene stramma seg godt, og en herlig følelse falt over meg da jeg kjente han sprute sine væsker godt inni meg. Begge to stønnet høyt. Fy faen så herlig, nytelse av beste kvalitet.

Vi fikk på oss klærne i en fart og kom oss inn på kontoret igjen. En liten stille stund satt vi bare der og smilte til hverandre, for han utbryter ”det var utrolig deilig, men totalt forbudt! Tenk om vi hadde blitt tatt?” Jeg smilte frekt før jeg svarte, ”ja, er det ikke pirrende?”

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette