Slik får du en deilig Valentinsdag!

«Slikk meg heller til himmels enn å gi meg sjokolade og roser» sier Lise. Hun mener at Valentinsdagen kan være en veldig fin dag, men at man kanskje ikke trenger å gjøre så mye ut av det.
Dette kan bli den mest erotiske valentinsdagen noen gang. En egen dag ment for deg og kjæresten, det gir absolutt rom for masse romantikk! Men må det være så voldsomt? Jeg setter enormt stor pris på gaver, blomster og en deilig middag. Men det finnes da ting som er mer spennende? Her får du mine tips til ting man kan gjøre på Valentinsdagen!

tilnyevibber
Morgenstund med «gull» i munn. 
De sier at morgenstund har gull i munn, men det er samme for meg hva som er i munnen, så lenge den munnen er mellom beina mine! Oralsex er vanvittig godt, og en herlig måte å starte dagen. Man trenger ikke vekke hverandre med oralsex , men man kan ta seg en deilig dusj og så møtes i sengen etterpå! Og det er Valentinsdagen, så gjør litt ekstra. Jeg kommer til å servere min kjære en glattbarbert mus, og jeg vet han kommer til å elske det!  I mange hjem er det barn, som ofte kan gjøre det litt vanskelig å sette av denne stunden om morgenen. Men hva med å barbere seg, så vise det til partneren før frokost? Da han han/hun gå å glede seg hele dagen til etter at barna har lagt seg.

Romantikk og omsorg!
Jeg er utrolig glad i sex, og alt som har med sex å gjøre. Men det finnes ting som er romantiske, som ikke nødvendigvis er så sexy også. Sist valentinsdag så fikk jeg et års abonnement på et blad jeg liker. Og en beskjed om at jeg fortjente et par timer i måneden som bare var min, hvor jeg kunne drikke et glass vin og kose meg. Dette er en super oppmerksomhet, kanskje særlig for de med barn! Gi partneren din litt tid til å gjøre noe kun er for seg selv.

 

shutterstock_243452083
Gi hverandre deres deres erotiske drømmer!
Å få et innblikk i partnerens erotiske tanker er helt utrolig spennende! Og en fin måte å formidle disse tankene på, er med en erotisk novelle.  Du kan skrive en selv, noe som faktisk ikke er så vanskelig som man skulle tro. Bare se for deg hva du ønsker at skal skje, så skriver du det ned. At novellen er språklig god er ikke så nøye. Poenget er at partneren din skal overraskes med dine tanker. Så enkelt kan det gjøres: «Du løfter meg opp på sengen og stryker hendene dine over kroppen min. Så bøyer du deg ned for å kysse meg. Du lukter deilig mann. Jeg vil ta på deg, men du holder hendene mine». Som et alternativ kan du finne en novelle du liker HER og gi den til partneren din med spørsmål om hun/han liker den like godt som du gjorde.

Vær sammen! For mange er det romantisk nok å bare sette av tid til hverandre. Legg bort playstation, jobben , avisen og strikketøyet og vær sammen! Om man bare er to, eller om man er en hel familie, så er tid sammen det mest dyrebare man kan ha. Gå en tur i skogen, se film og bak boller eller lag noe deilig mat. Det trenger ikke være så voldsomt, bare det gjøres sammen!

Si at dere er glad i hverandre, og kyss masse!

 

Ha en deilig dag!
Lise

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette