10 ting vi bør lære av Fifty shades Darker!

Filmen har hatt premiere og de fleste anmeldere er klare på at skuespillerprestasjonene ikke er noe man bør kopiere fra denne filmen! Men særlig kvinner verden over har latt seg trollbinde, så det er kanskje en ting eller to å lære av Fifty shades-filmene allikevel?

1. Vær en god lytter!
Kvinner prater, og de elsker å bli lyttet til! Og det kan være du hører når hun snakker, men lytter du? Vet du egentlig hva som blir sagt? Still spørsmål, se henne inn i øynene og vis at du bryr deg om det hun har å fortelle! Det gjelder også for henne, ikke bare vent på din tur, lytt når han snakker!

 

2. Kjøp meningsfulle gaver!
De færreste har råd til å kjøpe en bil til partneren sin, bare fordi det ville vært praktisk for henne/han. Men gjør deg oppmerksom på små behov som partneren din kanskje skulle ha! Brodder, nuppefjerner, favorittølen eller votter. Dette viser at du ser partneren din og er oppmerksom på hva han/hun trenger!

 

3. Det er lurt å eksperimentere!
Å holde ting interessant er nøkkelen til et langt og spennende sexliv! Ana utforsker Christians lyster og hans røde rom, og lærer at det er elementer i hans verden som hun elsker! Det hadde hun aldri lært hvis ikke hun var villig til å utforske!

4. Sett ned foten!
Vær en sterk person og våg å sette ned foten! Ikke bare er det viktig for deg selv, men det er også en enormt tiltrekkende og viktig egenskap!

 

5. Utfordre din partner!
Utfordringer i hverdagen er spennende og superhot! Ana gir ikke alltid etter for Christian, og utfordrer han til å forføre henne på nye måter. Christian gir også Ana utfordringer, ved å stadig presentere nye måter å nyte på! Poenget er: Ikke ta den enkleste veien bestandig, på den måten blir ting mer spennende!

 

6. Ikke skryt!
Istedenfor å skryte hemningsløst av sine evner til å fly, velger Christian å vise Ana at han er en ganske habil pilot. Mange ville gått i fellen og snakket ustoppelig om hva de er gode på, og det er kanskje ikke så rart? Men ingen liker en skrytepave! Vær kul, så får du garantert en sjanse til å vise frem talentet ditt!

 

7. Gjør det uventede!
Forutsigbarhet blir vanvittig kjedelig i lengden, ingen tvil om det! Derfor er det viktig å av og til gå utenfor sin egen boks. Det kan være små ting i hverdagen, som å vaske opp! Men det kan også være større ting, som å planlegge en romantisk date på en helt vanlig mandag.

 

8. Still utfordrende spørsmål!
En samtale er stort sett basert på spørsmål, og hvis spørsmålene er kjedelige vil samtalen også være rimelig døll! Ikke ha et kryssforhør om hva daten din jobber med, men spør spørsmålene som får han/henne til å tenke litt. Spør gjerne «hvorfor det», hvis det passer seg sånn.

 

9. En enkel sextmelding kan gjøre underverker!
Det skal ikke mye til før fantasien settes i gang! En veldig enkel sexy tekstmelding tenner en gnist som er vanskelig å slukke igjen. Fortell hva du ønsker å gjøre med partneren din, at du likte det dere gjorde i går kveld eller at du gleder deg til å kysse han/henne igjen. Det skal så lite til!

 

 

10. Vis frem talentene dine!
Å ha et talent, er supersexy! Selv om du ikke skal skryte uhemmet, er det lurt å vise frem talentet. Kanskje du er god på å lage mat, kan spille gitar eller fly et fly? Uansett så er det enormt tiltrekkende med selvsikre folk som på en elegant måte viser frem hva de kan. Vær selvsikker, men ikke overentusiastisk! Høres det komplisert ut? Se hvordan Christian Grey gjør det! 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.