Singellykke i adventstiden med erotisk julekalender!

Erotiske adventskalendere selger som aldri før og er på ingen måte forbeholdt de som er i forhold. Det viser tall fra Nytelse.no.

I adventskalenderen til Nytelse.no får man 24 spennende overraskelser gjennom hele adventstiden som passer til både par og single, og salgstallene viser at kvinner og menn både med og uten fast følge kjøper den populære kalenderen.

– Man får mulighet til å utforske en verden av sexleketøy på kun 24 dager, og det som gjør det ekstra spennende er jo at man kanskje får prøve noe man aldri har tenkt på. Kanskje opplever du en helt ny form for nytelse, sier Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

Sexolog og Sex-ekspert: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no)

 

Populær adventskalender

For sjette året på rad selges den erotiske adventskalenderen til Nytelse.no som varmt hvetebrød lenge før jul, og salget er allerede doblet sammenlignet med fjoråret.

– Den har alltid vært populær, men i år er innholdet helt rått og det har ikke gjort den mindre populær, forteller Ebbestad, som mener alle bør ha en erotisk adventskalender.

Hvert år brukes det lang tid på å skreddersy 24 spennende overraskelser og pakke de sammen til det de kaller årets råeste adventskalender.

– Vi har sett på tilbakemeldinger fra tidligere års kalendere, testet haugevis av produkter, og sittet timevis i møter for å komme frem til innholdet i årets adventskalender, forklarer Ebbestad

 

Variasjon, spenning og et utvalg som passer så mange som mulig var hovedmålet da planleggingen startet, og viktigst av alt; Den skal gi kundene en opplevelse av luksus og kvalitet.

– I år har vi gått bort fra å selge ferdigkalendere fordi de ikke leverer det nivået vi ønsker for våre kunder. I stedet er dette en kalender der hvert produkt er nøye vurdert sammen med våre kunder og produkteksperter slik at opplevelsen blir best mulig, sier Ebbestad.

Hun kan avsløre at man i årets kalender får både den populære Womanizer Liberty, tolv spennende sexleketøy, syv bondageutstyr og ikke minst masse deilig tilbehør. I tillegg har produktene i årets kalender høyere kvalitet enn tidligere år, som garantert vil gjøre adventstiden ekstra pirrende og leken.

 

Kraftig økning på sexleketøy

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

 

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

– Det er flott å se at leketøy for menn, på lik linje med leketøy for kvinner, er en helt vanlig del av sexlivet, og at det ses på som et supplement i parforhold, og en berikelse av singellivet, sier Ebbestad.

I adventskalenderen fra Nytelse.no finner man blant annet orgasmefavoritten Womanizer Liberty.

– Womanizer har tatt verden med storm og sent millioner av kvinner til himmels. Om du ikke har sikret deg en enda er dette en perfekt mulighet, tipser Ebbestad.

 

98% får orgasme

I en undersøkelse gjennomført av Womanizer fikk 1350 kvinner mellom 20 og 60 år prøve Womanizer Liberty, hele 73% fikk multiorgasmer, og utrolige 98% fikk orgasme og ville gjerne kjøpe sin egen Womanizer etter testen.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

5 gode grunner til å kjøpe erotisk adventskalender

  1. Utforske en verden av sexleketøy

Årets advents kalender er fylt med tolv spennende sexleketøy, syv bondageutstyr, masse deilig tilbehør og ikke minst den populære Womanizer Liberty. Kanskje oppdager du en ny form for nytelse, en ny favoritt eller din første orgasme.

 

  1. God kvalitet

Produktene er håndplukket av Nytelse.no sitt ekspertpanel sammen med tilbakemeldinger fra kunder. Årets kalender gir luksusfølesle og du vil garantert ikke bli skuffet.

 

  1. Har alltid noe nytt på lur

Om du er singel og noen av produktene ikke passer for deg, legg de i skuffen, plutselig får du besøk av noen som vil være med å prøve noe nytt og spennende. Eller du kan legge den i gaveskuffen og overraske en venn eller venninne til bursdag eller jul.

 

  1. Mye for pengene

Innholdet i årets kalender har en verdi på nesten 6000 kroner og selges til 1990 kroner. Bare Womanizer Liberty alene koster 995 kroner, så her er det mye penger å spare.

 

  1. Womanizer Liberty

Favoritten Womanizer Liberty stimulerer alle de 8000 nerveendene i klitoris samtidig, og har vært en kundefavoritt siden den ble lansert. Den er liten, enkel og stillegående og et must i alle kvinners hjem. Den er også perfekt å buke under samleie, da 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å oppnå orgasme.

 

Sikre deg årets råeste adventskalender her!

World Naked Bike Ride day!

I dag arrangeres World naked bike ride day i flere store byer verden over. Målet med dagen er å sette fokus på klimautslippene som kommer

Freaky Friday – Solosex

I dag er det tid for å bare tenke på deg selv. Ukens Freaky Friday er nemlig solosex. Det eneste du skal bruke er hånden,