Alle par bør ha en erotisk adventskalender

For sjette året på rad selges den erotiske adventskalenderen til Nytelse.no som varmt hvetebrød lenge før jul, og salget er allerede doblet sammenlignet med fjoråret.

– Den har alltid vært populær, men i år er innholdet helt rått og det har ikke gjort den mindre populær, forteller Maria K. Ebbestad, sexolog og pressetalskvinne for Nytelse.no.

 

Sexolog og Sex-ekspert: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.(Bilde: Nytelse.no)

 

– Alle lekne par bør ha en erotisk adventskalender, mener Ebbestad.

Hvert år brukes det lang tid på å skreddersy 24 spennende overraskelser og pakke de sammen til det de kaller årets råeste adventskalender.

  • Vi har sett på tilbakemeldinger fra tidligere års kalendere, testet haugevis av produkter, og sittet timevis i møter for å komme frem til innholdet i årets adventskalender, forklarer Ebbestad

 

Variasjon, spenning og et utvalg som passer så mange som mulig var hovedmålet da planleggingen startet, og viktigst av alt; Den skal gi kundene en opplevelse av luksus og kvalitet.

 

  • Dette er ikke bare en ferdig-kalender som vi pøser ut, men hvert produkt er nøye vurdert sammen med våre kunder slik at den blir best mulig, sier Ebbestad.

Hun kan avsløre at man i årets kalender får både den populære Womanizer Liberty, tolv spennende sexleketøy, syv bondageutstyr og ikke minst masse deilig tilbehør. I tillegg har produktene i årets kalender høyere kvalitet enn tidligere år, som garantert vil gjøre adventstiden ekstra pirrende og leken.

 

Kjøp årets adventskalender her

Eksklusiv adventskalender: Innholdet har en totalverdi på nesten 6000 kroner, og nå får du alt til en veldig hyggelig pris. (Bilde: Nytelse.no)

 

Bruk leketøy med kjæresten

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

  • Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

 

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

  • Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

 

Sikre deg årets råeste adventskalender her

Stress ned med førjulssex

Førjulstiden kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv inn i julestria.

 

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

 

En erotisk adventskalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

– Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

 

Kjøp erotisk adventskalender her

Pirrende førjulstid: Med adventskalender fra Nytelse.no blir førjulstiden garantert ekstra leken og pirrende (Bilde: Shutterstock)

 

Slik får du gnisten tilbake i forholdet!

Forskjellige forventninger til sex er en av de vanligste årsakene til problemer i forholdet. I stedet for å snakke om problemene lar man den andre gjette hvordan vi har det.

  • Å kommunisere dine lyster, ønsker og fantasier er viktig for at partneren skal forstå dine behov, sier Ebbestad.

Hun anbefaler å ta praten utenfor soverommet, gjerne på en biltur, ved kjøkkenbordet eller foran peisen etter barna er lagt. Ikke fremstill det som klaging, men heller et ønske om at dere skal få det enda bedre sammen.

  • I et forhold vil man den andre det beste, så ha det som utgangspunkt når du skal ta praten, gjør det gjerne med litt humor. Hvis man får til det i alle situasjoner gjennom samlivet og ikke dømmer hverandre, så vil det føles mye lettere, råder Ebbestad.

 

Kjøp erotisk adventskalender her!

Gi hverandre orgasme: Bruk tid sammen og blir kjent med hverandres kropper, for ingen gave er bedre enn en orgasme.

 

Bli kjent med egen kropp

Gi deg selv en pause i hverdagen med onani. En orgasme vil gi ro i koppen og senke stressnivået betraktelig.

– For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad. Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å komme i mål.

Det er viktig å huske at hodet er det største seksuelle organet vårt, så det må med om man skal oppnå orgasme.

  • Tøm derfor hodet for tanker om hva som gjenstår på gjøremålslisten, og bruk det heller til erotiske fantasier. Drøm deg bort og la fingre eller leketøy sende deg til himmels i en bekymringsfri orgasme, råder Ebbestad.

 

Pirrende overraskelse hver dag: Hver dag kan du glede deg til en ny leken overraskelse i adventskalenderen fra Nytelse.no. (Bilde: Nytelse.no)

 

Prisgaranti og anonym levering

Blant kundene til Nytelse.no er 49 prosent kvinner og 51 prosent menn.

– Men det er ofte dama som bestemmer, og mannen som bestiller. Heldigvis er det å bestille et sexleketøy ganske lavterskel i våre dager, sier Ebbestad.

Nytelse.no har også prisgaranti. Det betyr at finner du et produkt til en lavere pris et annet sted gir Nytelse.no deg samme pris. I tillegg leveres alle pakker helt anonymt.

  • Vi vet at diskresjon og trygghet er viktig for våre kunder. Derfor sendes alle varer fra oss helt anonymt, slik at du som kunde kan være helt sikker på at ingen vet hvor du har bestilt fra, forteller Ebbestad

Gjør som andre lekne par – bestill en erotisk adventskalender du også!

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du