Pink Week – Nytelse dumper prisene på sexleketøy!

Nordmenn elsker å være lekne, og nå får du knallpriser på sexleketøy hos Nytelse.no.

Nytelse.no feirer Pink Week. Det gjør at du kan sikre deg dine favoritter til knallpris enten du kjøper til deg selv eller en du er glad i.

– Denne uken dumper vi prisen på over 200 varer. Målet vårt var å kunne tilby bransjens beste utvalg på Pink Friday, og det har vi klart, forklarer Maria K. Ebbestad, sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Sexolog: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. (Bilde: Nytelse.no)

 

– Alle bør eie et sexleketøy. Det gjør det som er godt, enda bedre, og det finnes noe for absolutt alle, sier Ebbestad.

Sexleketøy har blitt en viktig del av folks sexliv enten man er singel eller i parforhold, og kan hjelpe deg å oppleve nye former for orgasme.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Undervurdert: – Massasjestav er et undervurdert produkt, sier Sexolog Maria K. Ebbestad. (Bilde: Nytelse.no)

To favoritter til kvinner

For å finne rett produkt til alle sine kunder har Nytelse.no produkteksperter som hjelper deg i jungelen av sexleketøy. Nå har ekspertene plukket ut sine favoritter som du bør sikre til knallpris allerede i dag.

1. Massasjestav

En massasjestav er et undervurdert produkt som man virkelig bør unne seg. Den er god ha og for stive å støle muskler, men enda deiligere å bruke intimt. Med Teazers massasjestav får du kraftig stimulering enten det er nakken eller klitoris som trenger det. Du kan velge mellom fem programmer i fem forskjellige hastigheter. Det er bare å lene seg tilbake å nyte.

Et godt tips er å bruke den sammen slik at du kan styre orgasmen til partner og se på mens vedkommende nyter.

 Maria, Sexolog i Nytelse.no

 

2. Femmegasm

Er du ute etter et sexleketøy som gir deg noe MER? Når man skal kjøpe et sexleketøy er motivasjonen ofte å oppleve noe nytt og Femmegasm svarer virkelig på oppgaven. Dette er et leketøy som «tæpper» mot klitoris og det, kombinert med rikelig med glidemiddel, vil føles ut som oralsex på speed! Jeg har troen på at dette er det «neste store» når det kommer til sexleketøy for kvinner.

Produsenten har også gitt oss en liten bonus, for dersom man skulle ønske å variere stimuli kan man enkelt og greit snu leketøyet rundt! I andre enden finner du nemlig klassiske vibrasjoner, noe som gjør at du har to leketøy i én pakke. Dette er et stillegående, vanntett og billig produkt som jeg lett gir terningkast 5!

Maria, Sexolog i Nytelse.no

 

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

Produktekspert: Tonje er produktekspert i Nytelse.no og har samlet sine favoritter til menn fra salget. (Bilde: Nytelse.no)

 

To favoritter til menn

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig vekst de siste årene, både på grunn av utviklingen på området og at det har blitt akseptert at også menn eier leketøy.

1. Svakom Sam Neo

Den suger, vibrerer og stimulerer – hva mer trenger man? Svakom Sam Neo har en av våre kraftigste sugefunksjoner for penis; skal du ha noe bedre enn dette må du fort opp i avanserte sexmaskiner til mange tusen kroner. Kombinert med kraftige vibrasjoner og en myk og deilig hylse har du timevis med deilige opplevelser foran deg! Sam Neo har et diskré design, enkel opplading og utbyttbare hylser slik at du alltid er klar til en ny runde.

2. Tenga Spinner

Spinner utnytter mulighetene med nye materialer til å stimulere penis med den kinetiske energien fra din egen hånd. Smart design og intens stimulering – Tenga Spinner anbefales til alle som vil ha bedre sex, bedre oppgradering til hånden finner du ikke!

 

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

 

Bruk leketøy med kjæresten

 

– Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

– Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

 

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

 Gi en orgasme: Ingen gave er bedre enn en orgasme, og Sam Neo er utmerket både alene og sammen med partner. (Bilde: Nytelse.no)

Se alle tilbudene her – opptil 80% avslag!

 

 

 

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.