Freaky Friday – Jentesex

Jenter ser oftest på jentesex når de ser porno, så hvorfor ikke teste det ut selv? Dagens Freaky Friday er jentesex!

Sex mellom to kvinner er et mye omtalt tema. Ikke bare er det en av de mest populære fantasiene blant menn, det er ofte noe kvinner selv også er litt nysgjerrige på. Nå har ny forskning kommet frem til at det faktisk er ganske vanlig. Ifølge en ny studie publisert i Biological Reviews , er nemlig sex mellom to av samme kjønn mye vanligere for kvinner enn det er for menn. Kvinner er ifølge studien mindre låst i en seksuell orientering enn det menn er, og årsaken ligger trolig langt tilbake i tid, hevder studiet.

– Jeg tolker det slik at sporadisk sex konene imellom kan ha redusert konflikter og spenninger og gjort dem mer fruktbare. Flytende kvinnelig seksualitet kan ha utviklet seg for å lette på stemningen, sier Satoshi Kanazawa til Medicaldaily.com ifølge Forskning.no.

Over 60 prosent av de som har biseksuelle erfaringer, sier at de er heteroseksuelle. Selv ikke streite kvinner er helt streite, viser en britisk studie. Dette har blitt bekreftet i en rekke studier, deriblant en studie fra University of Essex som viste at når det kommer til seksuell tenning er kvinner sjeldent helt streite – ikke engang de som kaller seg streite. Eksperimentet viste at heterofile kvinner generelt sett blir fysiologisk seksuelt opphisset av både menn og kvinner, lesbiske kvinner var derimot ikke like påvirket av menn.

Om jentesex er en fantasi du har drømt om, kanskje dette er dagen å ta det helt ut?

Kilde: KK.no

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og