Onani er veien til et bedre liv!

Mennesker er noen raringer. Vi kan snakke høyt og tydelig om hvorvidt man skal svelge sperm eller ikke, om analsex er greit og om hemoroidene har trukket seg tilbake. Men å snakke om den mest naturlige tingen av dem alle, onani, det syntes vi er skummelt! Det er mulig vi er den mest frigjorte generasjonen så langt når det kommer til seksualitet, men svært få kan snakke om onani uten å bli rød i fleisen. Skal vi ikke bare slutte med å hysje på onani-prat?

7 mai feires den offisielle onanidagen (selv om folk feirer den litt hver dag på egenhånd), og det kan kanskje virke som en uviktig ting å feire. Men onani kan for mange være veien til et bedre liv, av flere forskjellige årsaker!

Lær å kjenne egen kropp!
 De fleste kvinner opplever sin første orgasme når de onanerer, og det er ikke så rart! For å kunne få orgasme sammen med en partner, må man vite hvordan sin egen kropp fungerer. Man kan ikke lære noen å kjøre bil, hvis man ikke selv vet hvordan man gjør det! Det finnes ingen bok som kan fortelle deg hvordan du skal nå klimaks, men det finnes hauger av tips og triks som det er verdt å ta med seg! Og det er ingen annen måte å nå klimaks på enn å låse døren, og bli kjent med egen kropp. Ved å onanere finner man ut hva man liker, og hva man ikke liker. Hvilke punkter man bør kjærtegne litt ekstra, og hvilke punkter man med fordel kan overse.

 Godt for helsa!
«Nei, kjære, ikke nå, jeg har vondt i hodet». Kjenner du det igjen? Vel, under orgasme slippes endorfiner ut i kroppen, og det er kroppens egen smertestillende. Så har man hodepine, er en god orgasme absolutt å anbefale.
Under orgasme øker også pulsen og blodstrømmen i kroppen, som gjør at onani og orgasmer er godt for hjertet og immunforsvaret. Man skulle tro at dette var grunn god nok til å onanere for helsens skyld, men på toppen av det hele er det godt for muskulaturen da man slapper godt av underveis. For veien til en god orgasme er faktisk å slappe av! Noen sier at menn som har to orgasmer i uken lever lenger..Man kan ikke være 100% sikker på at det er sant, men det er vel greit å være på den sikre siden?

 Du er heit!
Når man onanerer, kjenner sin egen kropp bedre og ser seg selv som en seksuell person, så får man høyere selvtillit! Det er viktig å være glad i seg selv, og det er mye forskning som kan fortelle deg at de som er aktive seksuelt, enten alene eller med partner, er mer glad i seg selv. Fantaser, se for deg hvordan du sparker opp døren og forfører den du har mest lyst på.

 Bli glad!
Mennesket er egentlig et enkelt vesen. Er noe deilig, blir man glad! Så onaner, kos deg, nyt det og bli glad!

Onani kan ikke være farlig!
Onani er den tryggeste formen for seksuell lek som finnes ( dersom man bruker sunn fornuft). Man kan ikke få kjønnssykdommer, man kjenner selv hvor grensen går og man får ingen form for angst etterpå. Man slipper også å tenke på graviditet og hvor flink man er. Det er bare en selv man skal imponere, og ingen kjenner din kropp bedre enn deg!

shutterstock_269522456

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du