Få supersex: Hvordan berøre en kvinne

Kjenn kroppen hennes bedre enn hun gjør selv!

Det hender mer enn ofte nok at oppvarmingen blir glemt når man skal ligge med sin kjære. Men her er noen tips fra Tracey Cox, en av verdens fremste sex- og samlivsskribenter, om hvilke områder på kvinnen man kan berøre for å kickstarte ting!

Ansikt.
Stryk henne over ansiktet, og se henne inn i øynene. Stryk henne over kinnet, over pannen og over leppene mens du holder kroppen hennes tett mot din. Jenter er egentlig ikke så kompliserte, bare gi dem litt ekstra nærhet.

Ører
Hvis noen lener seg mot øret ditt, vet du ikke om de skal viske noe inn i øret ditt eller bite deg forsiktig i øreflippen. Nettopp derfor er øret et spennende og lurt sted å vie oppmerksomhet!

Hals og nakke
Det er noe dødens sexy ved å bli slikket, småbitt og til og med pustet på, på en så sårbar kroppsdel. Begynn med å la leppene gli over området hvor halsen møter skuldrene, og gå deretter over til å gi henne vekselvis fjærlette kyss og ørsmå slikk oppover halsen. Ikke overdriv, du er ikke et vilt dyr. Men det er helt ok å øke tempoet og bli litt råere etter hvert, men alt med måte.

Håndflater
Det er 40.000 nerver som løper ut i hendene, og det er klart at det da er deilig å bli strøket over håndflatene! Bruk fingertuppene og kil håndflatene hennes, og kyss fingrene hennes mykt.

Bryster
Brystvortene og området rundt er ekstremt følsomme, men prøv også å vie litt oppmerksomhet til andre områder rundt brystene til å begynne med. Kil henne lett over brystene, og «Tilfeldigvis» kom borti brystvortene hennes for å erte henne opp. Etter hvert er det helt topp å suge og slikke på brystvortene. Dette, i kombinasjon med stimulering av klitoris, vil ta henne til steder hun aldri har vært før!

Mage
Gni henne på nedre del av magen, rett over skambeinet, idet hun er i ferd med å få orgasme! Når jenter blir virkelig umiddelbart kåte kjenner de det i bunnen av magen, og du kan fremkalle denne følelsen samtidig som orgasmen ved å gni frem og tilbake over magen.

Ryggrad
Denne danner hele kroppens sentrale nerveløp, så det å bli berørt på ryggraden er helt elektrisk!

 

 

Freaky Friday – Wet sex!

Wetsex, goldenshower, water sports, hva er det, hvordan gjør man det, og hvordan får man med partner på å teste dette? Alt dette får du