Nyttårsforsetter du bør ha!

Glem nyttårsforsetter som slanking og masse trening, det er til for å sette sexlivet på årets liste!

  1. Få eller gi en ordentlig prostata-orgasme

Stimulering av prostatakjertelen er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer – men fortsatt er det mange menn som aldri har opplevd den dype, intense orgasmen man får ved stimulering av mannens «G-punkt». Prøv deg frem med en prostatavibrator eller fingeren.

 

  1. Leke mer med partneren min

Å bruke et leketøy som dette under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke den på seg selv når orgasmebølgene slår over henne. Se alle våre parvibratorer her. 

 

  1. Kle meg mer sexy på soverommet

Det å føle sexy gir mer selvtillit noe som igjen skaper trygghet, og trygghet er viktig for å oppnå orgasme. Finn sexy undertøy her.

 

  1. 2023 skal bli året hvor jeg får enda flere orgasmer

En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmen frigir Dopamin, Oksytocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille. Det populære leketøyet Womanizer er det sexleketøyet har gitt flest kvinner orgasmer de siste årene.

 

  1. Bli bedre på å kommunisere

Kommunikasjon er nøkkelen til et godt forhold og god sex. Ofte er vi ikke flinke nok til å fortelle det vi faktisk tenker og føler. Bruk dette året til å bli bedre på nettopp det.

Se stort januarsalg hos Nytelse.no her

SALGET EKSPLODERER: Womanizer er mer populær enn noensinne, og er definitivt det produktet som har gitt kvinner flest orgasmer de siste årene. (Bilde: Nytelse.no)

  1. Ha mer sex med meg selv

 For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad. Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å komme i mål.

 

  1. I år skal jeg utforske stimuli av frenulum 

Dette stedet stimuleres ikke like lett under samleie, onani, men med nyheten Arcwave vil trykkbølger stimulere strengen, eller frenulum, på undersiden av penis, som er det mest følsomme området på mannens kjønnsorgan.

 

  1. Slutte å fake orgasme

 Alt for mange faker orgasme i frykt for å skuffe sin partner. La 2023 bli året vi slutter å fake og heller kommuniserer bedre. Og husk, sex kan være deilig selv om man ikke kommer, og det er lov å si at man ikke kom.

 

  1. Sexting

 Send sexy, flørtete eller frekke meldinger til hverandre i løpet av dagen. Det vil holde gnisten oppe og vise at du tenker på han eller henne.

 

  1. Ta ansvar for egen orgasme

 Ikke forvent at partneren skal stimulere til orgasme. Ta ansvar selv, lær, og vis hva som skal til for nettopp deg. Det tar fokuset bort fra prestasjon og gir mer rom for nytelse.

Se stort januarsalg hos Nytelse.no her

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.