Nyhet – Blowjoblansering!

200 norske menn har bidratt til å skape det neste store innen sexleketøy for han – The Oris!

 The Oris er et heftig leketøy for penis med vakumeffekt, dype vibrasjoner og en sensuell norsk stemme som stønner og hvisker frekt inn i øret ditt!

-Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at de finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddel i tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

KJØP THE ORIS HER!

Kun 4 av 10 gir oralsex

I en ny undersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner kommer det frem av kun 4 av 10 gir oralsex. Samtidig øker salget av oralsexprodukter hos Nytelse.no.

– Utvalget til menn har utviklet seg enormt og samtidig har det blitt helt stuerent at menn eier sexleketøy. Hos oss i Nytelse.no ser vi stor etterspørsel etter sexleketøy som sugeeffekt for menn, og akkurat det får man virkelig med The Oris, sier sexologen.

«Et team på 200 Norske menn fikk muligheten til å teste en prototype av The Oris. Deres tilbakemeldinger har vært avgjørende for å optimalisere sugemaskinen som nå skal ta Norge med storm! Teknikken og passformen er bedre og vi fikk en av våre modeller til å lage en unik lydopplevelse til de som sikrer seg The Oris, som stønner og snakker deg gjennom opplevelsen».

– Tonje, produktekspert hos Nytelse.no

KJØP THE ORIS HER!

 

Deilig dirty talk!

Sett deg godt til rette, bruk en dæsj glidemiddel og sett i øreproppene. I det du skrur på The Oris vil den suge tak rundt skaftet og vibrere deilig mot penishodet samtidig som en Norsk dame nyter i øret ditt. The Oris gir deg en deilig blowjob med vibrasjoner – og DET kan ikke dama!

– Våre beste tips er å posisjonere The Oris slik at den vibrerende bulletvibratoren (et hardt punkt) ligger mot undersiden av penishode for optimal effekt. Bruk også rikelig med glidemiddel så blir det en silkemyk og deilig opplevelse, sier sexologen.

The Oris kommer med et enkelt touchpanel hvor du enkelt kan velge mellom 3 ulike sugeeffekter, 10 vibrasjonsinnstillinger og finne den perfekte kombinasjonen for deg! Ladeport og jackinngang til ørepropper er samme sted, lad produktet godt opp før første bruk!

KJØP THE ORIS HER!
The Oris med norsk tale

Rengjøring av The Oris er enkelt!

1. Skru av lokket til The Oris
2. Dra sleeven forsiktig ut av huset slik at du ikke ødelegger elektronikken. Vær forsiktig med ledningene til bulleten og varmeelementet slik at disse ikke blir skadet.
3. Fjern bullet og varmeelement forsiktig fra sleeven.
4. Vask sleeven grundig med varmt vann og mild såpe. Gjerne også leketøyrens.
5. La hylsen tørke helt før du setter inn bullet og varmeelement igjen.
6. Plasser sleeven tilbake i hylsen og du er klar for neste omgang!

KJØP THE ORIS HER!

Sexolog Maria K. Ebbestad anbefaler The Oris til alle menn som er glad i en deilig blowjob!

KJØP THE ORIS HER!

Freaky Friday – BDSM

De aller fleste driver med en eller annen form for BDSM. Det er ikke sikkert de vet om det selv engang. BDSM er en samlebetegnelse

kyss - bli bedre på det. Par som kysser

Bedre kyss – slik gjør du det!

Bli bedre på å kysse. Det finnes mange typer, deilige, kyss. Hverdagskysset dere deler før jobb, pirrende klining på bakerste rad i kinosalen, rå og