I dag er det sexleketøydagen – Rabatt på hele nettbutikken!

I dag er det sexleketøydagen, en hyllest til bruk av sexleketøy, og vi i Nytelse.no feirer med 25% avslag på hele nettbutikken når du bruker rabattkode «NYT25» !

– Sexleketøy er ikke en erstatter for noe annet, men det er designet for å gjøre det som allerede er godt, enda bedre, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

SE HELE SALGET HER!

Sexleketøy er designet for å treffe punkter på kroppen, som uvitende hender ikke finner. Et sexleketøy kan være en ekstra partner og stimulere områder som kanskje blir glemt ellers. Fingrene dine er designet for å gripe, ikke for å stimulere. Selv om man kan lære seg hvordan partneren (eller deg selv) ønsker å bli stimulert, så vil et sexleketøy løse oppgaven lettere. Og med et sexleketøy, så har du flere muligheter. Sex handler om å utforske, nyte og oppdage. Når det kommer til sexleketøy, finnes det noe for alle.  Det finnes et hav av forskjellige produkter, med forskjellige funksjoner og vi kan hjelpe deg å finne hva som passer for nettopp deg.

FINN DITT FAVORITTLEKETØY HER!

– Hvis du vil ha masse leketøy og teste nye ting for en billig penge anbefaler jeg å kjøpe årets julekalender. Den er snart utsolgt så du må være rask, men her får du alt du trenger i en og samme boks. Dessuten vil den garantert piffe opp sexstemningen, og det vet jeg mange trenger, smiler Ebbestad.

Menn elsker runkemaskin!

Sam Neo gir deg en perfekt kombinasjon av sugeeffekt og kraftige vibrasjoner! Dette er sugemaskinen for deg som vil unne deg en erotisk luksusopplevelse, der kvalitet og god funksjon står i sentrum.

– Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at de finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddel i tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexologen.

«Det som gjør Sam Neo annerledes fra alt annet, er at opplevelsen er j**lig digg fra første sekund! Den lager mindre lyd enn lignende maskiner, samtidig som den suger hardere og bedre. Jeg ble overrasket over effekten, for dette var seriøst en mer intens opplevelse en jeg har hatt med noe annet leketøy».

– Kristoffer, produkttester

KJØP SAM NEO MED 25% AVSLAG HER!

Dette er prosuktet flest nordmenn ønsker seg

– Massasjestav er et undervurdert produkt, som for mange kanskje har gått i glemmeboken når det har kommet så mye nytt, men massasjestav er og blir min favoritt, og helt klart det produktet jeg anbefaler oftest, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Hun mener en massasjestav passer for absolutt alle, både de som mangler sexlyst og trenger å piffe opp, og de som er mer kinky. Hvert år kartlegger Nytelse.no nordmenns sexvaner og i den nyeste undersøkelsen er det massasjestav som kommer høyest på listen over sexleketøy nordmenn ønsker å prøve. På andre- og tredjeplass kommer vibrator og penispumpe.

– En massasjestav er utmerket for stive å støle muskler, men enda deiligere å bruke intimt, smiler Ebbestad, som mener at alle hjem bør ha en god massasjestav.

KJØP MASSASJESTAV HER!

KJØP MASSASJESTAV HER!

(Tilbudet gjelder kun 4.november 2023)

Freaky Friday – Prostataorgasme!

Stimulering av prostata er en snarvei til nye, fantastiske orgasmer. Men fortsatt har mange menn aldri opplevd den dype, intense orgasmen en får ved stimulering

Kake og oralsexdagen!

I dag 14. april er det kake og oralsexdagen. Dette er et motsvar til guttas «Biff&Blowjob dag»! Kake og oralsex dagen handler om å sette