NYE, fantastiske leketøy for bruk alene – OG for par!

En gladnyhet til både menn, kvinner OG par – vi har nå fått inn fantastiske leketøy fra serien «Jil«!

Dette er en serie som for det første ligger i en overkommelig prisklasse, dessuten er det produkter av høy kvalitet. Leketøyene er laget av medisinsk silikon som er det beste på markedet, og er derfor veldig behagelig å bruke. Alle produktene er oppladbare og 100% vanntett, noe som gjør at de kan brukes i både dusj og badekar – noe så fantastisk! Det fine med disse produktene er at du kan bruke veldig mange av de sammen med en partner også. Her er det mange muligheter!

 

La oss ta en nærmere titt på hvert enkelt produkt:

 

JIL AVA FLEKSIBEL RABBITVIBRATOR

Dette er en sensuell og fleksibel rabbitvibrator som er nesten lydløs – noe som er veldig praktisk! Jil Ava er ergonomisk designet med en tykk stav som stimulerer G-punktet, og en bred klitorisvibrator for intens stimulering. Du kan velge mellom 10 ulike vibrasjonsrytmer for variert nytelse. Det myke håndtaket gir godt grep selv ved heftig bruk, kontrollene er enkle nok til at du kan bruke de med én hånd. Jil Ava er 100% vanntett, så her kan du ha mye moro i dusjen eller badekaret! Denne passer godt for deg som ønsker å stimulere flere steder samtidig.

Den kommer i 3 forskjellig farger: sort, rosa og lilla.

 

 

JIL HARPER VIBRERENDE PENISRING

Denne stillegående og kraftige penisringen kan du bruke sammen med din kjære! Jil Harper er tykk og fleksibel for å gi dere begge intens stimulering samtidig. Velg mellom 10 ulike vibrasjonsrytmer for variert nytelse. Vibratoren er vanntett for bruk i dusjen eller badekaret, så denne kan dere kose dere masse med! Jil Harper er nesten lydløs, og dere kan nyte de ekstra kraftige vibrasjonene uansett hvor dere er.

 

JIL OLIVIA G-PUNKT VIBRATOR 

Myk og fleksibel G-punkt vibrator! Jil Olivia er designet for intens stimulering av G-punktet. Den tykke tuppen har en unik form – små bevegelser er nok til å gi deg orgasme etter orgasme! En nesten lydløs, men svært kraftig motor er plassert helt ute i tuppen for maksimal overføring av vibrasjonene. Velg mellom 10 ulike vibrasjonsrytmer for variert nytelse. Jil Olivia er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret.

Den kommer i rosa, sort og lilla.

 

JIL KEIRA FLEKSIBEL RABBITVIBRATOR

Superfleksibel rabbitvibrator med tynn og lang stav! Jil Keira har to kraftige og nesten lydløse motorer for intens

stimulering. Velg mellom 10 ulike vibrasjonsrytmer for variert nytelse. Rabbitvibratoren er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret. Jil Keira har en lang og relativt tynn stav som er svært fleksibel, det gjelder også selve klitorisvibraroren. Klitorisdelen har myke riller som gir ekstra stimulering når staven glir inn og ut av deg.

Den kommer i sort, rosa og lilla.

 

 

 

 

JIL MILA FLEKSIBEL RABBITVIBRATOR

Tykk og fleksibel rabbitvibrator med deilige kaninører for ekstra stimulering! Jil Mila er nesten lydløs i bruk, selv med to kraftige motorer som gir deg intense orgasmer gang på gang. Den tykke staven stimulerer G-punktet og gir en deilig følelse av å bli fylt helt opp, klitorisvibratoren har to myke kaninører og en spiss tupp for presis og intens stimulering. Jil Mila er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret.

Du kan velge mellom sort, rosa og lilla.

 

 

 

JIL NOAH FLEKSIBEL VIBRATOR

Superfleksibel vibrator for variert nytelse! Jil Noah er designet for å brukes både vaginalt og analt. Den fleksible staven har to tykke partier med en nesten lydløs og svært kraftig motor for ekstra intens stimulering. Velg mellom 10 ulike vibrasjonsrytmer fra pirrende vibrasjoner til kraftige bølger. Jil Noah er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret. En myk ring nederst på staven gir godt grep selv ved heftig bruk.

 

 

JIL SASHA FLEKSIBEL MASSASJESTAV

Superfleksibel massasjestav som også kan brukes som vibrator! Jil Sasha har et sensuelt design med et mykt massasjehode for lindring av ømme muskler og selvfølgelig deilig erotisk stimulering. Det myke håndtaket kan også brukes som en vanlig vibrator. De kraftige motorene, én i hver ende, er nesten lydløse i bruk. Velg mellom 10 ulike vibrasjonsrytmer for variert nytelse. Du velger selv om du vil ha én eller begge motorene i gang samtidig.

Jil Sasha er 100% vanntett, og passer derfor perfekt til en avslappende kveld i badekaret. Prøv det fleksible designet selv og bli overrasket over mulighetene!

Den finnes i sort og lilla.

JIL HAYDEN FLEKSIBEL PARVIBRATOR

Superfleksibel parvibrator med uendelige muligheter! Jil Hayden er designet for bruk når dere har sex. Den lange staven følger penis og gir intens stimulering for han og henne, mens den kortere klitorisvibratoren presses mot henne når han glir inn og ut. De kraftige og nesten lydløse motorene har 10 ulike vibrasjonsrytmer for variert nytelse. Jil Hayden kan også brukes alene, da som en liten og fleksibel rabbitvibrator!

Jil Hayden er 100% vanntett for bruk i dusjen eller badekaret. Den myke vibratoren har et ergonomisk design som sitter godt på plass selv ved heftig bruk. Prøv dere frem med ulike posisjoner – her er det bare fantasien som setter grenser!

Den kommer i sort, lilla og rosa.

Alle produktene finner dere i nettbutikken vår, nytelse.no

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.