Den heite kunden

Det hele startet med at jeg skulle levere en pakke til en kunde. Jeg satte meg i arbeidsbilen og kjørte mot Frogner i det fine sommerværet. Dette var en ny kunde som jeg ikke hadde møtt før. Jeg ringte på døren som vanlig når jeg leverer hjem til folk. Det var en kvinne som åpna døra for meg. Jeg husker jeg ble satt ut da jeg så hvor heit hun var. Hun sto der i morgenkåpa si, og det våte, lange håret hennes var satt opp i en strikk.

Kvinnen var nok i starten av førtiåra, og jeg selv i slutten av tyveåra. På grunn av alderen hennes, og at hun var en kunde, la jeg tankene om henne litt vekk. Et par uker senere fikk vi enda en leveranse til denne kvinnen. Dette var mitt faste område å levere varer, så det var naturlig at jeg reiste dit. Jeg leverte pakken som vanlig, og denne gangen hadde hun på seg en sort, kort nattkjole av silke. Hun smilte litt flørtende til meg. Jeg kjente pikken begynte å vokse nedi buksa mi så jeg måtte si høflig ha det og reise.

Kvinnen fortsatte med å bestille varer, og jeg leverte. Etter flere leveringer der hun hadde vært lettkledd og flørtende merket jeg at hun fanget oppmerksomheten min mer og mer. Jeg hadde aldri sett ei mer sexy dame i den alderen, og heller aldri vært tiltrukket av noen såpass mye eldre enn meg selv. Det var en spennende følelse…

Det hadde gått noen uker siden den sexy dama hadde bestilt noe nå. Jeg var på vei til lageret for å hente varer. Da jeg kom til dit ventet det mange pakker som skulle leveres. Jeg så gjennom alle pakkene for å sjekke hvor de skulle, og der fant jeg navnet hennes igjen. Tina. Jeg kjente et stikk inni meg. Det kriblet i hele kroppen, spesielt mye i pikken. Jeg merket med en gang at jeg gledet meg til å se henne igjen.

De siste ukene hadde jeg hatt noe våte drømmer om henne, og jeg var ofte sprengkåt når jeg våknet. Jeg hadde til og med tenkt på henne når jeg runket. Jeg hadde bare lyst til å stappe pikken inni henne og slenge henne ned på det sorte stuebordet som hun har hjemme hos seg.

Okey, tilbake til virkeligheten. Jeg lasset alle pakkene inn i varebilen og var klar til å ta runden min. Denne dagen tenkte jeg å levere alle de andre pakkene først, da kunne jeg ta Tina til slutt. Jeg leverte alle pakkene og kjørte mot huset til Tina. Kriblingen i kroppen ble bare kraftigere og kraftigere når jeg nærmet meg. Jeg stoppet utenfor døra og gikk for å ringe på. I det jeg ringte på hørte jeg en svak stemme si at jeg bare skulle gå inn. Merkelig. Jeg åpnet likevel døra og gikk inn i gangen. «Jeg har med pakken din», ropte jeg litt forsiktig. Ikke noe svar. Hvor er hun? Jeg tok et par steg lengre inn. Jeg kunne se det sorte stuebordet hennes. Jeg begynte å drømme meg litt bort igjen der jeg sto. Jeg kjente pikken begynte å vokse…

«Hei», kom det fra Tina. Hun sto i døråpningen til rommet. Jeg så bort på henne. Håret hennes var uslått og rakk henne ned til albuene. Hun hadde kun en stor t-skjorte på seg, muligens en truse under. Blikket hennes lyste kåt. Hun smilte og så ned på kulen i buksa mi. Jeg ble stående uten å vite helt hva jeg skulle gjøre.

«Kom hit», sa hun og blunka til meg. Jeg tok av meg skoene for å være høflig, og tuslet bort til døråpningen med pakka i hånda. «Du kan sette den på nattbordet mitt», fortsatte hun. Jeg nikka og gikk inn på soverommet. Jeg plasserte pakken på nattbordet, og titta raskt bort på senga uten å tenke over det. Det lå noe der. «Du skjønner… jeg var egentlig midt oppi noe her», sa Tina og kastet blikket bort på senga. Vibratoren glinset der den lå så fint. Jeg kjente pikken ble hardere og hardere.

Tina sto plutselig helt inntil meg. Kulen i buksa kom borti magen hennes, og ble presset godt inntil. En hånd strakte seg ned til låret mitt. Den beveget seg lengre og lengre opp, helt til den nådde kulen. Tina tok tak i hånda mi og ledet den oppunder t-skjorta si. Hun hadde ikke på seg truse. Fingrene mine berørte de varme, myke kjønnsleppene hennes. Jeg førte to fingre oppi i den våte fitta.

Jeg kunne tydelig høre lydene som kom da fingrene mine smatt inn og ut av fitta. Det kriblet helt ned til tærne. Hun dyttet meg forsiktig ned på senga så jeg ble sittende på kanten. Hun satt seg ned på huk foran meg og dro forsiktig ned buksa mi. Pikken min gjorde bokseren om til et telt. Jeg skjønte raskt hva som kom til å skje videre.

Tunga hennes roterte rundt på pikken min mens hun holdt den med ene hånda. Jeg klarte ikke å holde tilbake stønninga. Pikken gikk ut og inn av den deilige munnen hennes. Leppene var så mye og gode, jeg har aldri kjent så gode lepper før. Hun pirra meg så mye at jeg nesten ikke klarte å holde igjen. Før jeg visste ordet av det var buksa mi helt av og jeg lå på sengen.

Hun satte seg rolig oppå meg, og jeg kunne kjenne den våte fitta hennes omringe pikken min. Hun var litt trang, noe som gjorde følelsen enda mer intens. Så god og deilig fitte. Hun ridde meg virkelig som en gudinne! Stønninga hennes gjorde meg så ekstremt kåt at jeg sleit med å holde orgasmen tilbake. Jeg tok tak i rumpa hennes og snudde henne ned i senga. Jeg kjørte på alt jeg kunne. Jeg kunne se på ansiktet hennes at hun elsket hvordan jeg knulla henne. Det var ikke lenge før jeg kom merka jeg.

Jeg prøvde å holde ut så lenge som mulig for å kunne kjenne fitta hennes så lenge som mulig. «Vent litt», sa hun og dyttet meg forsiktig bort. Hun reiste seg opp og strekte seg til nattbordet. Skuffen åpna seg, og jeg kunne se masse leketøy i forskjellige farger ligge der. Hun fisket opp en liten analplugg formet som en rose.

Hun åpnet deretter en tube glidemiddel som også lå der og smurte inn analpluggen så det nesten rant av den. Hun så på meg og strakte analpluggen mot meg. Hun smilte. Jeg tok tak i den og med ene hånda, mens jeg brukte den andre til å legge henne ned på senga.

Jeg førte rolig inn analpluggen i den trange rumpa hennes. Hun stønna i det den smatt inn. Jeg la meg over henne og førte pikken inn igjen. Nå var begge hullene hennes fylt, og jeg kunne kjenne analpluggen skumpe mot meg. Det var en deilig, spennende følelse. Tina klarte ikke å holde tilbake noen lyder. Jeg merka at analpluggen gjorde henne mye mer følsom, og at hun virkelig sleit med å holde orgasmen tilbake.

Jeg kjørte på enda raskere da jeg merka henne kom. Jeg klarte ikke holde lengre selv, og vi begge kom i en eksplosjon av orgasme! Vi stønna i kor mens vi kjørte på til vi var totalt ferdige. Så deilig. Jeg trakk meg ut igjen og la meg på ryggen ved siden av henne og pustet ut. Jeg tok noen dype pust før jeg snudde ansiktet mitt mot henne og sa: «Jeg håper ikke det er lenge til neste pakke skal leveres…»

Freaky Friday – Svelge sperm

Sug og svelg – God helg! Når forskere spurte en rekke studenter om hva de ville valgt bort av samleie eller oralsex, svarte samtlige samleie.