Nabo’n

 

Nabo’n

Han ser henne, der hun står ute på balkongen sin. Hun lukker øynene og strekker halsen for å kjenne dagens ferskeste solstråler varme i ansiktet. Det er kjølig, og det er lett å se at hun ikke har bh under den hvite singleten. To små knopper, presser på og strammer stoffet fra toppen så formene blir ekstra tydelig.

Hun svaier litt fra side til side, mon tro om hun lytter til musikk. Håret hennes, så langt, bølgete og sjarmerende bustete, beveger seg i takt med kroppen hennes, nedover ryggen og midjen. Hun har bare hotpants på, og de uendelig lange beina er synlig. Fyldige lår, og sexy som faen.

Jeg vet ikke hvor lenge jeg står der, tiden beveger seg i slow-motion. Alle bevegelser hun gjør sluker jeg med blikket. Jeg fantaserer om å kjenne på huden hennes, som jeg forestiller meg lukter som en søt sommerbris. Hendene mine som former seg perfekt rundt brystene, drar ned singleten og smaker på den deilige knoppen av et kirsebær. Hun er så deilig, så delikat, og jeg kjenner hvordan alt vokser i mine egne bukser.

Plutselig ser jeg det. Hun har stoppet, hun står som frosset og stirrer rett på meg. Jeg blir forfjamset og begynner å lete etter en kost eller noe annet så det ikke er så påfallende at jeg har stått her og sett på henne i Gud vet hvor lang tid. Og med klumsete bevegelser koster jeg unna usynlig støv på mitt eget balkonggulv. Jeg hører noe …

 

Are you handy?

«Hey, what are you doing?» Ehhh … hvor kom det fra? Er det henne? Jeg ser opp, og hun stirrer fremdeles på meg som et spørsmålstegn. Deretter løfter jeg hendene opp mot mitt eget bryst og peker på meg selv spørrende, og hun nikker …

«Jeg bare koster jeg, og har sett litt på fuglene», hun ser ut som et enda større spørsmålstegn og jeg skjønner jo nå at hun snakket engelsk fordi hun ikke kan norsk, så jeg prøver igjen på usjarmerende gebrokken engelsk. «I’m just cleaning and watching birds». Jeg hører henne le, hun har det nydeligste smilet og den mest trillende smittsomme latteren, så jeg kan ikke annet enn å le selv, herregud så nydelig hun her.

«Are you somewhat handy?» roper hun, og selv med ti tommeltotter og absolutt ingen teknisk innsikt svarer jeg: «yes, you need help with something?» Hun smiler fremdeles, tennene er kritthvite og rette som perler på ei snor. «Could you please come over? I live in 5A, the door’s open» og så forsvant hun inn I leiligheten!

 

Gabriella

Herregud, jeg spinner nesten rundt meg selv mens jeg tenker at jeg må røske tak i noe verktøy da, så jeg ser litt mer handy ut enn jeg faktisk er. Jeg finner en liten bag, napper med meg en skrutrekker, en hammer, kniv og ei saks, altså hva faen skal jeg med saks? rekker jeg å tenke før døra smeller igjen bak meg.

Jeg kjenner pulsen øker, svetten begynner å piple frem i panna og jeg bremser, stopper helt for å hente meg selv inn igjen. Jeg kan jo ikke gå opp til henne og stå det som en andpusten, svettete ekkel fyr! Skjerpings ass! Jeg går mot inngangen og finner navnet hennes på ringeklokkene. Gabriella …

Skrittene mine er stødige opp trappene og jeg kjenner pulsen hamre, så hører jeg noen skritt så jeg stopper helt opp og holder pusten. «Hello, are you down there? It’s one more floor, I’m waiting for you». Faen faen faen, helvete nå må jeg kule ned litt, kan ikke virke helt desperat, må bare roe helt ned.

 

To av dem?

Jeg er jo tross alt her for å hjelpe henne med et eller annet, faen jeg håper hun ikke har tatt på seg mer klær, jeg trenger å se henne på nært hold. Og der står hun. Rett foran meg med ferskenfargede lepper, de grønneste øynene jeg noensinne har sett. Solbrun og jævlig deilig, i singlet og hotpants, ingenting mer. Hun er bare enda deiligere.

Jeg strekker ut ei hånd, «Hey, I’m John», hun tar hånda mi, men sier ingenting. Bare leier meg inn i leiligheten, liten trang gang, lyse farger, ryddig og det lukter friskt og rent. Da jeg går inn ser jeg ei som sitter i sofaen. Hun snur seg mot meg og sier «Hey, come sit, would you like to have a Coke?» «yeah, thanks» svarer jeg mens jeg lurer på hva de har tenkt at jeg skal fikse.

Gabriella står midt på stuegulvet og jeg ser hvordan den andre jenta strekker ut hånda og berører Gabriellas venstre bryst i det hun passerer på vei ut til kjøkkenet. Faen, skal ikke mye til før jeg kjenner at det er liv og røre i underdelen av meg.

 

Bruser i blodet

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg, jeg er litt utilpass selv om jeg kjenner at jeg vil være her, det er den mest perfekte plassen på jord å være akkurat nå! Jeg hører jenta på kjøkkenet helle cola i et glass. Hun spanderer til og med klirrende isbiter. Jeg er tørr i kjeften, kjenner at denne colaen har perfekt timing.

Hun kommer ut fra kjøkkenet, holder blikket mitt mens hun går mot meg. Jeg studerer henne, uten å stirre. Hun har mandelformede, nøttebrune øyne. Lysere i huden enn Gabriella, men fortsatt brun Hun har på seg en lyseblå magetopp, også hun uten bh og en løs denimshorts med øverste knappen åpen. Hun har langt hår, litt lysere, men med perfekt fall. Fy faen, hvor heldig er ikke jeg, to nydelige jenter, som får det til å bruse i blodet mitt.

«There you go» sier hun og smiler. Jeg takker og strekker meg straks for å gripe glasset, og lindre den tørre tunga mi. Er så sjukt tørst, så det meste er allerede borte på bare to-tre svelg. Jeg drikker den siste skvetten, og kjenner en liten, rar og bitter ettersmak.

 

Blottlagt i stjerneformasjon

Så kjenner jeg hvordan kroppen kjennes ut som bølger. Beina er dovne, hendene slappe. Rommet endrer form, først så svaier alt fra side til side, for så å begynne og spinne. Jeg registrerer de to jentene som står over meg, de smiler, og ser på hverandre. Så blir det mørkt og stille.

Jeg kjenner jeg ligger på mykt underlag, hodet føles tungt, jeg forsøker å åpne øynene, men det er umulig. Etter flere forsøk forstår jeg at jeg har bind for øynene. Sansene skjerpes og jeg beveger hendene, kjenner de er bundet stramt. Prøver beina, men med samme resultat. Jeg forstår nå at jeg ligger naken, blottlagt i stjerneformasjon med bind foran øynene og at jeg er hjelpeløs.

Jeg ligger der en stund, lytter og kjenner på ei spenning jeg aldri noensinne har kjent på tidligere. Da hører jeg lyden av ei dør som åpner seg sakte, skritt som kommer nærmere, og plutselig noe som presses mot leppene mine. Jeg åpner munnen og et sugerør presses inn. «Drink this!» hører jeg stemmen til Gabriella si, og jeg svelger unna, vann denne gangen, og jeg er lettet over at de ikke gir meg mer av det som var i colaen min.

 

Omfavnet av hele munnen

Jeg hører glasset som settes på et bord, jeg hører hvisking i rommet. Plutselig kjenner jeg ei varm våt tunge som beveger seg fra brystkassa mi og nedover magen. Alt i meg vekkes til liv og jeg kjenner jeg blir hardere og hardere jo lenger ned hun kommer. Kjenner absolutt hver minste detalj. Hvordan hun beveger tunga i sirkler. Hun slikker meg nedover skaftet og plutselig er pikken min omfavnet av hele munnen hennes.

Jeg er så langt nedi halsen hennes, hun suger og beveger munnen rytmisk opp og ned, mens hendene hennes stryker meg på magen. Deretter kjenner jeg noe som presses ned mot leppene mine, det er deilige fuktige kjønnslepper som nærmest former seg rundt hele munnen min, jeg klarer ikke å la være å stikke ut tunga, for å smake på de deilige saftene som renner ut av henne.

Beveger tunga over klitten hennes og jeg hører svake stønn i rommet. Nå er jeg så kåt at det er nummeret før jeg spruter langt nedi halsen hennes. Men så stopper hun, og jeg kan på nytt fokusere på det som skjer i min egen munn. Hun vugger over ansiktet mitt og jeg kan høre lyden av at de kysser og kliner. Jeg fantaserer om hvordan de stryker på hverandre og jeg blir enda kåtere.

 

Svelger pikken min

En av dem setter seg skrevs over meg og jeg kan kjenne hvordan pikken min passer helt perfekt i det den sklir inni henne. Hun er så varm og våt, jeg hører stønn. Kanskje mine egne? Hun bare vugger svakt i starten og jeg er så dypt inni henne, jeg hører hvordan den våte fitta hennes smatter og nærmest svelger pikken min. Hun beveger seg hurtigere nå, og jeg begynner å merke at jeg nærmer meg på nytt.

Noen løsner den ene hånda mi, det er deilig å kunne bevege den. Jeg fomler litt med hånda ut i rommet og treffer et bryst. Det passer helt perfekt i hånda mi. Jeg kjenner på brystvorta, napper litt i den og jeg hører hvordan hun nesten ynker seg. Så beveger jeg hånda nedover magen hennes, og til lårene.

Jeg beveger meg sakte inn mellom beina hennes og kjenner at alt er oppsvulmet og vått. Stryker forsiktig over klitten hennes og hun ynker seg på nytt, jeg merker at hun liker det, for hun beveger hoftene for å bli stimulert raskere. Så støter jeg to fingre inn i henne, og beveger tommelen over klitten hennes hurtigere og hurtigere, hun stønner høylytt nå.

 

Elektriske støt

Hun som rir meg stønner også, og jeg kjenner at jeg jeg snart ikke har sjans! Følger rytmen, og hånda og fingrene mine like så. Og jeg kjenner en varme, en eksplosjon i det jeg kommer. Jeg fyller henne, fingrene mine fortsetter og jeg hører henne stønne og nærmest hyle ut i ekstase i det hun kommer. Hele henne rister i det orgasmen farer gjennom kroppen hennes som elektriske støt.

Vi blir liggende i en klynge alle tre, og man hører alle kjemper for å gjenvinne kontroll over pusten. Alle lyder forsvinner mer og mer, pusten er helt rolig nå, og jeg kjenner hvordan jeg forsvinner …

Pip-pip-pip! Jeg bråvåkner av en forferdelig velkjent lyd, vekkerklokka! Jeg er helt våt av svette, og våt av andre ting … en drøm … bare en drøm? Jeg kaster av meg dyna, svetten hagler og jeg må ut! Jeg står en stund på balkongen og kjenner vinden som avkjøler huden min, og der ser jeg henne. I hvit singlet og hotpants, med det lange, bølgete håret …

 

Skrevet og innsendt av Anonym

Freaky Friday – Rimming

Området rundt analåpningen er fylt med nervetråder og deilig å bli slikket på, som kaller rimming. Både kvinner og menn kan nyte det å bli

Det skal suges og runkes!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no. Salget har økt med 200%, og runkemaskinen Alex Neo og Sugemaskinen Sam Neo er to av favorittene,